Τα φουσκωτά μανίκια είναι η απόλυτη νέα τάση της σεζόν και τα βλέπουμε παντού: σε φορέματα, σε μπλούζες, σε πουκάμισα και σε σακάκια. Σίγουρα έχεις βρει μερικά κομμάτια που λατρεύεις κι εμείς θα σε βοηθήσουμε να μάθεις τρόπους να τα συνδυάζεις. Αν θες να νιώθεις το αφεντικό, να ελκύεις την προσοχή και να κυριαρχείς σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο, τα φουσκωτά μανίκια σου δίνουν ακριβώς αυτό το σχήμα, με έναν ρομαντικό τόνο.

 

Τα ρούχα με φουσκωτούς ώμους έχουν σκοπό να δημιουργήσουν το «σώμα-κλεψύδρα», το οποίο σημαίνει ότι μπορούν όλες οι γυναίκες να τα φορέσουν άφοβα. Εστίασε περισσότερο στο πώς θα τα συνδυάσεις. Αν θες, για παράδειγμα, τα μανίκια σου να φαίνονται περισσότερο, φόρεσέ τα με ένα πιο στενό παντελόνι ή φούστα. Αν θες να υπάρχουν ισορροπίες στην εμφάνισή σου, διάλεξε παντελόνι καμπάνα ή φούστα σε Α γραμμή, που σου δίνουν πιο πολλή ένταση. Αν θες να μη φαίνονται τόσο, κράτα μια εντυπωσιακή τσάντα και φόρεσε τις μπότες με μυτερή μύτη που έχεις. Πειραματίσου και κάνε την καλύτερη επιλογή σε γυναικεία ρούχα , διαβάζοντας μερικές ιδέες παρακάτω.

 

#1. Φόρεμα

 

Δεν υπάρχει πιο εντυπωσιακό φόρεμα από αυτό με τα διάφανα, φουσκωτά μανίκια

 

Σύμφωνα με τους στυλίστες, τα φορέματα με φουσκωτά μανίκια φοριούνται πιο εύκολα, διότι δε χρειάζονται αξεσουάρ, έξτρα κόμμωση, ζώνη κλπ. Μπορείς να το φορέσεις και στη δουλειά και σε μια βραδινή έξοδο. Τα φουσκωτά μανίκια είναι κλασικά από το 1980. Αυτό σημαίνει ότι το φόρεμα θα σου μείνει για αρκετά χρόνια. Εάν κρυώνεις πολύ, συνδύασέ το με ένα κολάν, μετατρέποντάς το αμέσως σε μακριά μπλούζα.

 

#2. Ολόσωμη φόρμα

 

Προτίμησε και φέτος το βελούδο στην ολόσωμη φόρμα σου

 

Οι ολόσωμες φόρμες της φετινής σεζόν είναι πιο στρατιωτικές και θυμίζουν αντρικές με μίνιμαλ κοψίματα και απλές γραμμές. Τα φουσκωτά μανίκια πάνω τους φέρνουν θηλυκότητα και ανεβάζουν το ρούχο στα πιο επίσημα, ώστε να το φοράς παντού. Θα τις βρεις σε διάφορα υφάσματα, όμως σου προτείνουμε το βελούδο.

 

 Δείτε τις Νέες Τάσεις σε Γυναικεία Ρούχα Χειμώνας 2020 

 

#3. Μπλούζα

 

Το must have κομμάτι της ντουλάπας σου για το 2020 είναι η μπλούζα με φουσκωτά μανίκια

 

Το απλό μπλουζάκι μεταμορφώνεται σε πιο κομψό και chic χάρη στα φουσκωτά μανίκια. Ανάλογα με το χρώμα του, συνδύασέ το με ένα τζιν παντελόνι, γόβες ή μπότες και λεοπάρ αξεσουάρ. Θα βρεις μπλουζάκια με V ντεκολτέ, με οργάντζα, με διαφάνεια, μοτίβα και ζώνες, σε μια αφθονία για να διαλέξεις. Εάν η μπλούζα σου είναι λίγο πιο επίσημη, φόρεσέ τη με μια midi φούστα και τα λαμπερά μποτάκια σου.

 

#4. Πουλόβερ

 

Ακόμη και σε πουλόβερ, θα βρεις τη μόδα με τα φουσκωτά μανίκια

 

Πουλόβερ με φουσκωτά μανίκια θα επιλέξουν ίσως οι πιο ντροπαλές και οι αρχάριες στη νέα τάση. Στα πουλόβερ τα μανίκια δεν είναι τόσο ογκώδη, με αποτέλεσμα να μην τραβούν την προσοχή τόσο έντονα. Φόρεσε το με το πιο άνετο τζιν σου ή ένα καρό παντελόνι και είσαι έτοιμη.

 

#5. Σακάκι

 

Ξέχνα τις βάτες, το σακάκι με φουσκωτά μανίκια θα επικρατήσει φέτος

 

Τα φουσκωτά μανίκια μπήκαν και στα σακάκια, που μπορείς να τα φοράς πάνω από κάτι στενότερο, όπως απλό τοπ ή κορμάκι. Κυκλοφορούν σε διάφορα υφάσματα, όπως και το δέρμα, αλλά και τζιν. Βρες φούστα ή παντελόνι του αντίστοιχου υφάσματος για να φτιάξεις ένα πανέμορφο κοστούμι και συνδύασέ τα με τα λευκά μποτάκια σου.

 

#6. Πουκάμισο

 

Συνδύασε το πουκάμισο σου με ένα πιο ήσυχο παντελόνι

 

Τα πουκάμισα με φουσκωτά μανίκια είναι απλά και μονόχρωμα ή γεμάτα σχέδια, δίχρωμα, με ρίγες, φλοράλ και κυρίως… αξέχαστα! Φόρεσε το πουκάμισό σου με κάτι ουδέτερο από κάτω, όπως ένα γκρι παντελόνι, κι έφυγες.