Τα ολόσωμα μαγιό, με μια σεμνή γοητεία που αποπνέει περασμένη εποχή, επανέρχεται δριμύτερα αυτό το καλοκαίρι. Θαρρείς και είναι αποφασισμένα να κατακτήσουν πάση θυσία τις γυναικείες καρδιές για αυτό και κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε όλα τα μαγαζιά.

 

Ριγέ Ολόσωμο μαγιό με άνοιγμα στην μέση

 

Μια βόλτα μπορεί να σας πείσει ότι θα τα συναντάτε μπροστά σας τοσο επίμονα που τελικά θα αναγκαστείτε να υποκύψετε. Και γιατί όχι άλλωστε, αφού ένα ολόσωμο μαγιό δεν εχει τίποτα να ζηλέψει από ένα αισθησιακό μπικίνι αρκεί να ξέρετε να το διαλέξετε σωστά. Για του λόγου το αληθές ακολουθούν τα βασικά χαρακτηριστικα που αν λάβετε υπόψη σας κατά την αγορά του ολόσωμου μαγιό σίγουρα θα εντυπωσιάσετε με κάθε εμφάνιση στην παραλία.

 

 

Τα ωραιότερα ολόσωμα μαγιό εστιάζουν στα σωστά κοψίματα.

 

Αν έχετε στο μυαλό σας το ολόσωμο μαγιό σαν ένα παραδοσιακό συντηρητικό τρόπο να εμφανιστείτε στην παραλία σίγουρα θα πρέπει να εμπλουτίσετε την λογική σας. Ένα ολόσωμο μαγιό μπορεί να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του σώματος σας αλλα σίγουρα ένα σύγχρονο ολόσωμο μαγιό δεν είναι πάντα τοσο σεμνότυφο. Ίσα- ίσα.

 

Ένα ολόσωμο μαγιό με τα κατάλληλα κοψίματα μπορεί να συναγωνιστεί άφοβα το πιο καυτό μπικίνι. Γνωρίζετε τα δυνατά σας σημεία; Αυτά πρέπει να φροντίσετε να αναδείξετε με το κατάλληλο ολόσωμο μαγιό. Αν το μπούστο σας είναι πληθωρικό τότε αναδείξτε το με ένα ολόσωμο που κάνει χαμόγελο στο στήθος ενώ αντίθετα αν το στήθος σας είναι μικρό ένα ολόσωμο μαγιό με βαθύ κόψιμο V είναι αυτό που ακριβώς χρειάζεστε. Τα αντίστοιχα βέβαια ισχύουν και για το σωματότυπο σας.

 

Αν η σιλουέτα σας είναι ψιλόλιγνη τότε για σας είναι ότι πρέπει ένα ολόσωμο με μεγάλα κοψίματα στους γλουτούς και στα πλευρά που θα σας κάνει να φαίνεστε πιο σέξι και αισθησιακή από ποτέ. Τελικά ένα ολόσωμο μαγιό μπορεί να σας συντροφεύει εξίσου ωραία με ένα μπικίνι αρκεί να δώσετε την απαιτούμενη βάση στα κοψίματα του. Δοκιμάστε τα και θα μας θυμηθείτε!

 

Βρείτε το κατάλληλο χρωματικό συνδυασμό και σίγουρα η γκαρνταρόμπα σας θα αποκτήσει το ωραιότερο ολόσωμο μαγιό που φορέσατε ποτέ.

 

Τα νέα ολόσωμα μαγιό διαθέτουν εξαιρετική ποικιλία σε χρώματα για να ικανοποιούν ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα. Μπορείτε να βρείτε εύκολα μονόχρωμα ολόσωμα σε σκούρες αλλα και ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις όπως και ολόσωμα που συνδυάζουν ειτε διαφορετικά χρώματα με αισθητική αρμονία.

 

Αν κληθείτε να επιλέξετε υπάρχει η επιλογή του δίχρωμου μαγιό που συνήθως διαθέτει ένα χρώμα για την περιοχή του μπούστου και ένα διαφορετικό χρώμα για το κορμό. Στην φάση αυτή που επιλέγουμε χρώμα και είναι ίσως η πιο ευχάριστη για μας τις γυναίκες πολλές φορές θέλουμε μια πιο παιχνιδιάρικη πινελιά. Αυτή μπορεί να μας την προσφέρει ειτε ένα floral ολόσωμο μαγιό ειτε ένα εμπριμέ ειτε ακόμα κι ένα ολόσωμο μαγιό με γεωμετρικά σχήματα.

 

Μπορείτε να βρείτε ριγέ ολόσωμα μαγιό ή ακόμα και ποία. Φαντασία να έχετε και κυρίως όρεξη για ψάξιμο!

 

 

Το ωραιότερο ολόσωμο μαγιό για σας θα κριθεί στις λεπτομέρειες!

 

Αφού έχετε επιλέξει το κόψιμο και το χρώμα για το ολόσωμο μαγιό αυτό που θα δώσει την τελευταία και πιο ωραία πινελιά είναι οι λεπτομέρειες. Οι ωραίες λεπτομέρειες για την κάθε γυναίκα είναι διαφορετικές.

 

Άλλες επιλέγουν ολόσωμα με λεπτά κορδόνια ή διακριτικούς φιόγκους και άλλες με μεταλλικούς κρίκους. Ρίξτε μια ματιά στο διαδίκτυο και θα βρείτε τις λεπτομέρειες που σας αρέσουν.

Αν λάβετε τελικά υπόψη σας τις παραπάνω παροτρύνσεις καθώς επιλέγετε το φετινό σας ολόσωμο μαγιό σίγουρα η επιλογή θα στεφτεί με απόλυτη επιτυχία. Μπείτε στην ιστοσελίδα μας www.toRouxo.gr και σίγουρα θα ανακαλύψετε μια ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία που θα σας εντυπωσιάσει και μάλιστα στις καλύτερες τιμές! Μην τα χάσετε!