Τα παπούτσια είναι η μεγάλη αγάπη των γυναικών. Λένε ότι μια γυναίκα ποτέ δεν πρόκειται να παραδεχτεί ότι έχει αρκετά παπούτσια και αυτό είναι κάτι που μπορεί να αποδειχτεί πολύ απλά: το μόνο που έχει να κάνει κάποιος είναι να ρωτήσει μία γυναίκα πόσα ζευγάρια παπούτσια έχει στη ντουλάπα της. Σίγουρα η απάντηση δεν θα είναι τρία ή τέσσερα… Αφού λοιπόν οι γυναίκες αγαπούν τόσο πολύ τα παπούτσια, είναι απολύτως λογικό να αποτελούν κορυφαία fashion items και να ασχολούνται με αυτά οι πιο διάσημοι και ικανοί σχεδιαστές. Οι τάσεις της μόδας στα παπούτσια εννοείται πως συμβαδίζουν με αυτές της μόδα γενικότερα, ωστόσο πολλές φορές κινούνται με ακόμη πιο γρήγορους ρυθμούς, κυρίως λόγω της μεγάλης ποικιλίας σε σχέδια και στιλ που συναντά κανείς στα παπούτσια. Με άλλα λόγια, κάθε γυναίκα που αγαπά τα παπούτσια και νοιάζεται για τη μόδα και τη προσεγμένη εμφάνιση της (δηλαδή όλες οι γυναίκες) θα πρέπει όχι μόνο να γνωρίζει πολύ καλά τα εκάστοτε trends αλλά και να αγοράζει και να φοράει τα σωστά παπούτσια. Το παπούτσι άλλωστε είναι το μέρος του outfit που δίνει χαρακτήρα και προσωπικότητα στο όλο σύνολο και γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να μην γίνονται λάθη στην επιλογή του.
 

Μποτάκια με τρούκς


Επειδή λοιπόν η ανανέωση της γκαρνταρόμπας και η απόκτηση νέων trendy γυναικείων παπουτσιών δεν είναι ούτε απλή αλλά ούτε και ιδιαίτερα οικονομική υπόθεση, ετοιμάσαμε έναν οδηγό με τις κορυφαίες τάσεις για τα γυναικεία παπούτσια κάθε εποχής το 2018, έτσι ώστε να είστε σίγουρες ότι η καινούργια χρονιά θα σας βρει in fashion. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

 

Trendy χειμωνιάτικα γυναικεία παπούτσια για chic παρουσίες και ζεστά πόδια!

Το χειμώνα το κρύο είναι τσουχτερό και ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως έχει γίνει και χειρότερο. Το παν λοιπόν αυτή την κρύα εποχή είναι όχι μόνο το να δείχνετε trendy, αλλά και να προφυλάγεστε και να παραμένετε ζεστές. Το 2018 λοιπόν, το παπούτσι του χειμώνα θα είναι για άλλη μια φορά το μποτάκι και η μπότα. Και τα δύο αυτά παπούτσια αν φορεθούν σωστά μπορούν να δημιουργήσουν ένα πολύ όμορφο σύνολο και φυσικά να κολακεύσουν πολύ το πόδι και τη σιλουέτα της γυναίκας που τα φοράει. Ας δούμε λοιπόν πως θα φορεθούν τα μποτάκια και οι μπότες το χειμώνα του 2018.

 

 

Γυναικεία μποτάκια για κορυφαίες casual εμφανίσεις

Το μποτάκι είναι ένα πολύ «ευέλικτο» παπούτσι γιατί αν συνδυαστεί με τα σωστά ρούχα, μπορεί να φορεθεί σχεδόν όλες τις εποχές του χρόνου. Τα μποτάκια με άλλα λόγια μπορούν να φορεθούν και το καλοκαίρι με μια όμορφη μίνι φούστα ή ένα φόρεμα. Τον χειμώνα όμως – και τους πιο κρύους μήνες του φθινοπώρου – τα γυναικεία μποτάκια είναι ο πρωταγωνιστής του casual look. Είναι ο τύπος που παπουτσιού που προτιμάται κατά κόρον για επαγγελματικές εμφανίσεις, βόλτες στην αγορά αλλά και απογευματινές ή ακόμη και βραδινές, αλλά χαλαρές, εξόδους. Εννοείται λοιπόν πως οι τάσεις στα μποτάκια αλλάζουν σχεδόν συνεχώς. Τον χειμώνα του 2018 λοιπόν, θα φορεθούν πολύ τα φαρδιά μποτάκια αλλά και τα μποτάκια με λίγο πιο ψηλό κόψιμο, δηλαδή τα μποτάκια που θα φθάνουν μέχρι την αρχή της γάμπας. Τα φαρδιά μποτάκια θα μπορούν να συνδυαστούν με ένα όμορφο μίνι ή μίντι φόρεμα για βραδινές εμφανίσεις, ενώ στα μέχρι τη γάμπα μπορείτε πάντα να επιλέξετε κομμάτια με στρας ή ακόμη και κεντήματα για πιο εντυπωσιακά looks.

 

 

Μπότες για εμφανίσεις που θα ανάψουν φωτιές

Οι μπότες μπορούν να αναδείξουν τέλεια το πόδι και γενικά θεωρούνται πιο σέξι και γκράντε από τα μποτάκια, γι’ αυτό και συνήθως φοριούνται σε πιο «επίσημες» περιστάσεις, όπως μια βραδινή έξοδο σε κάποιο κλαμπ, ένα κοσμικό ή κοινωνικό γεγονός ή ένα ραντεβού. Το 2018 η μπότα εννοείται πως θα φορεθεί πολύ. Στο προσκήνιο θα βρούμε για άλλη μια φορά διαχρονικά σχέδια, όπως τη μπότα ιππασίας, η οποία προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό στιλ και άνεσης. Τη τιμητική τους θα έχουν και φέτος οι σχετικά καινούργιες μπότες κάλτσα, δηλαδή οι μαλακές δερμάτινες μπότες πάνω από το γόνατο. Για τις πιο σέξι εμφανίσεις σας, θα πρέπει να προτιμήσετε γυναικείες μπότες μέχρι το γόνατο με γόβα στιλέτο. Για κάτι πιο casual, θα πρέπει να στραφείτε προς τις μπότες με κορδόνια. Τέλος, για λίγο πιο εκκεντρικές και μοναδικές εμφανίσεις, η καλύτερη επιλογή είναι οι καουμπόικες μπότες, οι οποίες επιστρέφουν δυναμικά στο προσκήνιο.

 

 

Βάλτε κέφι στη ζωή σας με ανοιξιάτικα γυναικεία παπούτσια

Η άνοιξη είναι η εποχή που όλοι και όλες θέλουν να ξεδώσουν λίγο μετά τη μουντάδα και το κρύο του χειμώνα. Η φύση ξαναγεννιέται και όλοι θέλουμε σιγά – σιγά να αρχίσουμε να βγαίνουμε έξω από το σπίτι μας και να απολαύσουμε τα αρώματα και τα χρώματα αυτής της τόσο όμορφης εποχής. Αυτό λοιπόν φαίνεται και στις επιλογές παπουτσιών, αφού το casual αλλά και το πιο σπορτίφ look επικρατούν και κατά συνέπεια τα πιο flat παπούτσια έχουν τη τιμητική τους.

 

 

Γυναικεία sneakers για το απόλυτο casual look

Μπορεί τα πιο αθλητικού τύπου παπούτσια τα λεγόμενα και sneakers να θεωρούνταν ανδρική υπόθεση μέχρι πρόσφατα, αλλά πλέον έχουν μπει στο παιχνίδι και οι μεγάλοι οίκοι μόδας κι έχουν μετατρέψει αυτά τα πολύ άνετα παπούτσια στο απόλυτο ανοιξιάτικο παπούτσι. Τα sneakers προσφέρουν έναν μοναδικό συνδυασμό άνεσης και στιλ και μπορούν να φορεθούν τόσο στις καθημερινές δουλειές σας όσο και στις βόλτες σας στα μαγαζιά ή και στις εξόδους σας για καφέ και ποτό. Με απλά λόγια, είναι το καλύτερο ανοιξιάτικο casual παπούτσι.

 

 

Θέλετε chic άνεση; Οι εσπαντρίγιες είναι για σας!

Οι εσπαντρίγιες ήρθαν για να μείνουν! Τα φλατ αυτά πάνινα – κυρίως – παπούτσια έχουν αναδειχθεί σε μια από τις κορυφαίες τάσεις στην γυναικεία υπόδηση τα τελευταία χρόνια και φαίνεται πως αυτό μάλλον δεν πρόκειται να αλλάξει τόσο τον χρόνο που μας έρχεται, όσο και τους επόμενους. Οι εσπαντρίγιες μπορούν να συνδυαστούν τόσο με φόρεμα όσο και με παντελόνι και είναι ιδανικές για τη δουλειά. Αν επιθυμείτε κάτι πιο εκκεντρικό, μπορείτε να προτιμήσετε παπούτσια από «ασυνήθιστα» υλικά ή εσπαντρίγιες με έντονα χρώματα και σχέδια. Τα πιο μοδάτα καλοκαιρινά γυναικεία παπούτσια για λαμπερές εμφανίσεις Το καλοκαίρι είναι σίγουρα η καλύτερη εποχή για τους λάτρεις των παπουτσιών! Ο καλός καιρός και η σχεδόν παντελής έλλειψη βροχής το κάνουν την ιδανική εποχή για ανοιχτά παπούτσια τα οποία και δροσίζουν αλλά και αναδεικνύουν τα πόδια και τα περίτεχνα πεντικιούρ. Επιπλέον, λόγω των πολλών επίσημων κοινωνικών και άλλων εκδηλώσεων που συμβαίνουν αυτή την εποχή, είναι και η καλύτερη εποχή για πιο επίσημα παπούτσια, όπως γόβες. Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά!

 

 

Πέδιλα: ο πρωταγωνιστής του καλοκαιριού!

Το πέδιλο θα είναι ο πρωταγωνιστής του 2018, όπως άλλωστε και σχεδόν κάθε άλλη χρονιά, αφού είναι το πιο καλοκαιρινό παπούτσι. Μπορούν να φορεθούν τόσο στη δουλειά και σε χαλαρές καταστάσεις, όσο και σε πιο επίσημες περιστάσεις, ανάλογα πάντα με το σχέδιο τους. Προτιμήστε το flat πέδιλο για τις πιο casual στιγμές σας κι ένα πέδιλο με τετράγωνο τακούνι για τις πιο επίσημες. Χρησιμοποιήστε βραδινά γυναικεία πέδιλα με άνεση και στυλ.

 

 

Κλέψτε τις εντυπώσεις με trendy σανδάλια

Τα γυναικεία σανδάλια είναι το αντίπαλο δέος του πέδιλου και κάνουν δυναμικό comeback τα τελευταία χρόνια. Προτιμήστε τα εντυπωσιακά, αρχαιοελληνικού τύπου ή gladiator σανδάλια και κατά προτίμηση flat. Εννοείται ότι λόγω του πόσο εντυπωσιακά είναι τα συγκεκριμένα παπούτσια, είναι προτιμότερο να τα φοράτε στις εξόδους σας απ’ ότι στις πιο casual εμφανίσεις ή περιστάσεις.

 

 

Λάμψτε με τις σωστές γόβες

Οι γόβες είναι το πιο θηλυκό παπούτσι και η καλύτερη επιλογή για γυναίκες που θέλουν να λάμψουν σε μια καλοκαιρινή επίσημη περίσταση. Εννοείται ότι το μαύρο είναι το πιο in χρώμα και φέτος, αλλά μπορείτε κάλλιστα να πειραματιστείτε και με άλλα πιο έντονα χρώματα για να δώσετε επιπλέον χρώμα και προσωπικότητα στο outfit σας. Το μήκος του τακουνιού θα πρέπει να είναι μέτριο. Τα ψηλά τακούνια είναι ιδανικά για πολύ επίσημες περιστάσεις και για όταν θέλετε να δείξετε πολύ σέξι. Προσοχή στο μήκος του τακουνιού και τις υπαίθριες εκδηλώσεις. Τα σοκάκια των νησιών δεν είναι και πολύ φιλικά προς τα δωδεκάποντα τακούνια και μπορεί να έχετε κάποιο δυσάρεστο ατύχημα! Τα κατάλληλα φθινοπωρινά γυναικεία παπούτσια για τη πιο βροχερή εποχή του χρόνου Το φθινόπωρο είναι μια παράξενη και ύπουλη εποχή. Η θερμοκρασία πέφτει, αλλά όχι πάρα πολύ γρήγορα κι αισθητά τουλάχιστον τους δύο πρώτους της μήνες. Οι βροχές επίσης γίνονται όλο και πιο συχνές και ξαφνικές, με αποτέλεσμα είναι δύσκολο να επιλέξει κανείς ή καμία το κατάλληλο ντύσιμο και παπούτσι. Η κατάλληλη επιλογή λοιπόν, είναι παπούτσια που κρατάνε το πόδι ζεστό και στεγνό.

 

 

Γυναικεία Oxfords shoes το trend που ήρθε για να μείνει

Τα oxfords είναι φλατ παπούτσια με κορδόνια, συνήθως δερμάτινα τα οποία και συνδυάζονταν με τα ανδρικά κοστούμια και αποτελούσαν το αντίπαλο δέος των brogues. Πλέον τα Oxfords όμως έχουν περάσει και στα πόδια των γυναικών και χάρη στο σχέδιο αλλά και την άνεση που προσφέρουν, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι είναι τα κατάλληλα παπούτσια για επαγγελματικό ντύσιμο αλλά και για casual εμφανίσεις και περιστάσεις τόσο για το 2018 όσο και για τα μελλοντικά φθινόπωρα!

 

 

Πλατφόρμες για φθινοπωρινές επίσημες εξόδους

Στον αντίποδα των Oxfords μπορούμε να πούμε ότι βρίσκονται οι πλατφόρμες. Τα παπούτσια αυτά είναι γνωστά για το γεγονός ότι προσθέτουν πόντους στο ύψος της γυναίκας που τα φοράει και ως εκ τούτου είναι ιδανικά για βραδινές εξόδους σε κλαμπ, μπαρ και όχι μόνο. Είναι το απόλυτο βραδινό φθινοπωρινό παπούτσι του 2018.
Αυτές λοιπόν είναι οι τάσεις που θα επικρατήσουν στα γυναικεία παπούτσια 2018 και όχι μόνο. Φροντίσαμε να σας παρουσιάσουμε τις πιο διαχρονικές τάσεις για να κάνετε μία καλή επένδυση για τη χρονιά που μας έρχεται. Εννοείται πως η τελική επιλογή είναι δική σας και πάντα πρέπει να γίνεται ανάλογα με το προσωπικό σας στιλ αλλά και τις ανάγκες σας. Περισσότερα για τη μόδα και τα γυναικεία παπούτσια θα βρείτε στο toRouxo.gr όπου θα βρείτε και όλα τα παπούτσια του άρθρου στις καλύτερες τιμές!