Ο χειμώνας πλησιάζει και μαζί με το κύμα βροχών φέρνει ένα κύμα ανανέωσης που θα σαρώσει την ντουλάπα και το στυλ σου. Οι νέες τάσεις της μόδας θέλουν τα αντρικά παντελόνια σου να είναι τζιν και βολικά, με τσέπες και γραμμές που θα μπορείς να φοράς και σε casual, αλλά και σε πιο smart περιστάσεις. Τα περισσότερα από τα αντρικά παντελόνια της νέας σεζόν φθινόπωρο 2019 - χειμώνας 2020, που θα διαβάσεις παρακάτω, είναι κλασικά και αξίζουν μια θέση στην ντουλάπα σου. Συνδυάζονται με ό,τι επιθυμείς και γι’ αυτό είναι καλό να έχεις από ένα, για ένα γρήγορο και κομψό ντύσιμο.

 

#1. Μονόχρωμο τζιν παντελόνι

 

To must jean για τις casual βόλτες σου

 

Οι μόδες αλλάζουν συνέχεια, αλλά το αντρικό μονόχρωμο τζιν παντελόνι της εταιρείας Lee είναι διαχρονικό. Βρες ένα τζιν παντελόνι στυλ skater, χωρίς αλυσίδες και πολλές τσέπες, αλλά με κολακευτικά κοψίματα και γραμμές για να φοράς κάθε εποχή. Ένα μονόχρωμο τζιν είναι τόσο μετριόφρον, ώστε θα το φοράς σε smart casual περιστάσεις με μαύρα δερμάτινα παπούτσια και πουκάμισο ή με πουλόβερ και αθλητικά. Επιπλέον, μπορείς να τα βρεις σε λίγο πιο φαρδιά και χαλαρή γραμμή για τις casual βόλτες σου, αλλά φρόντισε πρώτα να τα δοκιμάσεις γιατί δεν ταιριάζουν σε όλους.

 

#2. Τζιν παντελόνι με σκισίματα

 

Μπορείς να προτιμήσεις το τζιν με σχέδια ή σε χρώμα ξεπλυμένου γαλάζιου

 

Τα σκισίματα στο ανδρικό τζιν παντελόνι σου είναι ό,τι χρειάζεσαι για να κάνεις πιο ενδιαφέρον το look σου. Είτε με μικρά σκισίματα, με μεγάλα ή ακόμα και τόσο μικρά ώστε να φαίνεται ξεφτισμένο το ύφασμα, θα βρεις άφθονα παντελόνια αυτού του τύπου ακόμα και με λάστιχο. Θα το βρεις με φαρδιές γραμμές πίσω στη λεκάνη και στενό αστράγαλο. Μπορείς να το προτιμήσεις με σχέδια ή σε χρώμα ξεπλυμένου γαλάζιου, το οποίο θα συνδυάσεις με φούτερ, με αθλητικό σακάκι για casual εξόδους ή με σουέντ μπότες, κοντομάνικη μπλούζα και ανοιχτό πουκάμισο.

 

#3. Κοτλέ παντελόνι

 

Το κοτλέ θα το φοράς με κάτι απλό και ήσυχο, όπως ένα μονόχρωμο φούτερ

 

Ό,τι πιο hot αυτή τη σεζόν, τα αντρικά κοτλέ παντελόνια τα χρειάζεσαι για να τα συνδυάζεις με το λευκό σου πουκάμισο. Προτίμησέ το σε σκούρα χρώματα, όπως ναυτικό μπλε, πράσινο και μαύρο και όχι μόνο σε καφέ. Θα το βρεις με ίσια ή λεπτή γραμμή και καλό κόψιμο. Ένας εύκολος τρόπος για να το συνδυάζεις είναι να σκέφτεσαι ότι το παντελόνι σου φέρει μοτίβο. Με αυτόν τον τρόπο, θα το φοράς με κάτι απλό και ήσυχο, όπως ένα μονόχρωμο φούτερ.

 

Αυτά τα Ανδρικά ρουχα είναι στην μόδα για τον Χειμώνα 2020

 

#4. Jogger παντελόνι

 

Τα jogger παντελόνια είναι κομψές φόρμες με λάστιχο και ταιριάζουν με όλα τα ρούχα

 

Τα παντελόνια jogger παραπέμπουν σε αθλητικές φόρμες, αλλά τα τελευταία χρόνια με την τάση του athleisure, έχουν γίνει πιο cozy και κλασικά. Πράγματι, δε θα σταματήσουν να φοριούνται, γι’ αυτό πρέπει να τα φοράς κι εσύ! Τα jogger παντελόνια είναι κομψές φόρμες με λάστιχο και ταιριάζουν με όλα τα ρούχα. Θα τα βρεις ακόμα και με τζιν ύφασμα και σε διάφορα χρώματα: μπλε, μαύρο, χακί, μιλιτέρ, μπεζ και θερμά χρώματα, όπως το πορτοκαλί. Μπορείς να το συνδυάσεις με αθλητικά παπούτσια, μοκασίνια και sneakers. Φόρεσέ το με κάθε τύπου μπλούζα - προσπάθησε, όμως, ποτέ να μη βάζεις το πουκάμισο μέσα από το συγκεκριμένο παντελόνι.

 

#5. Cargo παντελόνι

 

Τα πιο δημοφιλή παντελόνια της σεζόν F/W 2019-2020 είναι τα cargo

 

Τα πιο δημοφιλή παντελόνια της σεζόν φθινόπωρο / χειμώνας 2019-2020 είναι τα cargo παντελόνια ή αλλιώς παντελονια με τσέπες στο πλάι. Ράφτηκαν για πρώτη φορά το 1930 για τον στρατό με σκοπό να αντέχουν στις εξωτερικές δραστηριότητες και να είναι λειτουργικά. Παρόλο που έχουν τσέπες στο πλάι ενδείκνυνται φέτος και για καλό ντύσιμο κι επίσημες εμφανίσεις. Θα το βρεις σε φαρδιά ή στενή γραμμή σε χακί και σε σκούρα χρώματα. Φόρεσέ το με πουλόβερ, κοντομάνικη μπλούζα v-neck, μοκασίνια, sneakers και μπότες. Πρόσεχε όμως: δεν θα σου προτείναμε να το συνδυάσεις με κλασικό πουκάμισο, σακάκι ή παπούτσια Oxfords. Επίσης, αν θες να υιοθετήσεις ένα πιο extreme ανδρικο στυλ, δοκίμασε ένα cargo παντελόνι σε μιλιτέρ μοτίβο (παραλλαγή), ωστόσο μην το παρακάνεις γιατί θα σε μπερδεύουν με στρατιώτη.

 

#6. Cropped παντελόνι

 

Στα cropped παντελόνια σε μπατζάκια φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο και μας θυμίζουν τα chinos

 

Σε κάθε ύφασμα και στυλ, σίγουρα θα βρεις και ένα cropped παντελόνι (δηλαδή κομμένο). Τα μπατζάκια του παντελονιού φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο και μας θυμίζουν τα chinos. Βαλ’ το στη λίστα σου, γιατί σίγουρα θα τα φοράς και την άνοιξη – καλοκαίρι του 2020. Με ελαφρύ ύφασμα, τα κοντά παντελόνια προσαρμόζονται εύκολα στο στυλ σου, είτε smart είναι είτε casual, και γι’ αυτό πρέπει απαραίτητα να έχεις ένα στην ντουλάπα σου! Στη συγκεκριμένη περίπτωση, επένδυσε και στις σωστές κάλτσες, είτε μονόχρωμες είτε με σχέδια, θα είναι σημαντικό κομμάτι της εικόνας σου.