Η μόδα και οι τάσεις της αλλάζουν συνεχώς σε σημείο που είναι δύσκολο να μπορεί κανείς να παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις χωρίς στενές επαφές με τον χώρο ή με fashion bloggers και fashion gurus. Γι’ αυτό και κάθε season χρειάζεται αρκετή έρευνα απ’ όσες θέλουν να πετύχουν τα πιο σικάτα looks για να είναι σίγουρες ότι τα outfits τους θα είναι μέσα στη μόδα και θα ακολουθούν τα τελευταία και πιο σημαντικά trends.
Τα παπούτσια είναι τα αγαπημένα fashion items των γυναικών, πράγμα που φαίνεται και από το γεγονός ότι κάθε γυναίκα έχει πολλά ζευγάρια στη γκαρνταρόμπα της, ενώ ψάχνει πάντα για το καινούργιο αγαπημένο της παπούτσι. Είναι λοιπόν λογικό οι τάσεις στα παπούτσια να είναι πολύ ευμετάβλητες και να σημειώνονται σημαντικές αλλαγές σε αυτές κάθε εποχή και κάθε χρόνο. Με απλά λόγια, ένα ζευγάρι παπούτσια που θεωρούνταν hot τη μια χρονιά, την επόμενη μπορεί να θεωρείται εντελώς ντεμοντέ ενώ σε κάποιες περιπτώσεις, ακόμη και κιτς. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό για μία γυναίκα να ξέρει πολύ καλά τα trends που επικρατούν στα παπούτσια πριν να ξεκινήσει τα ψώνια της για να ανανεώσει τη γκαρνταρόμπα της για την επερχόμενη σεζόν. Εδώ λοιπόν θα δούμε αναλυτικά τα πιο hot παπούτσια για σικ κι εντυπωσιακές εμφανίσεις τον χειμώνα του 2017-2018. Αν λοιπόν ψάχνετε τον απόλυτο οδηγό αγοράς παπουτσιών, έχετε έρθει στο κατάλληλο μέρος! Ας ξεκινήσουμε!
 

ginaikeia-papoutsia-2017-2018

 

Ξεχωρίστε με μποτάκια με τρουκς


Το πρόβλημα με τα μποτάκια είναι ότι παρά το γεγονός ότι είναι trendy, πολλές φορές δεν έχουν κάτι που να τα κάνει να ξεχωρίζουν, κάτι που να τα κάνει λίγο πιο εκκεντρικά και «χτυπητά» στο μάτι. Τα μποτάκια με τρουκς είναι εδώ για να λύσουν αυτό το πρόβλημα! Αν και από άποψη μορφής και design δεν διαφέρουν και πολύ από τα άλλα μποτάκια, τα τρουκς είναι αυτά που τα κάνουν πραγματικά ξεχωριστά και τα κάνουν να τραβούν άμεσα τη προσοχή. Με απλά λόγια, μποτάκια γυναικεία με τρουκς είναι αυτά που θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε σε οποιοδήποτε χώρο η περίσταση. Τα δερμάτινα μποτάκια με τρουκς ειδικά να είναι σε μαύρο ή καφέ χρώμα ή και σε nude αποχρώσεις, μπορούν σε γενικές γραμμές να φορεθούν όπου και τα τυπικά μποτάκια. Αρκεί βέβαια να έχετε το απαραίτητο εκκεντρικό στιλ για να τα υποστηρίξετε.

 

 

ginaikeia-papoutsia-2017-2018

 

 

Άνεση και στιλ με sneakers γυναικεία


Τα γυναικεία παπούτσια και ειδικά αυτά που θεωρούνται τα πιο σικ και trendy δεν έχουν τη φήμη ότι είναι και τα πιο άνετα. Αυτό όμως αλλάζει με την άνοδο των sneakers στο προσκήνιο. Τα sneakers είναι στην ουσία αθλητικά παπούτσια αλλά για γυναίκες, με άλλα λόγια, ουδεμία σχέση έχουν με τα Air Jordan και τα παπούτσια που φοράνε οι άνδρες για να παίξουν μπάσκετ ή ποδόσφαιρο. Λέγοντας sneakers γυναικεία μπορεί να εννοούμε παπούτσια τα οποία μπορούν να φορεθούν στο γυμναστήριο ή όταν βγαίνουμε για περπάτημα ή τζόκινγκ ή ακόμη και για ψώνια ή και πιο fashion παπούτσια τα οποία έχουν το «κόψιμο» και το σχήμα των αθλητικών αλλά μπορούν να φορεθούν και σε πιο επίσημες περιστάσεις. Όπως μπορείτε να καταλάβετε, το κύριο χαρακτηριστικό των sneakers είναι ότι είναι σχεδιασμένα – είτε πρόκειται για καθαρά αθλητικά είτε για πιο fashion sneakers γυναικεία επώνυμα - να προσφέρουν άνεση. Με άλλα λόγια, τα sneakers είναι το απόλυτο καθημερινό παπούτσι και είναι ιδανικά τόσο για τη δουλειά όσο και για τα ψώνια ή τις εξόδους με τις φίλες σας. Όσον το που μπορείτε να τα φορέσετε και πως, όπως είπαμε και παραπάνω ένα ζευγάρι καθαρόαιμα αθλητικά sneakers μπορεί να φορεθεί τόσο όταν επιδίδεστε στον αγαπημένο σας χόμπι ή αθλητική δραστηριότητα όσο και όταν βγαίνετε για καφέ με τις φίλες σας. Αν θέλετε κάτι πιο επίσημο και εντυπωσιακό αλλά και άνετο – για τη δουλειά ή για μια πιο επίσημη έξοδο ή ραντεβού ας πούμε – μπορείτε να επιλέξετε skeakers γυναικεία δερμάτινα και να τα σετάρετε με τα αγαπημένα σας skinny jeans ή με ένα ωραίο παντελόνι. Για μια πιο σέξι εμφάνιση, ο ιδανικός συνδυασμός είναι δερμάτινα sneakers με την αγαπημένη σας μίνι φούστα. Με λίγη έρευνα στο διαδίκτυο είναι σίγουρο ότι θα βρείτε sneakers γυναίκεια φθηνά που να ταιριάζουν με το στιλ σας.

 

 

ginaikeia-papoutsia-2017-2018

 

 

Κερδίστε πόντους με sneakers δίπατα!


Τα δίπατα παπούτσια sneakers είναι πρώτα ξαδερφάκια των κανονικών sneakers. Μπορούν και αυτά να φορεθούν με όλα τα casual outfits αλλά αυτό που τα ξεχωρίζει σε σχέση με τα «απλά» sneakers είναι το γεγονός ότι ο πάτος τους είναι διπλός κι έτσι έχουν μεγαλύτερο ύψος και προσθέτουν διακριτικά μερικούς πόντους στο ύψος της κοπέλας που τα φοράει. Με άλλα λόγια, τα sneakers δίπατα είναι η ιδανική λύση για όσες θέλουν να δείχνουν λίγο ψηλότερες καθώς και για όσες θέλουν να αναδείξουν τα πόδια τους. Πιο συγκεκριμένα, τα sneakers δίπατα γυναικεία μπορούν να συνδυαστούν με τζιν, με σορτσάκια, με ολόσωμες φόρμες, με μάξι ή μίνι φούστες και με αέρινα ολόσωμα φορέματα. Αν θέλετε να τα συνδυάζετε εύκολα, προτείνουμε να τα επιλέξετε σε μαύρο ή σε nude απόχρωση. Αν το style σας είναι λίγο πιο extreme, μπορείτε να επιλέξετε και εμπριμέ!

 

 

ginaikeia-papoutsia-2017-2018

 

 

Γυναικεία αρβυλάκια για τα πιο chic χειμωνιάτικα ντυσίματα


Τα αρβυλάκια έχουν γίνει πλέον τα κυρίαρχα μποτάκια για το χειμώνα και όχι μόνο, κυρίως λόγω του δυναμικού comeback που έχει κάνει το militaire look στη μόδα τα τελευταία χρόνια. Τα γυναικεία αρβυλάκια αποτελούν την επιλογή πολλών διάσημων γυναικών και Hollywood stars, όπως η Jessica Alba, αλλά και fashion bloggers για την χειμωνιάτικη υπόδηση, κυρίως λόγω της μεγάλης «ευελιξίας» τους. Αυτό που κάνει με άλλα λόγια τα αρβυλάκια τόσο ξεχωριστά και αγαπητά είναι το γεγονός ότι το σωστό ζευγάρι μπορεί να συνδυαστεί με πολλά ρούχα, ακόμη και σε πιο επίσημες περιστάσεις. Το κύριο selling point των συγκεκριμένων παπουτσιών είναι ότι αν και θεωρούνται flat, έχουν ένα ελάχιστο τακούνι κι έτσι κάνουν το πόδι να δείχνει πιο λεπτό. Τα αρβυλάκια γυναικεία με κορδόνια είναι τα πιο ιδανικά για casual και καθημερινό ντύσιμο και μπορούν να συνδυαστούν άνετα με ένα ωραίο κολάν και χοντρές μάλλινες κάλτσες που να εξέχουν λίγο από το μποτάκι αλλά και κολλητά τζιν. Για ένα πιο σέξι look, μπορείτε να τα συνδυάσετε με μία φούστα λίγο πάνω από το γόνατο ή ένα φόρεμα σε γραμμή Άλφα και χοντρές κάλτσες μέχρι το γόνατο ή με ένα χοντρό και αδιαφανές καλσόν. Για πιο επίσημες εμφανίσεις, προτείνουμε να προτιμήσετε αρβυλάκια γυναικεία δερμάτινα σε καφέ ή μαύρο και ένα όμορφο φόρεμα.

 

 

ginaikeia-papoutsia-2017-2018

 

 

Κάνει κρύο; Ζεσταθείτε με στιλ με μποτάκια με γούνα!


Χειμώνας σημαίνει και κρύο και γι’ αυτό και το ντύσιμο μας πέρα από μοδάτο και chic θα πρέπει να είναι και ζεστό. Η αλήθεια είναι ότι τα πόδια μας κρυώνουν πολύ το χειμώνα, οπότε για τις κρύες χειμωνιάτικές μέρες και νύχτες, η ιδανική λύση είναι τα μποτάκια με γούνα. Τα εν λόγω μποτάκια αποτελούν must για το χειμερινό ντύσιμο εδώ και πολλούς χειμώνες και απ’ ότι φαίνεται, αυτό δεν είναι κάτι που πρόκειται να αλλάξει σύντομα. Οπότε είναι πολύ trendy και δεν χωράει αμφιβολία σε αυτό, το πραγματικό «δυνατό χαρτί» τους όμως, είναι το γεγονός ότι είναι και πρακτικά. Είναι τα παπούτσια που θα σας προστατέψουν από το κρύο, χωρίς όμως να χαλάσουν το style σας ούτε λίγο. Τα μποτάκια με γούνα γυναικεία μπορούν να φορεθούν όλες τις μέρες και όλες τις ώρες αλλά το «αγαπημένο» τους ρούχο θα λέγαμε πως είναι τα τζιν παντελόνια. Εδώ να σημειώσουμε ότι η γούνα συνήθως είναι αρκετά προφανής στα μποτάκια αυτού του τύπου αλλά αν θέλετε πιο διακριτική ζεστασιά, μπορείτε να επιλέξετε μποτάκια με γούνα εσωτερικά, τα οποία και θα μοιάζουν με συνηθισμένα μποτάκια. Αν η γούνα δεν είναι του στιλ σας λοιπόν, αυτά είναι η καλύτερη επιλογή για σας.

 

 

ginaikeia-papoutsia-2017-2018

 

 

Σέξι εμφανίσεις με γόβες φθηνές


Οι γόβες είναι το αγαπημένο παπούτσι των γυναικών αφού είναι και το πιο θηλυκό και σέξι, οπότε είναι αδύνατον να λείπουν από τη χειμερινή μόδα. Δεν μπορούμε να πούμε πως υπάρχουν «ειδικές» καθαρά γυναικείες γόβες, ωστόσο ο χειμώνας παραδοσιακά ανήκει στις μπότες και τα μποτάκια γι’ αυτό και μπορείτε πολύ εύκολα να βρείτε γόβες φθηνές χάρη στις πολλές προσφορές που κάνουν τα καταστήματα αυτή τη περίοδο. Με μια απλή έρευνα στο διαδίκτυο θα βρείτε σίγουρα πολλές προσφορές κι εξαιρετικές τιμές, εμείς προτείνουμε να εστιάσετε σε γόβες δερμάτινες φθηνές, οι οποίες είναι οι πιο «ευέλικτες» και αυτές που μπορούν να συνδυαστούν με περισσότερα ρούχα αλλά και σε γόβες με λουράκι φθηνές για τις πιο σέξι εμφανίσεις σας.

 

 

ginaikeia-papoutsia-2017-2018

 

 

Παπούτσια από βελούδο: διαχρονική πολυτέλεια


Το βελούδο στο ντύσιμο ανέκαθεν εξέπεμπε γοητεία και πολυτέλεια. Τον τελευταίο καιρό, έχει αρχίσει να χρησιμοποιείται κατά κόρον και στα παπούτσια. Τα παπούτσια από βελούδο είναι το απόλυτο χειμωνιάτικο αξεσουάρ και αποτελούν την επιλογή stars όπως η Kylie Jenner και διάσημων fashion bloggers όπως η Olivia Palermo. Μπορεί το βελούδο να συνδέεται με την πολυτέλεια, αλλά τα βελούδινα παπούτσια μπορούν να φορεθούν και με casual outfits, αρκεί να αποτελούν το μόνο βελούδινο item του συνόλου. Αυτό όμως που κάνει τα παπούτσια βελούδο τόσο απαραίτητα για τη γκαρνταρόμπα μας, είναι η διαχρονικότητα τους αφού είναι και θα είναι πάντα στη μόδα. Αν λοιπόν θέλετε να εντυπωσιάσετε με τις εμφανίσεις σας όχι μόνο τον φετινό αλλά και τους επόμενους χειμώνες, προτιμήστε παπούτσια από βελούδο.