Ε δεν το ακούς πρώτη φορά, αλλά η πρώτη εντύπωση είναι πολύ σημαντική. Πόσες φορές έχεις γοητευτεί ή και απογοητευτεί μέσα σε δευτερόλεπτα με την εικόνα ενός ανθρώπου; Λίγες; Πολλές; Κάθε μέρα; Είναι αλήθεια ότι συμβαίνει και ειδικά στην εποχή μας, στην εποχή της εικόνας. Έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν στα ρούχα που πρέπει να φορέσει ένας άνδρας στο πρώτο ραντεβού και τώρα ηρθε η ώρα να ασχοληθούμε με το στυλ που πρέπει να εχει μια γυναίκα σε αυτή την περιπτωση.

 

Διάλεξε προσεκτικά τα ρουχα σου για να κερδίσεις τις εντυπώσεις!

 

Ας εμβαθύνουμε και ας παραδεχτούμε λοιπόν, ότι ο τρόπος που παρουσιάζεις τον εαυτό σου, είναι (συνειδητά ή ασυνείδητα) ο τρόπος που εσύ η ίδια τον βλέπεις ή που θα ήθελες να τον βλέπεις. Εν όψει, του πρώτου ραντεβού μπορεί να αγχωθείς λίγο για το ποια και πως να βάλεις τα γυναικεία ρούχα σου. Μπορεί ακόμα, να κάνεις ‘’λάθη’’ στην εμφανισή σου, με αποτέλεσμα, είτε να μην νιώθεις άνετα, είτε να μην έχεις πετύχει ένα γοητευτικό λουκ, ή στην τελική να μην σε αντιπροσωπεύει. Πάρε μια βαθιά ανάσα. Ας το πάρουμε από την αρχή. Το πρώτο που πρέπει να σκεφτείς είναι ο χώρος στον οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί το ρομαντικό τετ-α-τετ.

 

 

Περίπτωση νο1 - Ραντεβού για καφε

 

Έχεις κανονίσει ραντεβού για καφέ. Ίσως μια Κυριακή πρωί, ή ακόμα και ένα καθημερινό μεσημεράκι μετά την δουλειά. Σε μια τέτοια περίπτωση φυσικά, δεν χρειάζονται πολλά. Η έξοδος είναι χαλαρή, άρα χαλαρό θα είναι και το σύνολό σου. Διάλεξε ένα ψηλόμεσο παντελόνι συνοδευόμενο από μια διακριτική ζώνη, μποτάκι με χοντρό τακούνι ή ακόμα και αρβυλάκι, μια πλεκτή μπλούζα και ένα δερμάτινο σακάκι ή τζακετ. Σημαντικό, είναι να δώσεις χρώμα στο σύνολό σου, ιδιαίτερα τα έντονα και ζεστά χρώματα που τονίζουν την ενέργειά σου. Και φυσικά, μην ξεχάσεις τα αξεσουάρ! Διακριτικά αλλά εντυπωσιακά. Φρόντισε το μόνο μέτριο σε αυτό το ραντεβού, να είναι ο καφές!

 

Η πιο safe και casual επιλογή ειναι το γυναικειο τζιν

 

Περίπτωση νο2 - Συνάντηση στο Σινεμά

 

Έχεις ραντεβού σε σινεμά. Η εμφάνισή σου θα πρέπει να είναι λίγο πιο προσεγμένη από την προηγούμενη περίπτωση αλλά και πάλι δεν παύει να υποστηρίζει ένα casual ντύσιμο. Διάλεξε ένα κολλητό αλλά καθημερινό φόρεμα, σε έντονα χρώματα όπως πράσινο, κόκκινο κλπ., με καλσόν και ψηλές μπότες σουέντ. Ντύστο από πάνω με ένα παλτό και ένα απλό αλλά ωραίο χτένισμα και βάψιμο και είσαι έτοιμη! Και μην ντέπεσαι, πάρε το μεγάλο μέγεθος ποπ κόρν.

 

Περίπτωση νο3 - Ραντεβού σε Μπαρ

 

Έχεις ραντεβού για ποτό. Από τις πιο επίσημες εξόδους που θα μπορούσες να διαλέξεις. Άρα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου. Μπορείς να συνδυάσεις μια φούστα δερμάτινη ή σουέντ πένσιλ, με ένα σέξυ λαμπερό μπλουζάκι που να αποκαλύπτει είτε τους ώμους σου, είτε την πλάτη σου, είτε το μπούστο σου (θέλει αρετή και τόλμη το ραντεβού). Διάλεξε ένα ζευγάρι, ψηλά, κομψά και άνετα πέδιλα, σε έντονο χρώμα ή με έντονη λάμψη όπως γκλίτερ, που να αναδεικνύουν το πόδι σου φορεμένα με δαντελωτό καλτσάκι. Τελειοποίησε το λουκ σου με ένα γουνάκι για πανωφόρι και εντυπωσιακά αξεσουάρ, όπως κρεμαστά σκουλαρίκια και ένα λαμπερό κολιέ.

 

 

Dress to impress με ένα φόρεμα που θα τον σαγηνευσει

 

Περίπτωση νο4 - Δείπνο και γνωριμία

 

Έχεις επενδύσει πολύ σε αυτό το ραντεβού και θα πας στο μόνο κατάλληλο μέρος που συνδυάζει δυο πάθη μαζί, το φαγητό και τον έρωτα. Άλλωστε, ξέρεις και την φράση ‘’είμαστε ότι τρώμε’’, ένας ακόμη λόγος λοιπόν, να τον γνωρίσεις καλύτερα. Το δείπνο, θεωρείται μια σχετικά επίσημη περίσταση, οπότε πρέπει να βάλεις και εδώ τα δυνατά σου. Μπορείς να φορέσεις κάτι μακρύ, όπως ένα βελουτέ μακρύ φόρεμα, ή ακόμα και κάτι πιο vintage -αν η διακόσμηση του εστιατορίου το σηκώνει-. Για παπούτσια, μπορείς να επιλέξεις κάτι σε γόβες και αν θες να το τερματίσεις, γόβες με άνιμαλ πριντ. Για πανωφόρι, πάρε μαζί σου ένα γούνινο παλτό και η εικόνα σου θα είναι άκρως γοητευτική.

 

Δες την συλλογή μας από γυναικεια ρούχα και πάρε ιδέες για το επόμενο "πρώτο" ραντεβού που θα βγεις. Τώρα, το μόνο που μένει είναι να συμπληρώσεις αυτή την γοητευτική εικόνα, με την ακόμα πιο γοητευτική προσωπικότητά σου. Καλή τύχη!