Όταν μιλάμε για ανδρική μόδα και στυλ όλοι κοιτούν τις μεγάλες αλλαγές που πρέπει να κάνει ένας άνδρας και ξεχνούν τις μικρές λεπτομέρειες οι οποίες απογειώνουν το στυλ του.

Σήμερα θα σου δείξουμε έξι πολύ μικρές λεπτομέρειες που ενδεχομένως δεν έχεις προσέξει και αν τις εφαρμόσεις, αμέσως θα αλλάξει το στυλ σου.

 

1. Ξεκούμπωσε ένα κουμπί παραπάνω

 

Πάρα πολλοί άντρες φοράνε τα πόλο κοντομάνικα μπλουζάκια τους, κουμπώνοντας όλα τα κουμπιά, με αποτέλεσμα να δείχνουν πάρα πολύ σοβαροί και σφιγμένοί. Σίγουρα δεν είναι αυτό το στυλ που θέλεις να υιοθετήσεις. Θέλεις να είσαι ο Cool τύπος ο χαλαρός και σεξι. Ακόμα αναρωτιέσαι πώς θα το πετύχεις;

 

Άνοιξε 1 ή 2 κουμπιά στο πόλο μπλουζάκι σου

 

Πρώτον, χαλάρωσε και δεύτερον ξεκούμπωσε ένα ή δύο κουμπιά παραπάνω στο πόλο μπλουζάκι σου. Ο γενικός κανόνας είναι τα δύο κουμπιά να είναι ανοιχτά. Ωστόσο μην το παρακάνεις γιατί θα έχεις το αντίθετο αποτελεσμα. Σίγουρα θα βοηθούσε το στήθος σου να είναι καθαρό, δηλαδη να έχεις trim-άρει λίγο τις τρίχες σου. Τέλος ξέχνα την χρυσή αλυσίδα που σου έκαναν δωρο όταν βαπτίστηκες, παραπέμπει σε παλιές εποχές και πιο λαϊκό στυλ.

 

2. Γύρισε μία στροφή τα μανίκια

 

Όπως ίσως έχεις παρατηρήσει το στυλ των 90s έχει επανέλθει στη μόδα και τα ανδρικά πουκάμισα με φλοράλ σχέδια ή έντονα χρώματα είναι πάλι hot. Αυτό όμως που δεν έχετε παρατηρήσει είναι ότι στα κοντομάνικα πουκάμισα τα μανίκια δεν εφαρμόζουν σωστά στα χέρια σας.Οπότε, αυτό που μπορούμε να κάνουμε άμεσα και χωρίς κόστος, είναι να γυρίσουμε μία στροφή το τελείωμα του μανικιού.

 

Γύρισε μια στροφή τα μανίκια στο ανδρικό πουκάμισο

 

Αυτή η μικρή λεπτομέρεια όχι μόνο σε κάνει να δείχνεις πιο στυλάτος αλλά βελτιώνει την όλη εικόνα σου καθώς τονίζει περισσότερο τα χέρια σου και συγκεκριμένα τους δικέφαλους, που είναι ένα σημείο που παραδέχονατι κοιτάζουν όλες οι γυναίκες. Τόλμησε τό και στα ανδρικά κοντομάνικα μπλουζάκια σου, θα έχει το ίδιο όμορφο αποτέλεσμα. Με αυτό τον εύκολο τρόπο θα κάνεις το στυλ σου πιο σέξι.

 

3. Φόρεσε κάτι ασυνήθιστο

 

Σταμάτα για λίγο και σκέψου πότε ήταν η τελευταία φορά που φόρεσες κάτι ασυνήθιστο ή κάτι διαφορετικό από το στυλ σου. Φυσικά δεν μιλάμε για εξεζητημένα αξεσουάρ. Κάτι ασυνήθιστο που θα σου προτείναμε εμείς να φορέσεις, είναι ένα ξύλινο παπιγιόν. Είναι ένα πολύ οικονομικό αξεσουάρ το οποίο σίγουρα θα απογειώσει το στυλ σου σε όλες τις επίσημες εμφανίσεις σου. Αν για παράδειγμα χρειάζεσαι ανδρικά ρούχα για γάμο, έχεις βρει το ιδανικό blazer σακάκι, το λευκό παντελόνι για να το συνδυάσεις και το τέλειο ανδρικό πουκάμισο, ένα ξύλινο παπιγιον θα προσθέσει μία ξεχωριστή πινελιά στην εμφάνισή σου. Τόλμησέ το, να είσαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

 

Ξύλινο παπιγιόν συνδυασμένο με γκρι σακάκι

 

 

4. Στένεψε το πουκάμισο σου, χωρίς κόστος

 

Σίγουρα η Ντουλάπα σου θα είναι γεμάτη από ανδρικά πουκάμισα, μονόχρωμα, καρώ ή ριγέ. Σίγουρα θα έχεις και τον απαραίτητο λευκό ανδρικό πουκάμισο που σε καλύπτει σε όλες τις επίσημες εκδηλώσεις που είσαι καλεσμένος. Ωστόσο είσαι σίγουρος ότι η εφαρμογή τους είναι η σωστή; Φόρεσε το πουκάμισό σου μέσα από το παντελόνι και έλεγξε αν στα πλάγια της μέσης σου, εφαρμόζει σωστά. Τις περισσότερες φορές θα δεις ότι είναι φαρδύ. Αυτό που προσθέτει το κάτι παραπάνω στο στυλ σου είναι η σωστή εφαρμογή στο πουκάμισό σου. Εάν πας σε μία μοδίστρα για να σου στενέψει το πουκάμισο, σίγουρα θα έχει κόστος και μπορεί να μην πετύχεις το σωστό αποτέλεσμα.

 

Πως να στενέψω το πουκάμισο με μια κίνηση

 

Η λυση είναι εύκολη, κάνε ένα μικρό δίπλωμα (πιέτα) στο πουκάμισο σου τόσο στην αριστερή όσο και στη δεξιά πλευρά της μέσης σου, προσπάθησε να είναι ελαφρώς προς τα πίσω, με αυτό τον τρόπο ανέξοδα το πουκάμισο έχει στενέψει και έχει τη σωστή εφαρμογή στη μέση σου. Είναι τόσο απλό!

 

Ο Σωστός τρόπος να φοράς το ανδρικό τζιν πουκάμισο

 

5. Αλλαξε τα κορδόνια στα παπούτσια σου

 

Όλοι αγαπάμε τα λευκά ανδρικά sneakers αλλά σίγουρα μετά από μερικές εβδομάδες χρήσης, θα έχεις παρατηρήσει ότι λερώνονται πάρα πολύ εύκολα. Όσο συχνά και αν καθαρίζεις τα αγαπημένα σου λευκά sneakers, τα κορδόνια είναι πάρα πολύ δύσκολο να ξαναγίνουμε τόσο λευκά όσο όταν τα αγόρασες. Ένα λερωμένο ζευγάρι κορδόνια χαλάει πολύ την εικόνα των παπουτσιών σου. Πάρε ένα νέο ζευγάρι κορδόνια, κοστίζουν πολύ λίγο και ανανεώνουν την εικόνα στα sneakers σου. Μην ξεχνάς, οι γυναίκες σε κοιτάζουν στα παπούτσια.

 

Άλλαξε συχνά τα κορδόνια στα λευκά αθλητικά παπούτσια

 

 

6. Βάλε το γιακά από μέσα

 

Σίγουρα έχεις παρατηρήσει ότι φέτος το καλοκαίρι είναι πολύ στη μόδα το λευκό πουκάμισο με χαμηλό γιακά, γνωστό ως μάο γιακά. Ωστόσο, τα περισσότερα πουκάμισα που έχεις, έχουν κανονικό γιακά για αυτό και εμείς σου προτείνουμε το εξής: κάθε φορά που φοράς το πουκάμισο σου μέσα από μία ζακέτα η ένα ανδρικό εποχιακό μπουφάν φρόντισε ο γιακάς να είναι από μέσα. Αν ο γιακάς είναι απο έξω, η εικόνα σου φαίνεται ατιμέλητη.

 

Βάλε το γιακά μέσα απο την ζακέτα ή το εποχιακό ανδρικό μπουφάν

 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.toRouxo.gr σου προτείνει 6 απλά βήματα που θα απογειώσουν το στυλ σου χωρίς κανένα επιλεόν κόστος. Δοκίμασε το και θα δεις ότι η επιτυχία είναι δεδομένη. Διάβασε περισσότερα για το ανδρικό στυλ εδώ.