Τα second skin τοπ έχουν γίνει viral τριγυρίζοντας τις celebrities, επομένως και την άνοιξη 2021 θα είναι το απόλυτο trend!

 

Ίσως όλα να ξεκίνησαν όταν η Adele αντέγραψε την Beyonce ή όταν η Beyonce επέλεξε το πρωτότυπο τοπ με τα μισοφέγγαρα (moon print) για το βίντεο κλιπ της. H Adele, ως μεγάλη φαν της Beyonce, ήθελε να την υποστηρίξει για το Black is King και φωτογραφήθηκε με μια παρόμοια second skin μπλούζα.

 

Second Skin τοπάκια το απολύτο trend

 

 

 

Τι είναι όμως η second skin μόδα;

 

Από το 2011 κυκλοφορούν άρθρα στο διαδίκτυο που αναφέρουν ότι τα ρούχα μας είναι το δεύτερο δέρμα μας, δηλαδή στα αγγλικά το second skin. Κάποιες bloggers αναφέρθηκαν και στα animal print, όπως το δέρμα φιδιού, ως second skin.

 

Ενώ όλες αυτές οι ερμηνείες είναι δεκτές, το second skin του 2021 αναφέρεται στις μπλούζες και τα τοπ που είναι όσο πιο κοντά γίνεται στο δέρμα και στο σώμα, σαν να είναι η δεύτερη στρώση δέρματος. Ίσως να μη σου αρέσει ο τίτλος, αλλά τα τοπάκια σίγουρα θα σε πείσουν.

 

Τοπ Second Skin animal print που θα φορεθούν

 

 

Το καλό με αυτά τα basic second skin τοπάκια είναι ότι δεν είναι καθόλου basic. Τα φοράς και δηλώνεις ότι είσαι τόσο κουλ. Φοριούνται κάθε εποχή, ειδικά την άνοιξη και το φθινόπωρο με όλες τις στρώσεις ρούχων που αγαπάς όταν κάνει κρύο. Τα φοράς εύκολα, καθώς ό,τι βάλεις από πάνω προβάλλει και ξεχωριστό στυλ. Επίσης, κυκλοφορούν σε τεράστια ποικιλία και σε μεγάλο εύρος τιμών. Το συμπέρασμα είναι ότι υπάρχει σίγουρα ένα για κάθε τύπο στυλ.

 

Τα second skin τοπ μπορούν να είναι στενές μπλούζες στο σώμα, να έχουν τρύπες και να λειτουργούν σαν εσωτερικό δίχτυ κάτω από πλεκτά, να είναι ζιβάγκο και να τα φοράς κάτω από κοντά πουλόβερ, να είναι κορμάκια, έξωμα ή και στο κατάλληλο μέγεθος για εγκυμονούσες.

 

 

Φλοράλ Second Skin για κάθε τύπο στυλ

 

 

Τα second skin τοπ θα τα βρεις σε φλοράλ σε χρώματα με ενέργεια και στο ουδέτερο της μέντας, ασπρόμαυρα, καρό σκάκι, με μοτίβο από χλώριο ή υδατογράφημα, animal print, μίνιμαλ ανάγλυφες ραφές, με κοψίματα, με σχέδια τατουάζ και με graphics.

 

Τα second skin τοπ συνδυάζονται με ψηλόμεσα παντελόνια, με μαύρο τζιν και σακάκι, με μπλε τζιν και sneakers, με φόρμα, αλλά και με μίνι φούστα. Θα το χρησιμοποιείς και σαν βάση σε εμφανίσεις με πολλές στρώσεις υφασμάτων.

 

Φυσικά, δεν χρειάζεται να περιορίζεσαι μόνο σε τοπ. Όπως και η Beyonce, θα βρεις ολόσωμες φόρμες και κολάν στο ίδιο στυλ, για να φοράς κάτω από την καπαρντίνα σου. Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες, καθώς υπάρχουν second skin ανδρικές φόρμες με ελάχιστα πιο φαρδιά επένδυση.

 

 

Υδαττογράφημα, animal print, minimal τοπ

 

 

 

Της Κατερίνας Χλιάρα