Τα γυναικεία ψηλόμεσα σορτς αποτελούσαν ανέκαθεν τον πιο εύκολο και στυλάτο τρόπο να αναδείξεις το στυλ σου, οπότε αποτελεί το must have κομμάτι της ντουλάπας μας. Άλλωστε, το denim είτε σε παντελόνι είτε σε σορτς είναι το απόλυτο trend κάθε σεζόν. Οι συνδυασμοί για ένα ψηλόμεσο σορτς είναι πάρα πολλοί και θα δώσουν έναν casual χαρακτήρα σε κάθε σου εμφάνιση.
 
Η ιστορία του denim φαίνεται να ξεκίνησε στη δεκαετία του 30, με τον Levis Strauss, τον άνθρωπο που έκανε όλη την εργατική τάξη της Αμερικής να φορέσει blue jeans. Ψηλόμεσα παντελόνια σε άνετη γραμμή και σε denim ύφασμα αποτελούν ένα από τα βασικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας: bootcut, skinny, classic αλλά και boyfriend παντελόνια μπορούν να συνυπάρξουν σε μία γυναικεία ντουλάπα και να ολοκληρώσουν μία σειρά από επιτυχημένες εμφανίσεις. Είναι δεδομένο ότι τα Levis ψηλομεσα jeans αποτελούν ακόμη και σήμερα την πιο περιζήτητη εταιρεία στον κόσμο των τζιν.
 
Πώς μπορείς να συνδυάσεις το απόλυτα vintage σορτς σου με βάση το στυλ σου; Παρακάτω θα δεις  μοναδικούς τρόπους για να πετύχεις το look που επιθυμείς:
 
  • Συνδύασε το με ένα crop top και φλατ εσπαντρίγιες για να πετύχεις ένα καθημερινό, vintage look.

γυναικεια τζιν σορτσακια

 

  • Τόλμησε να το φορέσεις στην παραλία με ένα πλεκτότ τοπ, καπέλο και τα πέδιλα σου για να δώσεις έναν ανέμελο χαρακτήρα στο σύνολο

levis vintage σορτς

 

  • Ένα τοπ ραντάκι, flatforms και σακίδιο σε έντονο μοτίβο θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις το “less is more” που φοριέται από το πρωί έως το βράδυ.

Μαυρο ψηλομεσο σορτσακι

 

  • Ολοκλήρωσε τη μέρα σου με ένα girly συνδυασμό με άνετα πέδιλα , και μονόχρωμο τοπάκι που μπορείς να συνδυάσεις με οτιδήποτε αξεσουάρ θες. Ταυτόχρονα το vintage ψηλόμεσο σορτς σου θα δώσει  έναν ροκ χαρακτήρα:

γυναικεια ψηλομεσα σορτσακια