Η πρώτη βουτιά για το καλοκαίρι του 2018 δεν είναι μακριά. Μην σας πω ότι πολλοί την έχουν ήδη κάνει. Αυτός είναι και ο λόγος που θα πρέπει να επισπεύσετε ίσως τις διαδικασίες και να αγοράσετε άμεσα εκείνο το μαγιό που αναβάλετε για αργότερα όλο αυτό το καιρό.

 

Κατανοώντας απολυτά ότι το μαγιό είναι από τις κρισιμότερες αγορές σας το καλοκαίρι συγκεντρώσαμε κάποιες βασικές συμβουλές που θεωρήσαμε απαραίτητες και χρήσιμες για να μείνετε απολυτά ευχαριστημένες από τις φετινές σας επιλογές σε μαγιό.

 

Στην επιλογή του μαγιό, παίζει μεγάλο ρόλο το στήθος

 

Διαλέξτε καταπληκτικό, sexy ,γυναικείο μαγιό ανάλογα με το μέγεθος του στήθους σας.

 

Ένα από τα βασικά σημεία ενδιαφέροντος που σίγουρα θα σας απασχολήσουν κατά την αναζήτηση είναι το στήθος. Να είστε πολύ προσεκτικές στο πάνω μέρος του μαγιό που θα επιλέξετε γιατί σίγουρα τραβάει τα βλέμματα. Αν έχετε μικρό στήθος είστε πολύ ευνοημένες στο θέμα του μαγιό, μιας και όλες οι εναλλακτικές είναι ανοιχτές για σας.

 

Δεν έχετε αυστηρούς περιορισμούς. Μπορείτε να φορέσετε από στράπλες μέχρι τριγωνάκι. Αν ωστόσο θέλετε να φαίνεται το μπούστο σας πιο πλούσιο μπορείτε να επιλέξετε σουτιέν με ενίσχυση. Το βολάν είναι επίσης μια επιλογή που μπορεί να κάνει το στήθος σας πιο οπτικά γεμάτο.

 

Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες επιλέξτε το πάνω μέρος του μαγιό να εχει τοσο ενίσχυση όσο και βολάν. Μπορείτε επίσης να επιδιώξετε το σουτιέν να δένει πίσω από το λαιμό. Αυτό το τρικ κάνει το στηθος σας να φαίνεται πλουσιότερο και πιο σέξι.

 

Αν τώρα ανήκετε στην αντίθετη κατηγορία, που όχι μονό δεν θέλετε να ενισχύσετε το στήθος αλλα θα προτιμούσατε να το μειώσετε, πρέπει να εστιάσετε κυρίως σε ποιοτικές αγορές για το πάνω μέρος του μαγιό. Ένα φυσικά πλούσιο στήθος είναι και ένα βαρύ στήθος. Αυτό σημαίνει ότι το στήθος σας χρειάζεται απαραίτητα ένα σουτιέν με στήριξη. Ιδανική επιλογή είναι τα ολόσωμα μαγιό με ωραίο ντεκολτέ. Εστιάστε σε ένα σκουρόχρωμο μαγιό για να μειώσετε οπτικά το στήθος.

 

Το ψηλόμεσο μαύρο μαγιό, καλύπτει τις ατέλειες

 

Ποιο γυναικείο μαγιό είναι το ιδανικό για σας που διαθέτετε κοιλίτσα;

 

Η κοιλίτσα είναι το σημείο του σώματος που εμείς οι γυναίκες μάλλον έχουμε την περισσότερη ευαισθησία, για αυτό και μας προβληματίζει από τα πρώτα όταν ετοιμαζόμαστε να κάνουμε εμφάνιση στην παραλία.

 

Αν οι κοιλιακοί σας λοιπόν δεν είναι φέτες δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μιας και τα ψηλόμεσα μπικίνι είναι εδώ για σας. Σταματούν ακριβώς στην μέση και είναι ιδανικα για να λεπταίνουν την περιοχή της κοιλιάς.

 

Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε και ολόσωμα μαγιό που διαχωρίζουν στήθος από μέση και τραβούν την προσοχή σας από το σημείο που εχει ατέλειες. Φροντίστε να προτιμήσετε μαγιό με κάθετες ρίγες που σας δείχνει πιο ψιλόλιγνες. Δοκιμάστε τα tips αυτά και θα με θυμηθείτε!

 

Ένα ψηλόμεσο μαγιό με κοψίματα, τονίζει την μέση σου

 

Sexy γυναικείο μαγιό ανάλογα με τις καμπύλες σας.

 

Αν είστε από τις γυναίκες που έχουν αθλητικό τύπο σώματος και δεν διαθέτουν φυσικές καμπύλες πρέπει να προσέξετε ιδιαιτέρως το μαγιό να προσθέτει καμπυλότητα στο σώμα σας. Η κατάλληλη επιλογή για σας είναι ένα ολόσωμο μαγιό με έντονο V στο στήθος ή με κοψίματα στο ύψος της μέσης και των γλουτών που δημιουργούν τις καμπύλες που σας λείπουν.

 

Δεν είναι απαγορευτικό βεβαία να επιλέξετε και ένα μπικίνι αρκεί να προτιμήσετε μπικίνι με φαρδύ πλαϊνό μέρος ή πολλά λεπτά κορδονάκια που δημιουργούν την περιφέρεια που έχετε ανάγκη. Τα έντονα μοτίβα και οι διακοσμητικές λεπτομέρειες δεν είναι απαγορευτικές καθώς δίνουν όγκο στην λεπτή μονοκόμματη σιλουέτα σας.

 

Αν τώρα έχετε ανοιχτούς γοφούς και έντονες καμπύλες προτιμήστε μπικίνι με λεπτό κορδόνι στα πλάγια ή ένα ολόσωμο μαγιό με έντονα κοψίματα στην μέση. Ακολουθείστε τις συμβουλές μας για το τύπο του σώματος σας και δεν θα το μετανιώσετε.

 

Ακoλουθώντας τις παραπάνω συμβουλές που ταιριάζουν στο δικό σας τύπο σώματος οι αγορές σας για γυναικείο μαγιό σίγουρα θα στεφθούν με απόλυτη επιτυχία. Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα torouxo.gr και βρείτε καταπληκτικά sexy γυναικεία μαγιό που θα σας χαρίσουν εντυπωσιακές εμφανίσεις στην παραλία!