Αλλάξτε την εικόνα που έχουν οι άλλοι για σας φορώντας ρούχα με το σωστό χρώμα

Τα χρώματα έχουν πολλές σημασίες και συμβολισμούς. Μπορεί να μην το ξέρετε, αλλά το χρώμα των ρούχων και του ντυσίματος σας γενικότερα δείχνει πολλά για τον εαυτό και τη προσωπικότητα σας. Αν ξέρετε τι συμβολίζει το κάθε χρώμα και τι εικόνα δίνει στους άλλους για σας, θα μπορέσετε να επηρεάσετε και τον τρόπο που σας βλέπουν και σας αντιλαμβάνονται. Ας δούμε λοιπόν τι συμβολίζουν τα πιο δημοφιλή χρώματα και όχι μόνο.

 

Τι λένε τα χρώματα που φοράτε για σας

 

 

Κόκκινο: Το κόκκινο είναι το χρώμα του αίματος, είναι το σύμβολο της ζωτικότητας, του ενδιαφέροντος, του πάθους, του ενθουσιασμού, της ενέργειας και της ασφάλειας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κόκκινα ρούχα για να δείξετε ότι είστε παθιασμένος, ζωντανός, ενεργητικός και ενθουσιώδης. Δεδομένου ότι το κόκκινο είναι ένα πολύ "δυνατό" χρώμα, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πότε να φορέσετε ένα κόκκινο σύνολο και πότε να συνδυάζετε κόκκινα τοπάκια και κόκκινες μπλούζες με φούστες ή παντελόνια διαφορετικών χρωμάτων, όπως το μαύρο ή το λευκό τα οποία και ταιριάζουν τέλεια με το κόκκινο. Αν σας αρέσουν τα κόκκινα,δείτε εδώ ανδρικά ρούχα!

 

 

Κίτρινο ή χρυσό: Αυτό είναι το χρώμα του ήλιου και συμβολίζει τη καθαρή σκέψη, τη τάξη, τη καλή μνήμη και δείχνει επίσης και καλές δεξιότητες λήψης αποφάσεων. Γενικά, είναι το χρώμα που συνδέεται με τη σοφία, το "κιμπαριλίκι" και την μεγαλοπρέπεια. Μπορείτε να φορέσετε κίτρινα ή χρυσά ρούχα ή ρούχα με κίτρινα floral ή άλλα σχέδια ή κίτρινο φόντο για να δείξετε ότι είστε άτομο οργανωμένο, με σαφήνεια σκέψεων και καλές δεξιότητες λήψης αποφάσεων.

 

 

Πορτοκαλί: Αυτό το χρώμα συμβολίζει τη δημιουργικότητα, το παιχνίδι, την ισορροπία, την περιπέτεια, την έλλειψη πλήξης και την ανακούφιση. Μπορείτε να φορέσετε πορτοκαλί ή ρούχα με πορτοκαλί floral ή άλλα σχέδια ή πορτοκαλί φόντο για να δείξετε ότι είστε άτομο που αγαπά τη περιπέτεια, με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ και έντονη δημιουργικότητα. Γενικά θα δείξετε ότι είστε καλά ισορροπημένος και ικανός να γελάτε με τα λάθη σας χωρίς να χάνετε την αξία σας ή τη συγκέντρωση σας στους στόχους σας.

 

 

Μπλε: Πρόκειται για το χρώμα του ωκεανού και του ουρανού και συμβολίζει το πνευματικό βάθος. Το μπλε συνδέεται πάντοτε με τη ταπεινότητα και τη γνώση. Χρησιμοποιήστε μπλε ρούχα, ρούχα με μπλε φόντο είτε με μπλε floral σχέδια για να δείξετε ότι είστε ευγενής και ταπεινός αλλά με πολλές γνώσεις.

 

 

Πράσινο: Αυτό είναι το χρώμα της ζωής και της φύσης και συνδέεται με την αρμονία, τη συμπάθεια, την υγεία, την αφθονία, την ισορροπία και την ανάπτυξη. Φορέστε ρούχα είτε με έντονο πράσινο φόντο είτε με πράσινα floral σχέδια για να δείξετε ότι είστε γεμάτος ζωή, νεανικός και πάντα έτοιμος και πρόθυμος να μάθετε. Επιπλέον, θα δείξετε ότι είστε και πολύ κοντά στη φύση.

 

 

Μωβ: Το μωβ δίνει μια αίσθηση υψηλότερης πνευματικής κυριαρχίας και σχετίζεται με το θείο και τη πνευματικότητα. Το μωβ λεχει πολλές αποχρώσεις και κάθε απόχρωση έχει το δικό της νόημα και σημασία. Οι πιο σκούρες αποχρώσεις συνδέονται με τη θλίψη. Τα βαθιά μοβ χρώματα υποδηλώνουν υψηλό πνευματικό επίπεδο. Τα απαλά χρώματα σημαίνουν αγάπη για την ανθρωπότητα, ενώ το μωβ που φέρνει προς το μπλε συμβολίζει τον ιδεαλισμό. Το μωβ και οι αποχρώσεις του δείχνουν επίσης ακεραιότητα και αξιοπρέπεια, είναι χρώματα που συνδέονται με τη μεγαλοπρέπεια. Τα μωβ ρούχα είναι ιδανικά για να δείξετε την ακεραιότητα του χαρακτήρα σας και την αξιοπρέπεια σας. Είναι το μωβ το αγαπημένο σας χρώμα; Δείτε εδώ γυναικεία ρούχα!

 

 

Λευκό: Αν και το λευκό δεν είναι χρώμα του ουράνιου τόξου, είναι πανταχού παρόν στη φύση. Συνδέεται με την καθαρότητα, τη γαλήνη, τη χαρά και τη δέσμευση. Μπορείτε να φορέσετε λευκά ρούχα, ρούχα με λευκό φόντο ή με λευκά floral σχέδια σε πολλές ειδικές εκδηλώσεις και περιστάσεις με χαρούμενο χαρακτήρα. Επιπλέον, το λευκό είναι πολύ καλό χρώμα για τη θερινή περίοδο λόγω της ικανότητάς του να αντανακλά τη θερμότητα.

 

 

Μαύρο: Το μαύρο στην ουσία είναι μια απουσία χρώματος και συνδέεται με τον θάνατο και το κακό. Παρά τη συμβολική του σημασία, είναι ένα πολύ δημοφιλές χρώμα στη βιομηχανία της μόδας λόγω του ότι ταιριάζει με όλα τα χρώματα. Επιπλέον, τα μαύρα ρούχα είναι τέλεια για τον χειμώνα επειδή απορροφούν θερμότητα! Στο Eshop Online Store ToRouxo.gr θα βρείτε μια τεράστια από μαύρα ρούχα για όλα τα μεγέθη και όλες τις περιστάσεις.