Κάθε γυναίκα θέλει να ντύνεται πάντα σωστά και να είναι μέσα στη μόδα. Για να μπορέσει να το καταφέρει αυτό όμως, χρειάζεται όχι μόνο τα πιο μοδάτα ρούχα, αλλά και κάποιες γνώσεις και «τεχνικές» σχετικά με το πως θα τα φορέσει και θα τα συνδυάσει. Με άλλα λόγια, δεν αρκεί να έχεις απλά πολλά ρούχα στην ντουλάπα σου, θα πρέπει να ξέρεις και πώς να τα φοράς, πώς να τα κάνεις να «δουλέψουν» για σένα και να σε βοηθήσουν να κάνεις το στιλ σου ακόμη πιο τέλειο. Ας δούμε λοιπόν μερικά βασικά tips για γυναικείο ντύσιμο που κάθε γυναίκα θα πρέπει όχι μόνο να ξέρει, αλλά και να εφαρμόζει καθημερινά!
 

tips-gia-gynaikeio-ntisimo

 

 

Επιλέξτε το σωστό ντύσιμο για το σώμα σας

Καλώς ή κακώς, δεν έχουν όλες οι γυναίκες τέλεια σώματα και αναλογίες μοντέλου. Το μυστικό για το έξυπνο και σωστό ντύσιμο, είναι να μπορείτε να βρείτε τα «ψεγάδια» στην εμφάνιση σας και να τα «εξουδετερώνετε» με τα κατάλληλα ρούχα. Αν νομίζετε για παράδειγμα ότι ο λαιμός σας δεν είναι τόσο μακρύς όσο θα θέλατε, μπορείτε να τον κάνετε να φαίνεται ακόμη πιο μακρύς με μία μπλούζα ή άλλο ρούχο με λαιμόκοψη σε σχήμα «V». Αν από την άλλη θέλετε να κάνετε τα πόδια σας να δείχνουν μακρύτερα, τότε οι γόβες σε nude αποχρώσεις θα κάνουν θαύματα για σας.

 

 

 

Πότε ένα ντύσιμο είναι πολύ αποκαλυπτικό;

Αν δεν θέλετε οι εμφανίσεις να είναι υπερβολικά αποκαλυπτικές και σέξι, υπάρχει ένας απλός κανόνας που πρέπει πάντα να έχετε στο μυαλό σας: να προβάλλετε πάντα μόνο ένα μέρος του σώματος σας. Αν φοράτε ένα ρούχο που τονίζει το μπούστο σας, τότε μία μίνι ή μια πολύ κοντή φούστα είναι απλά υπερβολή και θα κάνει το ντύσιμο σας υπερβολικά σέξι. Εννοείται πως αν επιλέξετε να φορέσετε κοντή φούστα δεν θα πρέπει να φορέσετε βαθύ ντεκολτέ.

 

 

Οι ζώνες είναι οι καλύτερες σας φίλες

Οι ζώνες είναι πλέον από τα αγαπημένα αξεσουάρ των απανταχού fashionistas και fashion bloggers και πρέπει κι εσείς να τις βάλετε για τα καλά στη ζωή και τη ντουλάπα σας. Μία ωραία ζώνη θα σας λεπτύνει τη μέση και θα αναδείξει το σώμα και τη σιλουέτα σας. Ένα απλό tip για να διαλέξετε τη σωστή ζώνη για κάθε ντύσιμο είναι ότι η ζώνη πρέπει να ξεχωρίζει από το υπόλοιπο σύνολο. Με άλλα λόγια, είτε το χρώμα είτε το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένη η ζώνη, θα πρέπει να μην «συμφωνεί» με το υπόλοιπο σύνολο. Εννοείται πως σε sites και καταστήματα με μεγάλη ποικιλία γυναικείων ενδυμάτων, σαν το ToRouxo, θα βρείτε πολλές ζώνες για να επιλέξετε αυτές που σας ταιριάζουν.

 

 

Εφοδιαστείτε με κασκόλ

Άλλο ένα πολύ αγαπημένο αξεσουάρ είναι πλέον το κασκόλ. Αυτό που το κάνει τόσο ξεχωριστό, είναι το γεγονός ότι μπορεί να αναδείξει ένα ντύσιμο αλλά και να προστατέψει από το κρύο ένα από τα πιο ευαίσθητα στο ψύχος σημεία του σώματος, το λαιμό. Καλό είναι λοιπόν να εφοδιαστείτε με κασκόλ σε διάφορα μεγέθη και χρώματα, έτσι ώστε να μπορείτε να αναδεικνύετε όλα σας τα χειμερινά και όχι μόνο ντυσίματα.

 

 

Αγαπάτε τα τζιν; Εφοδιαστείτε με ένα πιστόλι θερμο-κόλλας

Τα τζιν είναι σίγουρα τα αγαπημένα casual ρούχα των γυναικών όλου του κόσμου. Ο πιο εύκολος τρόπος για να τα αναδείξετε και να τους δώσετε νέα ζωή και πνοή, είναι να τους κολλήσετε στρασάκια και άλλα μοδάτα αξεσουάρ με ένα πιστόλι θερμο-κόλλας. Με το εν λόγω εργαλείο, μπορείτε να ρυθμίζετε εύκολα και γρήγορα και το ύψος του μπατζακιού, χωρίς τη βοήθεια ράφτη! Γενικά, αν σας αρέσει να κάνετε μετατροπές στα ρούχα σας έτσι ώστε να τα κάνετε πραγματικά δικά σας, το πιστόλι θερμο-κόλλας είναι ο καλύτερος σας φίλος!

 

 

Επιλέγετε αξεσουάρ σε έντονα χρώματα

Τα αξεσουάρ είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά σε ένα ντύσιμο, γι’ αυτό και θα πρέπει να ξεχωρίζουν. Ό,τι αξεσουάρ και να επιλέξετε λοιπόν, από κοσμήματα μέχρι φουλάρια και καπέλα, θα πρέπει να είναι σε έντονα χρώματα που κάνουν αντίθεση με το υπόλοιπο ντύσιμο για να ξεχωρίζουν. Στο κατάστημα με Ρούχα Online – ToRouxo θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από αξεσουάρ για να επιλέξετε τα πιο τέλεια για το ντύσιμο σας.