H γνωστή σειρά Beverly Hills 90210 μπορεί να είναι από τις παλιές της δεκαετίας του ’90 που δε θυμάσαι, αλλά άφησε κατάλοιπα στην βιομηχανία μόδας, που όχι μόνο άλλαξαν τον τρόπο που ντύνονταν οι νέες μαμάδες μας, αλλά μέχρι σήμερα επηρεάζουν και εμάς! Ο Darren Starr, δημιουργός του Beverly Hills 90210 και του Sex & the City, είχε δίπλα του την ενδυματολόγο Ντόνα Μάρτιν, κι εμείς πρέπει να ανακαλέσουμε μερικά βασικά κομμάτια που εισήγαγε εάν θέλουμε να μη μείνουμε πίσω φέτος το καλοκαίρι!

 

Πέντε είναι τα βασικά γυναικεία ρούχα που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου φέτος το καλοκαίρι 2019. Προμηθεύσου τοπ και γυναικεία παπούτσια και βομβάρδισε το instagram α λα Beverly Hills!

 

#1. Ολόσωμη φόρμα – σορτς

 

Τα ολόσωμα σορτς ήταν τεράστια τάση στα 90s ενώ βλέπουμε ότι η ζώνη στην μέση επιστρέφει φέτος το καλοκαίρι

 

Ξέρεις γιατί δεν μπορείς να αγνοήσεις τα ολόσωμα σορτς και αυτό γιατί η ζέστη δεν μπορεί να σε αφήσει να κάνεις διαφορετικά. Τις λατρεύεις γιατί κυκλοφορούν σε διάφορα χρώματα, σχέδια, μήκη και συνδυασμούς, φοριούνται εύκολα, τα επιλέγεις με απεριόριστα αξεσουάρ για πρωί ή βράδυ και εντυπωσιάζεις. Αν δεν ανήκει μία ολόσωμη φόρμα ή σορτς στην ντουλάπα σου ακόμα, ήρθε η ώρα να ψάξεις και να βρεις την ιδανική επιλογή.

 

#2. Μπότες cowboy + Εμπριμέ φόρεμα

 

Τα εμπριμέ φορέματα συνδυασμένα με cowboy μπότες θα τα λατρέψεις

 

Είναι ο πιο rock innocent συνδυασμός που μπορείς να σκεφτείς, γι’ αυτό άλλωστε αγόρασες το εμπριμέ φόρεμα. Αν δεν το ταιριάξεις με τις cowboy μπότες σου το καλοκαίρι, πότε θα το κάνεις; Αναφερόμαστε στο απόλυτο boho look και σου προσθέτουμε την ψάθινη τσάντα που θα γίνει ανάρπαστη και φέτος το καλοκαίρι.

 

#3. Τζιν σορτς + crop top

 

Μην ξεχάσεις την διαχρονική τάση που θέλει να φοράς τα λατρεμένα σου crop tops με τζιν σορτσάκια το καλοκαίρι

 

Ο πιο σέξι συνδυασμός ρούχων που θα φορέσεις φέτος το καλοκαίρι έρχεται από το ’90 κατευθείαν και συγκεκριμένα από το Beverly Hills 90210. Δοκίμασε (και φέτος) να φορέσεις το τζιν σορτς σου, είτε μακρύ είναι είτε κοντό, με ένα χρωματιστό crop top και τα πιο όμορφα αξεσουάρ σου. Δεν είναι μόνο για την παραλία, καθώς μπορείς να κάνεις παρόμοιους συνδυασμούς με τα πέδιλα και τις πλατφόρμες σου για τις βραδινές σου εξόδους ή το πρωί για τα ψώνια σου και τις βόλτες για παγωτό. Ίσως να μην ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους, οπότε θα είναι καλό να δοκιμάσεις εάν είναι του στυλ σου.

 

#4. Φαρδιά γυναικεία σακάκια

 

Το menswear στυλ είναι μόδα, τόλμησε να βάλεις τα φαρδιά γυναικεία σακάκια στις βραδινές σου εμφανίσεις αλλα και σε office look

 

Στο διαδίκτυο θα τα βρεις ως overzised blazers ή φαρδιά γυναικεία σακάκια, αλλά η αλήθεια είναι ότι το menswear στυλ αν συνδυαστεί σωστά μπορεί να γίνει πολύ θηλυκό και κομψό. Τα συνδυάζεις άνετα με τζιν παντελόνια, με ασορτί chinos ή με σορτς, με φούστα ή και με φόρεμα (γιατί όχι;) για τις πιο επίσημες εξόδους ή τις νύχτες με αεράκι. Προτίμησέ τα με animal print που είναι πολύ in ή με αυτό το εκρηκτικό ζεστό κόκκινο που είναι και φέτος στη μόδα.

 

#5. Κορμάκι με διαφάνεια

 

Αν νόμιζες ότι τα κορμάκια με διαφανειες είναι τολμηρά για το 2019, ξανασκέψου το όταν δεις πόσο εύκολα τα συνδύαζαν στα 90s

 

Κι όμως ναι: αυτή η μόδα της διαφάνειας σε κορμάκια και τοπ προέρχεται από τις έφηβες του ’90. Το Beverly Hills έφερε τα εσώρουχα στο προσκήνιο και όχι η Sarah Jessica Parker ή η Rihanna. Τα κορμάκια με διαφάνεια έχουν γίνει κομμάτι της ζωής μας και δεν λείπουν από τα συρτάρια μας. Κάποιες τα κρατάτε για πιο hot καταστάσεις, άλλες ανυπομονείτε να φωτογραφηθείτε σε αυτά και κάποιες άλλες ίσως το παρακάνουν με τη διαφάνεια. Το αποτέλεσμα όμως είναι ότι ακολουθείτε τη μόδα, όπως χαράχτηκε πριν από μερικές δεκαετίες. Να προσέχετε πώς και πού θα τα φοράτε όμως, καθώς δεν αρμόζουν σε κάθε περίσταση, γι' αυτό μείνετε συντονισμένες στο blog του ηλεκτρονικού καταστήματος www.torouxo.gr για να γνωρίζετε πρώτες τα πιο in και hot νέα στην μόδα και να ενημερώνεστε για τους πιο τέλειους συνδυασμούς.