Όλες εκτιμάμε μια καλή πουκαμίσα που μπορούμε να τη φοράμε και ως κομμάτι μιας επίσημης ένδυσης για τη δουλειά, αλλά και το βράδυ ως φόρεμα με τις ψηλές μπότες μας. Όλες εκτιμάμε και τα πλεκτά τοπ που μας επιτρέπουν να χουχουλιάζουμε τις μέρες με κρύο, όπου κι αν είμαστε. Ο οδηγός τάσεων για τα πουκάμισα και τα πλεκτά είναι μικρός και σαφής. Έχεις την ευχέρεια να τα συνδυάζεις όπως επιθυμείς και να τα φορέσεις και μαζί. Μην ξεχνάς να προσθέσεις χρώματα στην γκαρνταρόμπα σου και να ξεφύγεις από το γκρι του χειμώνα.

 

Πουκάμισα

Βρες την πουκαμίσα που θα έχει το λουπέτο που είναι πολύ στη μόδα

 

Οι τάσεις για το φθινόπωρο / χειμώνα 2019-2020 έχουν έναν αέρα δεκαετίας ’90 και φέρνουν μακριές πουκαμίσες που θα φοράς σαν φόρεμα. Ίσως να βάλεις και ένα τοπ ή μια κοντομάνικη μπλούζα από πάνω. Διαφορετικά, εάν η πουκαμίσα σου έχει το λουπέτο που είναι πολύ στη μόδα, δηλαδή ο γιακάς λαιμού που μοιάζει με ζιβάγκο, μπορείς να φορέσεις από πάνω του άλλο φόρεμα. Έτσι επιτυγχάνεις και το λεγόμενο «layering» φορώντας στρώσεις και στρώσεις ρούχων για να μην κρυώνεις.

 

Φέτος είναι hot τα διαφανή πουκάμισα τα οποία μπορείς να φοράς κάτω από το σακάκι

 

Έπειτα προκύπτει το θέμα των φύλων. Από τη μία πλευρά υπάρχουν τα πιο ανδροπρεπή πουκάμισα με κουμπιά από πάνω μέχρι κάτω και γιακά, που μπορείς να φορέσεις με γραβάτα και τιράντες. Θα βρεις και πουκάμισα που μοιάζουν με φανέλες ποδοσφαιριστών, αλλά αυτές θα έχουν ρίγες, τυπώματα και χρωματιστά «μπαλώματα» σαν τις κουβέρτες που είχαμε παλιά.

 

Από την άλλη πλευρά, όμως, η θηλυκή σιλουέτα θέλουμε να φαίνεται πιο πολύ από ποτέ. Γι’ αυτό το λόγο οι σχεδιαστές λάνσαραν διαφανή πουκάμισα, προκλητικά και μη, με κουκίδες, δαντέλες, κορδόνια και πολλά άλλα, τα οποία μπορείς να φοράς και να αποκαλύπτεις κάτω από το σακάκι και το παλτό σου.

 

Γενικά μην παραλείψεις να δοκιμάσεις πουκάμισα με πιέτες ή με βολάν

 

Δείτε εδώ: Αυτές Είναι οι Φόρμες που Προτιμούν οι Διάσημες Influencers

 

Γενικά, μην παραλείψεις να δοκιμάσεις πουκάμισα με πιέτες ή με βολάν, με φουσκωτό μανίκι ή ασύμμετρα μπρος-πίσω. Θα κάνουν πιο ενδιαφέρουσα την εμφάνισή σου. Επιβάλλεται φέτος να τα φορέσεις με ζώνη για να τονίσεις τη μέση σου. Θα βρεις πολλά σχέδια και χρώματα, αλλά θα σου προτείναμε αποχρώσεις του πράσινου και χακί, ριγέ μοτίβο και φλοράλ.

 

Σου προτείνουμε τις κλασσικές αποχρώσεις του χακί, ριγέ και φλοράλ μοτίβου για το 2020

 

Πλεκτά και πουλόβερ

Τα πλεκτά κυκλοφορούν σε μοντέρνα σχέδια που πρέπει να εντάξεις στην ντουλάπα σου

 

Τα γυναικεία πλεκτά ρούχα (μπλούζα, καπαρντίνα, μαντήλια, φούστα και φόρεμα) έχουν την τιμητική τους κάθε χειμώνα και όχι άδικα. Πέρα από τη ζέστη και τη θαλπωρή που προσφέρουν, κυκλοφορούν σε μοντέρνα σχέδια που πρέπει να εντάξεις στην ντουλάπα σου. Για τις πιο νέες, τα πλεκτά τοπ θα τα βρεις πολύχρωμα και φαρδιά, ό,τι πρέπει για να τα φοράς το χειμώνα δίπλα στο τζάκι.

 

Μη διστάσεις να βρεις ένα αντίστοιχο πλεκτό σε διάφανο ύφασμα για να τραβήξεις τα βλέμματα

 

Το βράδυ μπορείς να τα συνδυάζεις με κοντή φούστα και ψηλές κάλτσες. Για τις πιο «μαμάδες» της παρέας, κυκλοφορούν και ώριμα σχέδια ιδανικά για το βράδυ σε ουδέτερα χρώματα και λεοπάρ μοτίβα, τα οποία συνδυάζονται τέλεια με τζιν παντελόνι και μπότες. Μη διστάσεις να βρεις ένα αντίστοιχο πλεκτό σε διάφανο ύφασμα, για να προκαλέσεις λίγο την εμφάνισή σου και τα βλέμματα των γύρω σου.

 

Απίστευτο... Σας Βρήκαμε Γυναικεία Πλεκτά με €17,9 !!!