Το δεύτερο καλύτερο πράγμα μετά την απόφαση ενός ταξιδιού, είναι η οργάνωσή του. Σου αξίζουν λίγες μέρες εκτός της καθημερινής σου πραγματικότητας. Χρειάζεσαι μια μικρή διαφυγή, λίγες διακοπές. Έχεις βρει την ημερομηνία, το μέρος, την διαμονή, την παρέα (εκτός και αν κάνεις σόλο καριέρα) και τώρα το μόνο που μένει, είναι να βρεις τι θα πάρεις μαζί σου.

 

Οι λίστες για χειμερινές διακοπές που σίγουρα έχεις κάνει, προκειμένου να μην ξεχάσεις τίποτα, καθώς και η τελική οργάνωση βαλίτσας διακοπών, είναι από τις καλύτερες αλλά και πιο χρονοβόρες διαδικασίες. Πρέπει όμως να αφιερώσεις όλη σου την διάθεση και φυσικά τον χρόνο σου, ώστε στην βαλίτσα σου εκτός από τα απαραίτητα, να έχεις και τα κατάλληλα. Άλλωστε, το στυλ σου οφείλει να σε ακολουθάει παντού.

 

Ο απόλυτος οδηγός για τις χειμερινές διακοπές!
 

Ας το πάρουμε λοιπόν, βήμα-βήμα και ας δούμε τα κατάλληλα ρούχα για διακοπές.

 

Το πρώτο που πρέπει να σκεφτείς, είναι ο καιρός. Εκτός και αν πας σε κάποιο εξωτικό προορισμό, στις περισσότερες περιοχές του πλανήτη, ο χειμώνας, έχει κάνει την εμφάνισή του.

 

  • Στη βαλίτσα σου, πρέπει πρώτα να βάλεις γυναικεία πουλόβερ. Ειδικότερα, τα oversized πουλόβερ, με ένα στενό παντελόνι, εκτός από την ζεστασιά τους, θα σου προσφέρουν άνεση και στυλ.
  • Μετά, σκέψου τα πανωφόρια που θα σου χρειαστούν για αυτές τις δύσκολες μέρες. Τα παλτό, φυσικά είναι η καλύτερη λύση. Ειδικά τα κόκκινα και τα κάμελ γυναικεία παλτό, είναι η απόλυτη τάση του χειμώνα. Προσοχή όμως μην το παρακάνεις, γιατί έχουν πολύ όγκο και μπορεί να σου γεμίσουν την βαλίτσα. Στην περίπτωση που ταξιδεύεις με χειραποσκευή, διάλεξε το αγαπημενο σου παλτό και φόρεσε το, μπορεί να κάνει ζέστη στην Ελλάδα αλλά δεν έχεις την πολυτέλεια του χώρου.
  • Μια άλλη λύση, είναι τα γυναικεία μπουφάν και ακόμα καλύτερα τα μπουφάν με γούνα. Ό,τι καλύτερο για τον τσουχτερό χειμώνα, ειδικά αν πηγαίνεις σε κάποια βόρεια Ευρωπαική χώρα.
  • Βέβαια, επειδή ο καιρός δεν μοιάζει με την εποχή των παγετώνων όλες τις μέρες, βάλε στην βαλίτσα σου και πιο λεπτές και ανοιχτές μακρυμάνικες μπλούζες. Μπορείς να πάρεις αρκετές μαζι σου καθώς δεν πιάνουν χώρο και έτσι κάθε μέρα θα έχεις και ένα διαφορετικό outfit, δεν θες σε όλες τις φωτογραφίες σου να φοράς τα ίδια ρούχα!
  • Μην ξεχάσεις τα must γυναικεία τζιν παντελόνια - προτείνουμε σκούρο χρωματικό τόνο - για τις πιο χαλαρές και casual βόλτες στην πόλη. Είναι άνετα, γιατί θα περπατήσεις πολύ και δεν λερώνονται εύκολα.
  • Υπάρχουν όμως και οι μέρες που δεν θα θες να ντυθείς τόσο casual. Εκεί θα βάλεις φόρεμα. Πάρε λοιπόν μαζί σου και φορέματα μοντέρνα, βραδινά αλλά και καθημερινά, με ωραία κοψίματα που αναδεικνύουν την σιλουέτα σου και φυσικά, μην διστάσεις να φορέσεις έντονα χρώματα, διακοπές είσαι, δείξε τον πιο stylish εαυτό σου.
  • Μαζί με τον χειμώνα, ήρθαν από το βάθος της ντουλάπας, οι μπότες, τα μποτίνια και τα γυναικεία μποτάκια. Η επιλογή των παπουτσιών σου θα εξαρτηθεί από τον προορισμό, αν πας σε μέρος που έχει κρύο πάρε μποτάκια με τακούνι για να σε κρατάνε ζεστή αλλά και να έχεις στυλ. Στην περίπτωση όμως που ο προορισμός σου έχει χιόνια σου προτείνουμε να πάρεις μαζί σου αρβυλάκια για να μπορείς να ανταπεξέλθεις στις καιρικές συνθήκες και στους γλυστερούς δρόμους.
  • Έχουμε όμως και τα γυναικεία sneakers , τα οποία είναι τα κατάλληλα παπούτσια όταν πας σε μια ξένη χώρα, για να την ανακαλύψεις και να περπατήσεις κάθε γωνιά της. Τα λευκά sneakers, που είναι πολύ στην μόδα και αυτό το χειμώνα, θα ήταν μια καλή επιλογή και ταιριάζουν με όλα σου τα ρούχα.

 

 

Τι πρέπει να υπάρχει μέσα στη βαλίτσα σου!
 

Και πάμε στα γυναικεία αξεσουάρ.

 

  • Στην ίδια λογική, θες μια τσάντα για το περπάτημα, που να είναι βολική και να μην σου βαραίνει το χέρι ή τον ώμο. Τέτοιες, είναι οι τσάντες πλάτης. Απαραίτητη λοιπόν προυπόθεση τα backpack καθώς μέσα μπορείς να μεταφέρεις πολά χρήσιμα πραγμα, όπως ταξιδιωτικούς χάρτεσ και προσωπικά αντικείμενα αξίας που δεν θες να αφήσεις στο ξενοδοχείο.
  • Ένα ακόμα must, είναι τα γυαλιά ηλίου, γιατί με ήλιο η χωρίς, τα γυαλιά ηλίου δίνουν άποψη στο σύνολό σου. Επίλεξε φθηνά γυαλιά ηλίου, για να μπορείς να έχεις πολλά ζευγάρια και να τα εναλλάσεις κάθε μέρα, ανάλογα με τα ρούχα που έχεις επιλέξει και δεν θα φοβάσαι μήπως τα ξεχάσεις εκεί.
  • Τέλος, από τον λαιμό σου, δεν πρέπει να λείπει ένα κασκόλ. Πάρε μαζί σου έναν πλεκτό λαιμό και ένα πιο λεπτό, ώστε να στολίζει τον λαιμό σου, να προσθέτει χρώμα στο στυλ σου και φυσικά να σε προστατεύει από το κρύο.

 

Όπου και να πας, ευχόμαστε να περάσεις τέλεια και να σου μείνει αξέχαστο το ταξίδι !