Η μόδα για το καλοκαίρι 2019 θέλει να κρατάς ψάθινες τσάντες σε κάθε σου βόλτα και έξοδο. Αν ακόμα δεν έχεις διαλέξει αυτή που σου ταιριάζει, διάβασε εδώ τις καλύτερες προτάσεις για τις φετινές ψάθινες τσάντες και δες ποια σε χαρακτηρίζει.


Όλες μας έχουμε ψάθινες τσάντες για την παραλία σε διάφορα χρώματα και ίσως πιο παιδικά σχέδια. Ίσως να είχαμε και ως παιδιά, όταν παίζαμε τις «κυρίες» με τις παλιές μας φίλες, και βάζαμε μέσα διάφορα παιχνιδάκια και κραγιονάκια, όπως αρμόζει στις σωστές μικρές κυρίες.


Αυτές οι τσάντες επιστρέφουν το 2019, αλλά δεν είναι μόνο για παιδιά! Οι ψάθινες τσάντες είναι η νέα μόδα για γυναίκες κάθε ηλικίας όχι μόνο για την παραλία, αλλά και για την πόλη. Είναι οι τσάντες που πολλές Αθηναίες άρχισαν να ψάχνουν στο Μοναστηράκι σε μαγαζιά με τουριστικά και δερμάτινα. Τώρα υπάρχουν παντού και είναι έτοιμες να τις δοκιμάσεις.

 

Πώς θα τις διαλέξεις:


Από το λουράκι


Εκεί που θα ψωνίζεις στο Μοναστηράκι, στην πόλη ή στο ίντερνετ, θα δεις ψάθινες τσάντες με ψάθινο λουράκι και άλλες με δερμάτινο λουράκι. Οι τσάντες με το δερμάτινο λουράκι είναι πιο μοδάτες και στυλάτες για την πόλη και τις καθημερινές βόλτες και ταιριάζουν σίγουρα με τα μαλλιά σου, τα σανδάλια σου ή τα γυαλιά ηλίου σου.