Τα μακρυμάνικα φορέματα του χειμώνα έχουν ήδη κυκλοφορήσει και εσύ πρέπει να βρεις αυτό που θα σε κάνει να νιώθεις πιο όμορφη από ποτέ. Γιατί να βρεις μόνο ένα όταν μπορείς να βρεις 10;

Τα μακρυμάνικα φορέματα για τον χειμώνα 2020 διαφημίζονται ήδη στις βιτρίνες και στο toRouxo.gr . Μάλιστα, η γιορτινή σεζόν έφτασε! Τα φορέματα, όμως, είναι από τα πιο απλά ρούχα που μπορείς να ρίξεις επάνω σου και να είσαι πάντα κομψή και στιλάτη. Μην τα κρατήσεις μόνο για τις επίσημες εξόδους σου, αλλά ένταξέ τα και στην καθημερινότητά σου, φορώντας τα ακόμα και με sneakers, όπως λένε οι σχεδιαστές. Κάποιοι μάλιστα λένε να τα φορέσεις πάνω από το παντελόνι σου για να αναδείξεις την ψηλή σιλουέτα σου. Τα παρακάτω 10 μακρυμάνικα φορέματα είναι ενδεικτικές προτάσεις όλων εκείνων που εσύ μπορείς να δοκιμάσεις. Ξέροντας τον σωματότυπό σου και το στυλ σου, πειραματίσου με κοψίματα, με animal print και με έντονους, φουσκωτούς ή γυμνούς ώμους, με στενές και φαρδιές γραμμές, με υφάσματα, σχήματα και με χρώματα.

 

#1. Φόρεμα πλεκτό πουλόβερ

 

Βάλε μια ζώνη στη μέση σου για να πετύχεις το πιο θηλυκό look

 

Το αγαπάς και το αγαπάμε κι εμείς. Με το φόρεμα - πλεκτό πουλόβερ αναδεικνύεις τα πόδια σου και ταυτόχρονα είσαι ζεστή. Δοκίμασέ το και στενό και φαρδύ με καλσόν ή ψηλές κάλτσες. Το καλό είναι ότι μπορείς να το φορέσεις με όλα τα παπούτσια ανάλογα την περίσταση και από πάνω να καλυφθείς με ένα παλτό. Για να κάνεις το look σου πιο chic και κομψό, βάλε μια ζώνη στη μέση σου, που θα τονίσει τις καμπύλες σου.

 

#2. Δίχρωμο φόρεμα

 

Αν ψάχνεις το απόλυτα σικάτο φόρεμα θα επιλέξεις δίχρωμο

 

Δεν ξέρεις τι χρώμα να φορέσεις σήμερα; Η λύση σου βρίσκεται στο δίχρωμο φόρεμα. Δεν εννοούμε ριγέ φόρεμα με δύο χρώματα, αλλά δύο διαφορετικά υφάσματα με διαφορετικούς τόνους χρωμάτων ενωμένα σε ένα φόρεμα. Η νέα αυτή μόδα δεν έμεινε μόνο στις μπλούζες και στα πουκάμισα, αλλά ήρθε και στα φορέματα φέρνοντας μια ίντριγκα στην κομψότητά σου. Προχωρώντας το θέμα των χρωμάτων, θα δεις και φορέματα με μπαλώματα σαν κουβέρτες ακόμα και με τελείως άσχετα σχέδια, που όμως έχουν ταιριάξει σε ένα πολύ στιλάτο ρούχο.

 

Απίστευτο! Μαύρο Σατέν Μάξι Φόρεμα με €16,4

 

#3. Δερμάτινο φόρεμα

 

H τοπ τάση του 2020 είναι το δερμάτινο φόρεμα

 

Το νέο must-have είναι τα δερμάτινα φορέματα. Θα το φοράς όλη τη χρονιά και, επειδή έχει την τάση να γίνει διαχρονικό, ίσως το φοράς και τις επόμενες. Θα το βρεις ίσιο ή φουσκωτό, με κοψίματα και έντονους ή γυμνούς ώμους, σε μαλακό ύφασμα. Δοκίμασέ το σε μαύρο, κόκκινο, κίτρινο ή γήινα χρώματα και συνδύασέ το με πολλά αξεσουάρ.

 

#4. Φορέματα με Κεντήματα

 

Για τις πιο ρομαντικές, το κεντητό φόρεμα είναι η καλύτερη επιλογή

 

Σχέδια μικροσκοπικά ή και μεγαλύτερα ραμμένα στο χέρι με λεπτομέρειες βγαλμένες σαν από παραμύθι είναι αυτά που θα κάνουν τα φορέματά σου πιο σέξι φέτος τον χειμώνα. Τα συγκεκριμένα φορέματα συνήθως συνοδεύονται με μία τούλινη φούστα και, ενώ θα περίμενες να σου πούμε να τα φορέσεις με τις πριγκιπικές σου γόβες, σου συνιστούμε να τα φορέσεις με αθλητικά παπούτσια ή με αρβύλες για να κάνεις μια σέξι αντίθεση.

 

#5. Φόρεμα με βολάν ή σκάλες

 

Το φόρεμα με βολάν είναι μια τάση που δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα

 

Η δεκαετία του ’80 ξαναχτυπά. Τα φορέματα γίνονται πιο ρομαντικά, μεγάλα και ογκώδη με τα έντονα βολάν και τις εμφατικές σκάλες πάνω τους. Φτιάξε ένα απόλυτα θηλυκό chic look διαλέγοντας ένα μαύρο φόρεμα με βολάν και μπότες. Από την άλλη, μπορείς να το εντάξεις σαν καθημερινό φόρεμα στις εμφανίσεις της δουλειάς σου σε χρώμα κόκκινο, χρυσό ή λευκό φορώντας ρετρό μαντήλια, sneakers ή επίπεδα παπούτσια.

 

#6. Slip φόρεμα

 

Το ίσιο, slip φόρεμα είναι αυτό που λίγες μπορούν να φορέσουν αλλά δικαιώνονται από το αποτέλεσμα

 

Το εφηβικό 1980 grunge style θα είναι αγαπημένο και φέτος τον χειμώνα και θα αφορά σε όλες. Το ίσιο slip φόρεμα θα το βρεις μόνο με τιράντα, αλλά θα το φορέσεις με ζεστό ζιβάγκο από μέσα ή με σακάκι από έξω. Το ίσιο φόρεμα που απλά χύνεται πάνω σου συνήθως είναι αρκετά κολακευτικό. Δοκίμασέ το εάν δεν το έχεις κάνει ακόμα. Βρες το σε μωβ χρώμα, λευκό, ασημί, φωτεινές αποχρώσεις ή με μοτίβο χλώριου. Εάν το φορέσεις το πρωί, μη διστάσεις να το συνδυάσεις με τα αθλητικά παπούτσια σου.

 

 Δείτε τις Τάσεις στα Γυναικεία Ρούχα | Χειμώνας 2020 

 

#7. Μίνι φόρεμα

 

Οι πιο τολμηρές φοράνε μίνι φόρεμα ή φούστα από το πρωί μέχρι το βράδυ

 

Το φόρεμα που θα βάλεις φέτος στα ρεβεγιόν, στο ραντεβού, στις επίσημες δεξιώσεις και στα γιορτινά τραπέζια είναι το μίνι φόρεμα. Θα φορεθεί και με πλούσιες λαμπερές παγιέτες και σε μεταλλικές αποχρώσεις, απομεινάρι της disco. Θα το βρεις πολύ στενό, αλλά και με σούρες για να σε κολακεύει. Θα το δεις και με έντονους ώμους ή και διαφάνεια. Φόρεσέ το με πορτοκαλί παλτό ή σακάκι και με δύο λαμπερά τσιμπιδάκια στις άκρες του μετώπου σου.Μίνι φόρεμα μπορείς να φορέσεις και το πρωί. Τα αθλητικού τύπου φορέματα με αριθμούς και logo είναι πάντα στη μόδα. Πάρε το τζιν τζάκετ σου, τα sneakers, το σακίδιο και είσαι έτοιμη!

 

#8. Μακρύ φόρεμα – πουκαμίσα

 

Προτίμησε να το φοράς και σαν μπλούζα με παντελόνι ανοίγοντας τα κουμπιά

 

Από μπροστά μοιάζει με ρόμπα και από πίσω με φόρεμα. Το φόρεμα με κουμπιά μπροστά που μοιάζει με μακρύ πουκάμισο έρχεται από τη δεκαετία του 1990 για να το φοράς ως καθημερινό φόρεμα. Θα βρεις κάποια πολύ κομψά σχέδια που θα μπορείς να τα φοράς και με γόβες, αλλά και με ζώνη για να τονίζεις τη μέση σου. Οι σχεδιαστές προτείνουν να το φορέσεις με λεοπάρ παλτό ή σακάκι ή και με ένα κοντομάνικο μπλουζάκι από πάνω! Προτίμησε να το φοράς και σαν μπλούζα με παντελόνι ανοίγοντας τα κουμπιά μέχρι τη λεκάνη σου. Επιπλέον, θα βρεις μακριές πουκαμίσες από μετάξι και θα μοιάζουν πολύ με νυχτικό. Είναι στη μόδα και θα το λατρέψεις και αυτό!

 

#9. Φόρεμα με ζώνη στη μέση ή με δέσιμο

 

Το φόρεμα με δέσιμο κυκλοφορεί σε ποικιλία σχεδίων, υφασμάτων και μάκρους για να επιλέξεις

 

Για πιο τεμπέλικο ντύσιμο, διάλεξε ένα φόρεμα με ζώνη στη μέση ή με σταυρωτό δέσιμο. Ήδη από τη δεκαετία του ’70 οι γυναίκες ξέρουν πως η έντονη μέση δεμένη με ζώνη ή κορδόνια κολακεύει τις καμπύλες και δημιουργεί ένα θηλυκό look, ιδανικό για τη δουλειά, χωρίς να είναι προκλητικό. Το φόρεμα με δέσιμο κυκλοφορεί σε ποικιλία σχεδίων, υφασμάτων και μάκρους για να επιλέξεις. Σου προτείνουμε ένα φόρεμα με φλοράλ μοτίβο για να το φοράς και την άνοιξη.

 

#10. Το μεταβατικό φόρεμα

 

Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα στυλιστική πρόταση για φέτος να είναι το φόρεμα για όλες τις εποχές

 

Ο ελληνικός καιρός είναι άστατος και γι’ αυτό πρέπει να προνοήσεις να έχεις εκείνο το μεταβατικό φόρεμα που δε θα σε ζεσταίνει ούτε θα σε αφήνει να κρυώνεις. Το φόρεμα αυτό πρέπει να είναι μεσαίου μήκους, με μακρύ μανίκι, ύφασμα από βελούδο ή μπροκάρ και στους χρωματικούς τόνους των κοσμημάτων σου. Βρες ένα φόρεμα με άνοιγμα στο πόδι α λα Αντζελίνα Τζολί και φόρεσέ το με καλσόν και μπότες.

 

 Ρούχα με Φουσκωτούς Ώμους: Δες πως να τα φορέσεις