Η πιο λαμπερή γιορτή του χρόνου επιτέλους έφτασε! Και σε ρωτώ, αν δεν λάμψεις τα χριστούγεννα και την πρώτη μέρα του χρόνου πότε θα το κάνεις;

 

Το ξέρεις, πως το γιορτινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι, είναι η απόλυτη ευκαιρία να αφιερώσεις έξτρα χρόνο και να περιποιηθείς τον εαυτό σου και την εμφάνισή σου χωρίς καμία αναβολή και αναστολή! Αποχαιρέτα λοιπόν το χρόνο που έφυγε και καλωσόρισε τον χρόνο που έρχεται ‘’φορώντας’’ τον καλύτερό σου εαυτό.

 

Και επειδή τα χριστούγεννα με τα δώρα, τα δείπνα και τις εκδηλώσεις που συμπλεριλαμβάνουν, είναι μια εποχή που ενώ αγαπάμε και περιμένουμε πώς και πώς να έρθει, πολλές φορές μπορεί να γίνει αρκετά δαπανηρή, μην ανησυχείς εμείς είμαστε εδώ! Για να σε βοηθήσουμε λοιπόν να ετοιμαστείς για τις πιο επίσημες μέρες του χρόνου, θα σου προτείνουμε τα ωραιότερα γυναικεία party φορέματα εντός budget, για τις εορταστικές αυτές και party περιστάσεις. Φόρεσε ένα λαμπερό φόρεμα με παγιέτες αν θες να ακτινοβολείς από χιλιόμετρα, έντονο κόκκινο χρώμα που ξέρει να μιλάει για την διαχρονική θηλυκότητά σου, τούλι για τις πιο ρομαντικές σου διαθέσεις, βελούδο με άνοιγμα στην πλάτη για τις πιο μυστήριες και σέξυ και φυσικά, μακρύ σατέν γυναικείο φορέμα που να τονίζει την κομψότητά σου, αν θες να εντυπωσιάσεις ακαριαία. Οι επιλογές είναι πολλές, ό,τι όμως και να επιλέξεις πρέπει να τονίζει το στυλ και την σιλουέτα σου.

 

Χριστουγεννιάτικο φόρεμα με παγέτες για λάμψη!

Γυναικείο μαύρο κρουαζέ φόρεμα τούλι παγιέτες - 35,90€

 

Βραδυνό, σέξυ φόρεμα με άνοιγμα στην πλάτη για μοναδικές εμφανίσεις!
Γυναικείο κόκκινο καστόρινο εξώπλατο φόρεμα - 21,90€

 

Ανάδειξε τη θυληκότητά σου με τούλινο φόρεμα
Μαύρο φόρεμα τούλι μεταλλιζέ Cocktail - 39,90€

 

 

Το βελούδινο φόρεμα υπόσχεται να σου χαρίσει την κομψότητα που χρειάζεσαι
Μαύρο βελούδινο φόρεμα άνοιγμα πλάτη - 39,90€

 

Γίνε η σταρ της βραδιάς με μαύρη τουαλέτα!
Γυναικείο μαύρο φόρεμα σατέν παγιέτα κολάρο - 64€
 
Δες εδώ όλη την συλλογή με φορέματα για τις γιορτές και διάλεξε αυτό που θα σε κάνει να λάμψεις!