Τρόποι πληρωμής | toRouxo.gr

Τρόποι πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


Στο www.toRouxo.gr έχεις την δυνατότητα να πληρώσεις με διάφορους τρόπους. Στο Checkout κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου, επιλέγεις ένα από τα παρακάτω:Πληρωμή με Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα (μέσω PayPal)

Σου δίνεται η δυνατότητα αν το επιθυμείς να πληρώσεις με την χρεωστική/πιστωτική σου κάρτα σε ένα μόλις λεπτό. Και η ασφάλεια των συναλλαγών; Σε εξασφαλίζει η μεγαλύτερη εταιρία online τραπεζικών συναλλαγών PayPal. Κανένα από τα προσωπικά σου στοιχεία δεν παραμένει σε εμάς. Επιλέγοντας να πληρώσεις με κάρτα, ανακατευθύνεσαι στο ασφαλές περιβάλλον του Paypal και εκεί επιλέγεις να πληρώσεις με την χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. Προσθέτεις τα στοιχεία σου και η πληρωμή έγινε!
 


Αντικαταβολή

Αν επιλέξεις την πληρωμή μέσω αντικαταβολής τότε θα πληρώσεις για το προϊόν  που έχεις επιλέξει, την στιγμή που θα το παραλάβεις. 

 


Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείς να πληρώσεις πραγματοποιώντας κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.  Στην περίπτωση που επιθυμείς να προβείς σε αγορά προϊόντος μέσω τραπεζικής κατάθεσης, στο checkout κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου, στον τρόπο πληρωμής επιλέγεις "μέσω τραπεζικής κατάθεσης" και συνεχίζεις την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου. Στην συνέχεια ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί σου για την επιβεβαίωση και ύστερα καταβάλεις ολόκληρο το ποσό που θα σου γνωστοποιηθεί (κόστος προιόντος + μεταφορικά) στον παρακάτω λογαριασμό: 


Alpha bank:  GR26 0140 5410 5410 0200 2017184

Εθνική Τράπεζα: GR5201103140000031400508144


* Στην αιτιολογία κατάθεσης σημειώστε: ΟΝΟΜΑ-ΕΠΙΘΕΤΟ & ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


*Δικαιούχος: ΙΜΠΡΟΣ ΙΚΕ (IMPROS IKE)


Εφόσον πραγματοποιηθεί η κατάθεση (με τα στοιχεία σου να αναγράφονται στο καταθετήριο), στείλε μας αντίγραφο του καταθετηρίου με email στο [email protected] και όταν ολοκληρωθεί η πίστωση των χρημάτων η παραγγελία σου θα σταλεί άμεσα.