Η άνοιξη μπήκε κι επίσημα, ο καιρός βελτιώνεται, η διάθεσή σου άλλαξε. Μαζί θα αλλάξει και το look σου, αλλά μη βιάζεσαι ακόμα να φορέσεις τα καλοκαιρινά τοπάκια και τα γυναικεία κοντομάνικα μπλουζάκια, γιατί κάνει κρύο. Η λύση σου σε αυτό το μικρό πρόβλημα είναι τα ανοιξιάτικα πανωφόρια.

 

Τα φοράμε συχνότερα από τις αγαπημένες μας τσάντες και μπότες, γιατί πραγματικά τα χρειαζόμαστε. Τα πανωφόρια περιλαμβάνουν σακάκια, ζακέτες, τζιν μπουφάν, καπαρντίνες, μαντήλια και όλα τα έξτρα ενδύματα που σας κρατούν ζεστές στις δροσερές εποχές όπως η άνοιξη αλλά και το φθινόπωρο.

 

Η νέα σεζόν φέρνει ενδιαφέροντα κομμάτια σε κάθε κατηγορία. Ξεχωρίσαμε τα jackets με τις πολλές utility τσέπες, που διώχνουν τα πορτοφόλια και τις τσάντες μακριά, τα cowboy κρόσσια σε πολλά σχέδια και χρώματα, το κλασικό μαύρο χρώμα σε ωραίες γραμμές που κολακεύει, υφάσματα όπως το σατέν και το δέρμα, καθώς και το μάκρος στα blazer, που όπως φαίνεται πλέον φτάνει μέχρι τον μηρό.

 

Εποχιακά υφασμάτινα μπουφάν

 

Τα υφασμάτινα μπουφάν και οι καπαρντίνες είναι εξαιρετικές για την Άνοιξη

 

Αυτά που γνωρίζεις ως καπαρντίνες, καθώς και τα παράγωγά τους, θα τα βρεις σε πολλά χρώματα, όπως το έντονο ροζ, μαύρο, παστέλ, σε φλοράλ σχέδια και animal print, ακόμα και ξεβαμμένο ή και διάφανα πλαστικά. Κι όμως ναι, τα διάφανα πλαστικά κυκλοφορούν κι αυτά σε αμέτρητα χρώματα, όπως επιβάλλει η άνοιξη. Θα βρεις εποχικά μπουφάν και με μάλλινη υφή ή πλεκτά, ιδανικά για το απόλυτο office look, για να σου δώσουν την αίσθηση του χουχουλιάσματος μέσα στην άνοιξη. Μην ξεχνάς, εάν αυτά τα υφασμάτινα μπουφάν δε διαθέτουν ζώνη, μπορείς να τα βάζεις εσύ μια δική σου για να τονίσεις την μέση σου και να δώσεις στυλ στην εμφάνισή σου.

 

Ανοιξιάτικα puffer μπουφάν

 

Η νέα τάση στα ανοιξιάτικα μπουφάν είναι τα ελαφρια puffer jackets

 

Δε χρειάζεσαι πια το χοντρό μπουφάν σου, αλλά σου αρέσει το αθλητικό στυλ τους, έτσι δεν είναι; Μπορείς να το βρεις σε πιο λεπτή έκδοση, με σχετικά ίδιο αποτέλεσμα και μάλιστα με πολλά χρώματα και πολυχρωμίες. Δοκίμασε σίγουρα ένα φουσκωτό ανιξιάτικο μπουφάν σε ανοιχτό κίτρινο, σε παστέλ ή και στο έντονο φούξια και θα δεις ότι κατευθείαν θα σου φτιάχνει τη διάθεση!

 

Δερμάτινα τζάκετ

 

Διαχρονικά τα δερμάτινα γυναικεία μπουφάν, παραμένουν στην προτίμηση μας για την Άνοιξη

 

Τα δερμάτινα τζάκετ είναι κλασικά κομμάτια κάθε γκαρνταρόμπας. Εάν ακόμα δεν έχεις επενδύσει σε ένα δερμάτινο μπουφάν, τότε πρέπει να το βάλεις άμεσα στις προτεραιότητές σου. Το δερμάτινο τζάκετ το φοράς όλο το χρόνο και ταιριάζει με όλους τους συνδυασμούς των ρούχων σου, από φορέματα, μέχρι σορτς και σανδάλια. Θα τα βρεις με ίσιο ή λοξό φερμουάρ και κυρίως με faux leather (ψεύτικο δέρμα) γιατί αγαπάμε τη μόδα, αλλά αγαπάμε και τα ζώα. Θα τα δεις με γούνες στον γιακά ή με ζώνη στη μέση. Και γιατί όχι; Δοκίμασέ το σε άσπρο ή σε μωβ για να αγκαλιάσεις την ανοιξιάτικη διάθεση με μία ροκ πινελιά!

 

Τζιν μπουφάν

 

Τα γυναικεία τζιν μπουφάν είναι το φετίχ όλων των fashionistas, με μια νέα είσοδο φέτος: τα μακριά τζιν μπουφάν!

 

Άλλο ένα κλασικό κομμάτι εδώ και δεκαετίες, είναι το γυναικείο τζιν μπουφάν που πρέπει να κατοικεί μόνιμα στην ντουλάπα σου. Εάν δεν έχεις ένα τζιν μπουφάν μέχρι τώρα, ίσως να το δεις θετικά, αφού οι σχεδιαστές έφεραν ένα νέο σχέδιο που πρέπει να σκεφτείς διπλά πριν το απορρίψεις. Το μακρύ τζιν μπουφάν που φτάνει μέχρι τον μηρό σου είναι ό,τι πρέπει για να το φοράς στις βόλτες, στη δουλειά, στο ραντεβού και στις εκδρομές σου.

 

Trend alert: κούμπωσε όλα τα κουμπία στο μακρύ τζιν μπουφάν σου και φόρεσε το με μια ζώνη στην μέση σαν φόρεμα!

 

Δεν το συζητάμε, το τζιν μπουφάν δεν πρέπει να λείπει απο την ντουλάπα σου! Είτε επιλέξεις το κλασικό ξεβαμμένο τζιν μπουφάν ή το μοδάτο oversized jeans jacket ή ένα με σκισίματα, φέτος είναι η χρονιά που θα το αγοράσεις και θα έχεις κάνει την καλύτερη επένδυση!