Είσαι από τις τυχερές που ετοιμάζονται να φύγουν ή που θα ξαναφύγουν σε ταξίδι; Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι εδώ και η αντίστροφη μέτρηση πλησιάζει στο τέλος της. Έχεις κάνει όνειρα για τις εξόδους, τα ποτά και τα ξενύχτια, τον ύπνο και την ξεκούραση, το φαγητό και τις απίθανες βουτιές. Το τι θα βάλεις στη βαλίτσα των καλοκαιρινών διακοπών είναι η τελευταία σου έγνοια και δικαίως! Εμείς απλά θα σου υπενθυμίσουμε τα πέντε βασικά κομμάτια που δεν πρέπει να αφήσεις πίσω, ώστε να έχεις μοδάτες και ασφαλείς διακοπές!

 

#1. Το σωστό αντιηλιακό

 
Μην παραλείπεις να ανανεώνεις το αντιηλιακό μετά τις βουτιές σου

 

Ξεκινάμε με το πιο υποχρεωτικό από όλα! Εάν δεν έχεις πάρει ακόμα, σπεύσε να αγοράσεις το σωστό αντιηλιακό! Αυτό είναι όχι μόνο με τον μεγαλύτερο βαθμό SPF, αλλά και με την διευκρίνιση «broad spectrum» και «high UVA» ή κάτι παρεμφερές. Το SPF προστατεύει από τις ακτίνες UVB, κατά 93% όταν είναι 15, κατά 97% όταν είναι 30 και 98% όταν είναι 50. Προτίμησε το SPF30 στα αντιηλιακά σου για να έχεις και προστασία και μαύρισμα. Με το SPF50 ίσως να μη χρειάζεται να ανανεώνεις την προστασία σου κάθε δύο ώρες. Πάντα να ακολουθείς τις οδηγίες. Εάν το δέρμα σου είναι πιο σκούρο (ήδη), το SPF15 είναι αρκετό. Επίσης, να είναι αδιάβροχο, διαφορετικά πρόσεχε να μην παραλείπεις να το ανανεώνεις μετά τις βουτιές σου. Και θα κάνεις το ασφαλέστερο μαύρισμα της ζωής σου!

 

#2. Τα κατάλληλα μαγιό

 
Ανάλογα με το mood θα κάνεις εναλλαγές στα μαγιό και δε θα βαρεθείς ποτέ τα μπάνια

 

Καλά διάβασες: δε θα πάρεις μόνο ένα μαγιό, αλλά όλα τα μαγιό που έχεις! Είτε έχεις ήδη ψωνίσει και έχεις, είτε ανυπομονείς να τα πάρεις όλα μέσα στις εκπτώσεις από toRouxo.gr, δεν πρέπει να παραλείψεις να πάρεις μαζί σου ένα θηλυκό, σέξι και μοντέρνο ολόσωμο μαγιό με κοψίματα ή με βαθύ V ντεκολτέ για να εντυπωσιάσεις τους γύρω σου. Σκέψου, θα μπορείς να το φοράς και ως τοπάκι στις βραδινές σου βόλτες. Δεν πρέπει να παραλείψεις να πάρεις και μπικίνι κάθε χρώματος και σχήματος. Σκέψου το σχήμα: θες σίγουρα ένα ψηλόμεσο και ένα high-cut βρακάκι μαγιό, όπως θες σίγουρα ένα σουτιέν μπικίνι που σταυρώνει στο λαιμό, ένα με γυμνή μπανέλα Λ ή με βολάν. Επιπλέον, ανάλογα με τη διάθεση θα κάνεις εναλλαγές στα χρώματα και δε θα βαρεθείς ποτέ τα μπάνια σου στη θάλασσα. Δες εάν έχεις μπικίνι σε λεοπάρ, nude, κόκκινο, χρυσό και παστέλ χρώμα, που είναι τα πιο in του φετινού καλοκαιριού και μην τα αφήσεις πίσω!

 

Διάβασε εδώ: πώς θα διαλέξεις το σωστό μαγιό για το σωματότυπό σου

 

#3. Το απόλυτο καλοκαιρινό φόρεμα

 
Βρες το ιδανικό φόρεμα του καλοκαιριού 2019 και φόρεσέ το με κάθε ευκαιρία

 

Το απόλυτο καλοκαιρινό φόρεμα δεν είναι κάποιο συγκεκριμένο, αλλά το δικό σου αγαπημένο που θα φοράς ασταμάτητα. Αυτό συνήθως είναι αέρινο και μίνιμαλ, ίσως είναι λινό και μακρύ που το φοράς με απλά κοσμήματα. Ίσως έχει βολάν, φουσκωτά μανίκια ή γιακά. Αυτό είναι το ιδανικό φόρεμα του καλοκαιριού 2019. Ίσως όμως να χρειαστεί να διώξεις λίγο το ρομαντισμό των παλιών αιώνων και να το φορέσεις σε neon μπλε, κίτρινο, λεοπάρ, πουά ή σε πράσινο. Να σου προτείνουμε και κάτι άλλο; Το απόλυτο must στους φετινούς καλοκαιρινούς γάμους στις γυναικείες εμφανίσεις είναι το slip-on φόρεμα. Το φόρεμα που μοιάζει με νυχτικό, αλλά έχει κατακτήσει τα fashion icons, θα το βρεις σε πολλά χρώματα. Δοκίμασέ το στα παραπάνω μοτίβα, με κότσο και τα αγαπημένα σου πέδιλα και θα εντυπωσιάσεις!

 

#4. Το ιδανικό σορτς

 
 Ταίριαξε τέλεια το κάθε σορτς στο σωματότυπό σου και μαγνήτισε τα βλέμματα

 

Ζέστη χωρίς σορτς δεν πάει. Ούτε πάρτι και παραλία χωρίς σορτς, πάει. Επίσης, πώς θα αναδείξεις τα σέξι μαυρισμένα πόδια σου χωρίς σορτς; Βλέπεις; Το σορτς είναι βασικό κομμάτι της βαλίτσας και δεν πρέπει να το ξεχάσεις. Πάρε το υφασμάτινο σορτς σου το οποίο θα φοράς με σακάκι, με κιμονό, με άσπρη πουκαμίσα και πέδιλα, ακόμα και αν είναι καρό ή με ρίγες. Πάρε οπωσδήποτε το τζιν σορτς σου ακόμα και αν είναι κομμένο ή με ρίγες στο πλάι και φόρεσέ το με ό,τι θες. Εάν το έχεις και σε άσπρο ή μαύρο τζιν, θα κάνεις περισσότερους συνδυασμούς! Επίσης, μην παραλείψεις να πάρεις το δερμάτινο σορτς σου. Τι, δεν έχεις; Βρες ένα με φιόγκους ή σε μπορντώ, μαύρο ή ροζ και φόρεσέ το με πουκαμίσα ή crop top για glamorous εμφανίσεις. Ίσως έχεις ολόσωμο σορτς, που κάνει πολύ ‘90s. Συνδύασέ το με ένα crop top πρωί-βράδυ, όπως έκαναν και στη σειρά Beverly Hills 90210. Τέλος, έχεις κι εκείνα τα μίνι σορτς που θες να φοράς στην παραλία ή όταν γυμνάζεσαι. Βρες τα σε φλοράλ, με κρόσσια και pom-poms, σε πιο σκούρα χρώματα ή σε παστέλ.

Φιλική συμβουλή: Είσαι τέλεια όπως είσαι, οπότε ταίριαξε ακόμα πιο τέλεια το σορτς στο σωματότυπό σου. Να θυμάσαι ότι εάν έχεις σώμα κλεψύδρα, καλύτερα να φορέσεις ένα ψηλόμεσο σορτς, ενώ εάν είσαι πιο μικροκαμωμένη, φόρεσε πιο κοντό σορτς. Πάνω απ’ όλα, κοίτα να σου είναι φαρδύ στη μέση για να μην τονίζει την κοιλίτσα σου.

 

#5. Το ρομαντικό τοπ

 
Must για τη βαλίτσα σου:το κλασικό λευκό τοπ που ταιριάζει με τα πάντα

 

Τα τοπ του καλοκαιριού 2019 είναι σίγουρα ρομαντικά και πολύ θηλυκά. Εάν δεν έχεις ήδη κάτι από τα παρακάτω στην ντουλάπα σου για να βάλεις στη βαλίτσα σου, φρόντισε στις εκπτώσεις να προμηθευτείς το τοπ που θα αλλάξει τις καλοκαιρινές βραδιές σου. Έτσι λοιπόν, τα τοπ με τετράγωνο λαιμό (που μικραίνουν το μεγάλο στήθος) ή με φουσκωμένα μανίκια (για όλους τους σωματότυπους), θα τα φοράς με τζιν σορτς και παντελόνες συνέχεια. Αντίστοιχα, για κάτι πιο χίπικο θα προτιμήσεις τα crop top που έρχονται ασορτί με φούστες και παντελόνες, μονόχρωμα ή με σχέδια, καθώς και με βολάν στα μανίκια. Επίσης, θα βρεις τοπ με κοψίματα, με γυμνό ώμο ή ώμους, καθώς και με διαφάνεια σε μαύρο, λευκό ή μπεζ ύφασμα. Το σίγουρο είναι ότι θα βρεις όλα τα τοπ με πλεκτά σχεδιάκια, με γεωμετρικά σχήματα και με ασυνήθιστα prints. Εννοείται ότι πρέπει να έχεις στη βαλίτσα σου το κλασικό λευκό τοπ που ταιριάζει με τα πάντα και κάνει τέλεια αντίθεση με το μαυρισμένο δέρμα σου.

 

Και από εμάς, καλές βουτιές!