Είμαι σίγουρος ότι όλοι θα θέλαμε να τα πηγαίναμε καλύτερα στις εξόδους μας με τα άτομα που μας ενδιαφέρουν ερωτικά. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το πόσο πολλές «επιτυχίες» έχει κάποιος στον ερωτικό τομέα δεν βασίζεται μόνο στην εμφάνιση του. Έχει να κάνει και με τον τρόπο που φέρεται ή ακόμη και με τον τρόπο που μυρίζει. Ο έρωτας λένε ότι περνάει από το στομάχι, αλλά σίγουρα δεν σταματάει εκεί. Περνάει και από τα μάτια και από τη μύτη και γενικά από τα πάντα. Με άλλα λόγια, η ερωτική επιτυχία εξαρτάται από το αν έχεις το «πακέτο» ή όχι.

 

Μάθε πως θα γίνεις πιο σέξυ άνδρας, σε 4 απλά βήματα

Το πόσο θελκτικός είναι κάποιος είναι κάτι σίγουρα μπορεί να αλλάξει και να βελτιωθεί. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος που δεν έχει αναλογίες μοντέλου μπορεί να έχει πολλές κατακτήσεις πολλές φορές περισσότερες και από ανθρώπους που να είναι – είτε αντικειμενικά είτε υποκειμενικά- πιο εμφανίσιμοι. Αυτό γίνεται γιατί απλά είναι όχι απλά ελκυστικός, αλλά θελκτικός. Δεν τραβάει απλά τη προσοχή, αλλά προκαλεί κι αισθήματα επιθυμίας. Αναρωτιέσαι λοιπόν πως μπορείς να γίνεις κι εσύ θελκτικός; Ξεκίνα να διαβάζεις το άρθρο μας.

 

Πρόσεχε τι τρως!

Ένα ρητό λέει ότι είμαστε ό,τι τρώμε. Είτε το πιστεύεις είτε όχι, αυτό είναι κάτι που ισχύει και με το παραπάνω. Δεν εννοούμε ότι αν τρως πολύ χοιρινό είσαι γουρούνι, αλλά αν γεμίζεις το σώμα σου με σκουπίδια (junk food), τότε σίγουρα δεν αποτελείς και τη προσωποποίηση της υγείας. Η σωστή διατροφή θα σε κάνει να φαίνεσαι υγιής και δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι και θελκτικό από την υγεία. Είτε λοιπόν έχεις παραπάνω κιλά είτε όχι, θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη βάση στο φαγητό σου και να υιοθετήσεις κάποιες συνήθειες για υγιή διατροφή. Τα καλά νέα είναι ότι στην εποχή του διαδικτύου, είναι πολύ εύκολο να βρεις έγκυρες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν, αλλά για καλύτερα αποτελέσματα, καλό θα ήταν να επισκεφτείς έναν διαιτολόγο ή διατροφολόγο.

 

Ξεκίνα γυμναστήριο

Όπως είπαμε και πριν, η υγεία είναι σέξι και δεν υπάρχει καλύτερη ένδειξη υγείας από ένα καλό και σωστά γυμνασμένο σώμα. Τι εννοούμε όμως όταν λέμε «γυμνασμένο σώμα»; Σε καμία περίπτωση δεν εννοούμε ότι θα πρέπει να γίνεις σαν τον Σβαρτζενέγκερ, απλά θα πρέπει να φροντίσεις να μαζέψεις λίγο τη κοιλίτσα σου – η οποία αν κόψεις το κακό φαγητό και τις καταχρήσεις θα «μαζευτεί» από μόνη της – και να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση. Έτσι θα κάνεις καλύτερη τη συνολική σου εικόνα και θα δείξεις ότι προσέχεις και νοιάζεσαι για τον εαυτό σου. Πρόσεχε μόνο να μην το παρακάνεις, το θέμα δεν είναι να γίνεις body builder, θα πρέπει απλά να «σφίξεις» λίγο και να βελτιώσεις λίγο τις αντοχές σου.

 

Πρόσεξε το άρωμα σου

Θυμάσαι που είπαμε ότι ο έρωτας περνάει και από τη μύτη; Λοιπόν, η μυρωδιά σου είναι το πρώτο πράγμα που θα προσέξει πάνω σου μια γυναίκα και ο κόσμος γενικότερα. Πριν βγεις από το σπίτι σου να είσαι σίγουρος ότι μυρίζεις όσο το δυνατόν πιο ωραία και ότι έχεις προετοιμαστεί για να «αντιμετωπίσεις» τον ιδρώτα και άλλες δυσάρεστες μυρωδιές που μπορεί να εμφανιστούν όσο είσαι έξω. Θα πρέπει λοιπόν να εφοδιαστείς με ένα καλό αποσμητικό, κατά προτίμηση κατά της εφίδρωσης, αλλά και με ένα ανδρικό άρωμα και after shave (αν ξυρίζεσαι» που θα σε εκφράζει. Για το άρωμα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφτείς ένα αρωματοπωλείο ή ένα μεγάλο κατάστημα με είδη αισθητικής και να επιλέξεις αφού μυρίσεις όσο το δυνατόν περισσότερα. Φρόντισε να μην επιλέξεις ένα πολύ δημοφιλές άρωμα για να ξεχωρίζεις.

 

Να έχεις αυτοπεποίθηση

Αν και την άφησα για το τέλος, αυτή η συμβουλή είναι ίσως η πιο σημαντική. Όλα τα παραπάνω έχουν έναν και μοναδικό σκοπό: να σε κάνουν να αισθάνεσαι πιο άνετα με τον εαυτό σου. Να ξέρεις ότι ο χειρότερος κριτής σου είσαι εσύ ο ίδιος, οπότε αν εσύ δεν πιστεύεις ότι είσαι θελκτικός και σέξι, τότε δεν πρόκειται να το πιστέψουν αυτό ούτε τα άτομα που σε ενδιαφέρουν. Το να έχεις αυτοπεποίθηση δε σημαίνει απλά να μην «μασάς» να πιάσεις κουβέντα σε μια κοπέλα που σου τράβηξε τη προσοχή. Ένας άνδρας με αυτοπεποίθηση είναι ο εαυτός τους, είναι άνετος με αυτό το γεγονός και όταν μπαίνει σε κάποιο χώρο ή δωμάτιο στέκεται και φέρεται σαν αυτό να του ανήκει. Το να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση δεν είναι και η πιο απλή υπόθεση, αλλά η προσεγμένη εμφάνιση και το χαμόγελο είναι κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει σημαντικά. Απλά να θυμάσαι ΠΑΝΤΑ να κοιτάς τους άλλους στα μάτια και ποτέ μα ποτέ να μην κάθεσαι μόνος σου σε μια γωνία. Μην αμφισβητείς τον εαυτό σου και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα σε αμφισβητήσει κανείς και ποτέ. Εκτός από τα παραπάνω χαρακτηριστικά τα οποία θα σας κάνουν πιο σέξι μην ξεχάσετε να βάλετε στην agenda σας τα φινετσάτα ρούχα. toRouxo είναι ένα eshop μόδας στο οποίο θα βρείτε ενδύματα τόσο γυναικεία όσο και ανδρικά για όλες τις περιστάσεις και ώρες. Ρούχα σε οικονομικές τιμές για όλους.