Την ώρα που οι πολλοί άνθρωποι παγκοσμίως περιμένουν την Black Friday για να εκμεταλευτούν τις προσφορές, φαίνεται ότι άλλοι τόσοι πλέον περιμένουν για να γιορτάσουν την ημέρα των εργένηδων, ή κοινώς Singles Day.

 

11-11 παγκόσμια ημέρα singles προσφορών και εκπτώσεων

 

Τι είναι το Singles day;

 

Σίγουρα αναρωτιέσαι τι σημαίνει το singles day. Πρόκειται για την κορυφαία γιορτή ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο, με ρεκόρ πωλήσεων 25,4 δις. δολαρίων (!) από την εταιρεία Alibaba, η οποία ξεκίνησε στην Κίνα και κατακτά όλο και περισσότερες χώρες παγκοσμίως. Το πιο αξιοσημείωτο ωστόσο γεγονός, είναι ότι το event έχει διάρκεια μόλις 24 ώρες, στις οποίες οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν βάλει στο καλάθι όλα τα προϊόντα με έκπτωση, για να προλάβουν τις single day προσφορές! Η λογική πίσω από το event είναι να γκρεμιστεί το γλυκανάλατο μοτίβο των ερωτευμένων και να γιορτάσουν και οι –μέχρι τώρα- περιθωριοποιημένοι singles την ανεξαρτησία τους, κάνοντας ένα δώρο στον εαυτό τους!

 

Ποτε είναι το singles day στην Ελλάδα για το 2019;

 

Το singles γιορτάζεται καθε χρόνο στις 11/11 και όπως μπορείτε να καταλάβετε η επιλογή της ημερομηνίας δεν είναι τυχαία, καθώς απαρτίζεται απο 4 άσσους και συμβολίζει φυσικά την μοναδικότητα και την ανεξαρτησία. Η anti-Valentine γιορτή, ξεκίνησε το 1960 αλλά κανείς δεν περίμενε να εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό. Βέβαια, τα καταστήματα που παίρνουν μέρος εννοείται πως κατεβάζουν τις τιμές αρκετά χαμηλά, με εκπτώσεις έως και -80% , για να μπορέσουν οι αγοραστές να περιποιηθούν τον εαυτό τους με πολλά δώρα.

 

Ποια καταστήματα θα συμμετέχουν στο Singles Day;

 

Η γιορτή αυτή δεν έχει γίνει ιδιαίτερα διαδεδομένη ακόμη στην Ελλάδα, καθώς τα καταστήματα και οι μεγαλύτερες αλυσίδες τώρα αρχίζουν να ενημερώνονται γι’ αυτό το θεσμό. Το 2019 όμως, αναμένεται να συμμετάσχουν πολλά καταστήματα και να βρούμε το singles day σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και στην επαρχία. Στο ηλεκτρονικό καταστημα www.torouxo.gr θα μπορέσεις να βρεις πολλά προϊόντα όπως ρούχα, παπούτσια, τσάντες σε Singles Day εκπτώσεις, αφού θα είμαστε από τους πρώτους στην Ελλάδα που θα καθιερώσουν αυτήν τη γιορτή!

 

toRouxo.gr: ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ & Προσφορές για Singles Day

 

Το Singles Day ανά τον κόσμο

 

Οι διάσημοι που δίνουν το παρόν κάθε χρόνο

 

Η πασίγνωστη Singles Day κάθε χρόνο συνοδεύεται από εντυπωσιακά shows στα οποία συμμετέχουν διασημότητες όπως το hot ζευγάρι David-Victoria Beckham, που παρακολουθούν live την αντίστροφη μέτρηση!

 

 

Πακετάρισμα σε πυρετώδεις ρυθμούς
 

Υπολογίζεται ότι την ημέρα αυτήν τα έσοδα ξεπερνούν αυτά από τις Black Friday και Cyber Monday μαζί! To 2018 σε μία μόλις ώρα οι καταναλωτές έκαναν αγορές αξίας 5 δις. Δολλαρίων, αγοράζοντας προϊόντα κάθε είδους, ανάμεσα τους και ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ.

 

 

Υπέρλαμπρα σόου με εκατομμύρια θεατές
 

Κάθε χρόνο διοργανώνεται συναυλία με κορυφαίους τραγουδιστές παγκοσμίως όπως η Jessie J, που πέρσυ με την διάφανη εντυπωσιακή ολόσωμη φόρμα και τις απίστευτες αναλογίες της, ξεσήκωσε τους περιπου 400 εκατομμύρια ακροατές!

Εσείς δεν έχετε να κάνετε τίποτα παρά να παραμείνετε συντονισμένοι στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και στις 11/11 (11 Νοεμβρίου) να κάνετε τις αγορές σας online, είτε είστε single είτε όχι!