7 λάθη που κανείς άνδρας δεν πρέπει να κάνει στο ντύσιμο του


Η μόδα πλέον έχει μπει για τα καλά και στη ζωή των ανδρών. Πολλοί άνδρες πλέον παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και τις τάσεις στο συγκεκριμένο χώρο και ξέρουν πάντα ποια είναι πιο trendy ρούχα για κάθε σεζόν. Μπορεί λοιπόν πολλοί άνδρες να ξέρουν τι πρέπει να φορέσουν για να είναι μέσα στη μόδα, αυτό όμως που αρκετοί δεν φαίνεται να ξέρουν, είναι το τι πρέπει να ΜΗΝ φορέσουν για να έχουν μια καλόγουστη και σοβαρή εμφάνιση, ειδικά στον χώρο εργασίας τους. Ας δούμε λοιπόν τα ρούχα που κανείς άνδρας δεν πρέπει να φορέσει ποτέ και για κανέναν λόγο.

 

7 λάθη που κανείς άνδρας δεν πρέπει να κάνει στο ντύσιμο του

 

 

Απαγόρευση 1: Κάλτσες με σανδάλια

Δυστυχώς, δεν είναι μόνο οι Γερμανοί τουρίστες που διαπράττουν αυτό το έγκλημα κατά της μόδας. Εντάξει, το καταλαβαίνουμε. Κάνει κρύο έξω, ειδικά τα πρωινά. Αλλά γιατί να μην φορέσετε παπούτσια αν θέλετε τα πόδια σας ζεστά; Ένα ωραίο σταράκι ας πούμε σίγουρα θα βοηθήσει Η φρίκη του να βλέπεις κάποιον που φοράει κάλτσες, ειδικά λευκές κάλτσες, με σανδάλια είναι απλά ανυπόφορη! Απλά μην το κάνετε ΠΟΤΕ και για κανέναν λόγο.

 

 

 

Απαγόρευση 2: Παιδιάστικα ρούχα

Μπορεί τα smileys ή άλλα "αστεία" σχέδια στην γραβάτα σας, στο πουκάμισο σας ή ακόμη και στα εσώρουχα σας να είναι χαριτωμένα, αλλά είναι και τελείως παιδιάστικα και δείχνουν έλλειψη ωριμότητας και σοβαρότητας. Αν σας αρέσουν αυτά τα ρούχα ή έχουν ειδική συναισθηματική αξία για σας, μπορείτε να τα φοράτε όταν βγαίνετε με τους φίλους σας για καφέ ή μπάλα. ΠΟΤΕ μην τα φορέσετε στο γραφείο ή σε κάποιο ραντεβού ή άλλη σημαντική έξοδο, ειδικά αν πρόκειται να συναντήσετε το άλλο άτομο για πρώτη φορά.

 

 

 

 

Απαγόρευση 3: Ρούχα με μεγάλα λογότυπα

Το καταλαβαίνουμε, μπορείτε να αντέξετε οικονομικά την αγορά επώνυμων ρούχων. Αλλά ανεξάρτητα από το πόσο ακριβό είναι ένα μπλουζάκι ή μια μπλούζα, αν έχει ένα τεράστιο λογότυπο στο στήθος ή τη πλάτη, τότε απλά σας κάνει να μοιάζετε με διαφημιστική πινακίδα με τα πόδια. Καλύτερα να ντυθείτε με ποιοτικό ανδρικό ντύσιμο, παρά με ρούχα με τεράστια λογότυπα που θα κάνουν και τον κόσμο να σας θεωρεί "κάγκουρα".

 

 

 

 

Απαγόρευση 4: Σακίδια στο γραφείο

Αν και το σακίδιο μπορεί να είναι πολύ βολικό, απλά δεν ταιριάζει με ένα κοστούμι. Εκτός από το γεγονός ότι θα τσαλακώσει τα ρούχα σας πριν καν να φτάσετε στο γραφείο, το σακίδιο είναι απλά πολύ νεανικό και παιδιάστικο και μπορεί να κάνει τους άλλους στη δουλειά σας - ειδικά αν είστε καινούργιος - να μην σας πάρουν πάρα πολύ στα σοβαρά. Εννοείται πως αυτό είναι πολύ κακό, ειδικά αν είστε ο προϊστάμενος σε κάποιο τομέα ή γραφείο της εταιρείας. Η καλύτερη λύση για να μεταφέρετε τα αντικείμενα σας στη δουλειά είναι ένας χαρτοφύλακας ή - αν προτιμάτε κάτι πιο πρακτικό - μία τσάντα ταχυδρόμου.

 

 

 

 

Απαγόρευση 5: Μεγάλα παπούτσια

Ζούμε στη δεκαετία του 2010 και όχι του '90, γι 'αυτό τα μεγάλα παπούτσια είναι απλά τελείως ντεμοντέ. Ανήκουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και ο μόνος λόγος για να βγουν από κει, είναι αν θέλετε να ντυθείτε Emo ή Γκάλης Κούπερ τις απόκριες.

 

 

 

 

Απαγόρευση 6: Γυαλιστερά πουκάμισα και κοστούμια

Τα γυαλιστερά πουκάμισα και κοστούμια είναι μόνο για τον Κιάμο, τον Κωνσταντίνο Αργυρό και άλλους αοιδούς της πίστας. Οι συγκεκριμένοι επαγγελματίες τα φορούν για πολύ συγκεκριμένους λόγους, είναι κάτι σαν τη στολή της εργασίας τους. Αφού λοιπόν δεν θα βγαίνατε έξω ντυμένοι σκουπιδιάρηδες, γιατί να βγείτε ντυμένοι τραγουδιστές; Επιπλέον, αποφεύγοντας αυτά τα ρούχα αποφεύγετε και τον χαρακτηρισμό "κλαρινογαμπρός". Αν δεν ξέρετε τι χρώμα κουστούμι να βάλετε, προτιμήσετε μια κλασική - ματ - λύση όπως το μαύρο ή το μπλε, θα βρείτε πολλά στο https://www.torouxo.gr/.

 

 

 

 

Απαγόρευση 7: Χαλαρά ρούχα

Τα χαλαρά ρούχα απλά σας κάνουν να δείχνετε τσαπατσούλης και ανοργάνωτος. Δείχνουν ότι δεν ασχολείστε με το grooming και την εμφάνιση σας και γενικά δεν κάνουν καλή πρώτη εντύπωση, εκτός και αν είστε ράππερ ή χορευτής break dance, φυσικά. Τα ρούχα σας θα πρέπει να εφαρμόζουν όσο το δυνατόν καλύτερα πάνω σας. Αν σας είναι πολύ μεγάλα ή μικρά, μάλλον ήρθε η ώρα να αγοράσετε καινούργια.