Δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις σκεφτεί να τα παρατήσεις όλα και να γίνεις πριγκίπισσα. Τα κακά νέα είναι ότι δεν μπορείς να τα παρατήσεις όλα. Τα καλά όμως είναι πως μπορείς πράγματι να γίνεις κι εσύ μια πριγκίπισσα, μια Meghan Markle, σε λίγα μόλις βήματα. Το κλασσικό στυλ και η κομψότητα είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν μια πριγκίπισσα. Είναι άλλωστε και μια κατεξοχήν διαχρονική έννοια, που συνδέεται με κάτι μεγαλοπρεπές, βασιλικό αλλά και μυθικό. Γι’ αυτό και μέχρι σήμερα οι πριγκίπισσες διατηρούν ένα πιο κλασσικό και επίσημο στυλ. Αν κρίνουμε όμως από την τελευταία και πιο πρόσφατη πριγκίπισσα, τη Meghan Markle, θα δούμε πως έχει ένα πιο ιδιαίτερο και μοντέρνο στυλ.


Ναι μεν διατηρεί την κομψότητα και τη γοητεία στις εμφανίσεις της, αλλά φαίνεται πως θέλει να διατηρήσει μια πιο σύγχρονη εκδοχή της πριγκίπισσας, που όλοι έχουμε κατά νου. Την έχουμε δει να φορά μακριές τουαλέτες αλλά παράλληλα και αυστηρά κουστούμια. Τα μακριά ή midi φορέματα, ενίοτε αέρινα ή πιο εφαρμοστά, είναι μια πολύ κομψή επιλογή που συνηθίζει να κάνει.

 

Η Meghan Markle με φλογερό κόκκινο φόρεμα


Σε κλασσικά χρώματα, όπως μαύρο, κόκκινο, λευκό ή μπλε σκούρο, αλλά σε διαφορετικά μήκη κάθε φορά, τα φορέματα μπορούν να κατακτήσουν την καρδιά κάθε γυναίκας! Ωστόσο, δεν χρειάζεται να μένουμε στο κλασσικό στυλ των συγκεκριμένων φορεμάτων. Μπορούμε να επιλέξουμε ένα τέτοιο φόρεμα off the shoulders, με λίγη δαντέλα, με V ή με ένα ντεκολτέ. Αποτελούν άλλωστε διαχρονικό ρούχο, που μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ με τα κατάλληλα πάντα παπούτσια. Στην περίπτωση της πριγκίπισσας, αυτά τα πολύ όμορφα φορέματα συνδυάζονται με κομψά ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γόβες. Τι πιο γοητευτικό; Αυτή η εικόνα μας μεταφέρει σε πιο παραμυθένιες εποχές, τότε που η Σταχτοπούτα έψαχνε κι αυτή το γοβάκι της.

 

Η πριγκίπισσα φοράει κλασικό μαύρο φόρεμα και εντυπωσιάζει


Σήμερα, οι γυναίκες ακόμα ψάχνουν τη σωστό γοβάκι. Οι κλασσικές γόβες στιλέτο δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Μπορείς ακόμα να τις φορέσεις και να υποστηρίξεις το look σου με ένα πολύ δυναμικό τρόπο. Επιπλέον, οι γόβες με λουράκι ή δέσιμο στον αστράγαλο, είναι μια πιο σύγχρονη εικόνα του συγκεκριμένου παπουτσιού, η οποία εκπέμπει κάτι κλασσικό και μοντέρνο ταυτόχρονα!

 

Επέλεξε γόβες και πέδιλα με λουράκι και ντύσου σαν πριγκίπισσα


Μπορεί να συνδυαστεί με αρκετά outfits, είτε αυτά είναι φούστες, μίνι ή μάξι, είτε είναι εφαρμοστά παντελόνια με σακάκι από πάνω. Από την άλλη, τα πέδιλα είναι ένα φετίχ όχι μόνο της πριγκίπισσας αλλά και όλων των γυναικών, οι οποίες θέλουν να νιώθουν σαν πριγκίπισσες. Λογικό αυτό, καθώς είναι ψηλοτάκουνα, που από μόνα τους δίνουν μια πολύ ωραία αίσθηση και αυτοπεποίθηση στη γυναίκα που τα περπατάει. Τα πέδιλα με λεπτό τακούνι είναι μια πολύ chic επιλογή για το συγκεκριμένο πιο επίσημο μοτίβο, καθώς είναι λεπτεπίλεπτα, διακριτικά αλλά καθόλου απαρατήρητα! Μπορείτε να δείτε φούστες και φορέματα στο ηλεκτρονικό καταστημά μας www.torouxo.gr

 

Τα πέδιλα με λεπτό τακούνι φοριούνται σε όλες τις περιστάσεις, ακόμα και από τους γαλαζοαίματους!


Τα πέδιλα επίσης με κάποια λεπτομέρεια, όπως κορδόνια ή δέσιμο στον αστράγαλο, είναι κατάλληλα για το άνετο σας περπάτημα. Όσον αφορά το χρώμα, προτιμήστε κλασσικά μονόχρωμα, παστέλ ή πιο σκουρόχρωμα, ενώ και τα εμπριμέ ή πιο έντονα χρωματικά πέδιλα, θα τραβήξουν εξίσου τα βλέμματα. Έχουμε δει κάποιες εμφανίσεις της πριγκίπισσας λόγου χάριν, στις οποίες έχει συνδυάσει ένα πιο «ήσυχο» σύνολο με ένα πιο εντυπωσιακό παπούτσι! Οι συγκεκριμένες λεοπάρ γόβες είναι διαχρονικές λόγω του χρώματος αλλά και της μορφής τους, αλλά ο τρόπος που συνδύασε το συγκεκριμένο look της με αυτές, την έκανε ακαταμάχητη.

 

Τολμήστε να βάλετε έντονο χρώμα στις γόβες σας, ακόμα και animal print όπως οι λεοπάρ γόβες τις Maghan Markle


Το συμπέρασμα εν τέλει είναι πως η καθεμία, που θέλει να νιώσει πριγκίπισσα, μπορεί να αρχίσει να το κάνει, με λίγες μόνο κινήσεις. Ξεκινώντας από το ντύσιμο, την περιποίηση, τα παπούτσια, το μόνο που μένει είναι να έχουμε τη σωστή αυτοπεποίθηση γι’ αυτό! Επομένως, μην περιμένετε άλλο! Ψάξτε αυτό που σας αρέσει, προσαρμόστε το στο πιο πριγκιπικό στυλ και… voila! Είστε οι επόμενες πριγκίπισσες!