Η αγαπημένη μας εποχή ήρθε! Επιτέλους βγάζουμε τα γυναικεία πλεκτά μας από τη ντουλάπα με τα χειμωνιάτικα ρούχα μας! Ο χειμώνας πλησιάζει και φαίνεται έντονος, επομένως είναι η κατάλληλη εποχή να φορέσουμε τις πλεκτές ζακέτες μας, τα πλεκτά πουλόβερ και τις ζεστές μας μπότες για να υποδεχτούμε το κρύο και τις βροχές.

Όπως το υποσχέθηκαν οι σχεδιαστές, τα χρώματα της σεζόν βρέθηκαν φυσικά και πάνω στα πλεκτά ρούχα που θα φορέσεις τον χειμώνα 2020 – 2021. Τα χρώματα του βουτύρου, το πορτοκαλί, το ροζ, το σομόν, το κόκκινο, το μωβ και φυσικά το μαύρο, το λευκό, το γκρι και το καφέ έχουν διασκορπιστεί σε κάθε κομμάτι που μπορεί να σ’ ενδιαφέρει φέτος. Ιδιαίτερη έμφαση μπορείς να δώσεις στα κλασικά χρώματα κρεμ και μπεζ και στα κλασικά μοτίβα, προκειμένου να νιώθεις αυτή τη ζεστασιά και τα επόμενα χρόνια που θα φοράς το πλεκτό πουλόβερ σου. Μην ξεχνάς κιόλας ότι, αν κοιτάξεις, θα βρεις σίγουρα πλεκτά παντελόνια, πλεκτά σετ, πλεκτές φούστες και πλεκτά crop tops!

Τα πλεκτά πουλόβερ

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by toRouxo.gr | Official eshop (@torouxo)

 

Χειμώνας χωρίς πλεκτό πουλόβερ δεν γίνεται. Θα τα βρεις σε ποικιλία χρωμάτων, όπως παστέλ ροζ ή γαλάζιο, φωτεινά χρώματα και δυναμικό χακί. Πολλά έχουν ψηλό λαιμό, ζιβάγκο, πιο έντονη πλέξη στο κολάρο, φαρδιά μανίκια ή μπορεί να μοιάζουν και με κάπα. Αυτά τα πουλόβερ είναι ιδανικά για το γραφείο. Κάποια πουλόβερ είναι κεντημένα, άλλα έχουν γιακά με φερμουάρ, άλλα κρόσσια ή κουμπιά στους ώμους. Φόρεσε το πλεκτό πουλόβερ σου με πλεκτό μαντήλι για μεγαλύτερη προστασία από το κρύο.

Μπορείς να διαλέξεις ένα πλεκτό πουλόβερ με ναυτικές ρίγες και να το συνδυάσεις με μαύρο δερμάτινο σορτς και καλσόν. Ακόμα, σου προτείνουμε να φορέσεις το πουλόβερ σου με το κλασικό μπλε τζιν παντελόνι, τραγιάσκα και μπότες. Στα πλεκτά πουλόβερ με σουέντ ή βαμβάκι ταιριάζουν επίσης και οι σουέντ φούστες.

Οι πλεκτές ζακέτες

 

Μακριές πλεκτές ζακέτες για το χειμώνα του 2020 - 2021

 

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μία oversized πλεκτή ζακέτα, που τη “ρίχνεις” επάνω σου και τη νιώθεις σαν την πιο ζεστή ντουλάπα του κόσμου. Το ξέρεις κι εσύ ότι ταιριάζει με τζιν παντελόνια, αλλά σκέφτηκες ότι και με έναν στενό κορσέ θα δημιουργούσε μια πολύ σέξι εικόνα; Αυτήν τη ζεστασιά, την χαλάρωση και την άνεση σκέφτηκαν οι σχεδιαστές και προτείνουν και φέτος τις μακριές πλεκτές ζακέτες που μοιάζουν με φόρεμα. Είτε με κουμπιά είτε χωρίς, μπορείς να τις συνδυάσεις με όλα σου τα ρούχα στα αγαπημένα σου χρώματα. Μη διστάσεις να φορέσεις μια μακριά πλεκτή ζακέτα με ένα μακρύ πλεκτό φόρεμα.

Έπειτα, υπάρχουν και οι λεπτές πλεκτές ζακέτες, που μπορείς άνετα να συνδυάσεις με φούστα ή παντελόνι, σε φωτεινές ή σκούρες αποχρώσεις. Ένας από τους συνδυασμούς που προτείνουν οι σχεδιαστές είναι καρό πουκάμισο, τζιν φούστα και η αγαπημένη σου πλεκτή ζακέτα.

 

Τα πλεκτά φορέματα

 

Βασικό κομμάτι το πλεκτό φόρεμα για το χειμώνα 2020 - 2021

 

Εάν δεν έχεις ακόμα πλεκτό φόρεμα στη ντουλάπα σου, πρόλαβε τις εκπτώσεις! Σύμφωνα με την γαλλική Vogue, το πλεκτό φόρεμα είναι ένα από τα “βασικά κομμάτια της ντουλάπας σου, για όλες τις εποχές”. Μάλιστα, θα το φοράς ακόμα και την άνοιξη. Είδαμε τα πλεκτά φορέματα σε πολλές πασαρέλες, σε αποχρώσεις του κόκκινου, του βαθύ μπλε, του γκρι και του καφέ. Το σίγουρο είναι ότι το πλεκτό φόρεμα σε κρατάει ζεστή κι ευτυχώς δεν τσακίζεται εύκολα και δεν παραμορφώνεται.

Το φοράς με παντελόνι ή με σκληρές μπότες για street style. Εάν το φόρεμα έχει σούρες, σκισίματα ή όγκο, φόρεσέ το με μακρύ παλτό για να το αναδείξεις καλύτερα. Για μίνιμαλ εμφανίσεις, διάλεξε το πλεκτό φόρεμά σου σε λευκό ή μπεζ χρώμα. Αν, όμως, θελήσεις να του δώσεις ένταση, φόρεσε ασορτί μπότες για ένα total look. Για κάτι πιο σέξι, διάλεξε ένα στενότερο πλεκτό φόρεμα που αγκαλιάζει το σώμα σου, όπως σου ταιριάζει.