Η ψηλόμεση φούστα είναι  ένα από τα πιο θηλυκά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας και ένα από τα πιο ευέλικτα κομμάτια μιας και φοριέται στη δουλειά ή σε ένα επίσημο event εξίσου καλά. Μια φούστα που στερεώνει ψηλά στη μέση μας και την τονίζει ακόμη περισσότερο. 

Πλισέ, ντραπέ, με πτυχώσεις, ασύμμετρες, με σκίσιμο, με γεωμετρικά μοτίβα, floral, αφηρημένα prints, σε όλα τα χρώματα, οι επιλογές είναι αμέτρητες.

 

 

Μπορείς να τις φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ στις περισσότερες περιστάσεις ανάλογα με το υπόλοιπο styling. Μποέμ με δερμάτινο σανδάλι στις διακοπές στα νησιά, σικ με ψηλό παπούτσι και statement necklace για το κοκτέιλ πάρτυ ή τη βραδινή έξοδο στην πόλη, casual με flat παπούτσια για το γραφείο. Συνδύασε την με στενό, μεσάτο σακάκι και μπαλαρίνες ή τακούνια για ένα σικ και κομψό αποτέλεσμα.

Προσοχή, μάξι φούστα συνδυάζεται μόνο με κοντό τζάκετ, η ογκώδης φούστα συνδυάζεται με στενή μπλούζα, η μάξι φούστα σε ίσια γραμμή φοριέται και με χαλαρά tops. Αλλά να θυμάσαι πως η φετινή τάση είναι μονόχρωμο που συνδυάζεται με φλοράλ, η επιλογή είναι δική σου! 

 

Τέλος, έχεις σχεδόν απεριόριστες επιλογές και στα παπούτσια που μπορείς να φορέσεις με μία μάξι φούστα: μπαλαρίνες, slipper shoes, flat πέδιλα, γόβες, πλατφόρμες, εσπαντρίγιες και biker boots. Ο χρυσός κανόνας των ψηλών παπουτσιών ορίζει πως το μάκρος της φούστας καλύπτει το μισό τακούνι. Έχουμε λοιπόν μια φούστα που ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις γυναίκες και που μπορείς να συνδυάσεις με αμέτρητα tops και παπούτσια.