Η αντρική γκαρνταρόμπα ενέπνευσε ακόμα μια φορά τους σχεδιαστές μόδας στις γυναικείες πασαρέλες και τα παπούτσια τύπου oxford γυναικεία είναι πλέον ένα αξεσουάρ σε πολλές ντουλάπες γένους θηλυκού! Παπούτσια που άλλοτε φιγούραραν κομψά μόνο στο αντρικό ντύσιμο πλέον αποτελούν ένα πολύ δυνατό κομμάτι στην συλλογή πολλών γυναικών, καθώς συνδυάζονται με όλα τα ρούχα προσφέροντας ένα ακαταμάχητο στιλ για κάθε περίσταση της ημέρας. Επίσης, λόγω της σοβαρότητας και επαγγελματισμού που εκφράζουν αποτελούν το must για ένα πολύ κομψό office look στην πρωινή δουλειά στο γραφείο.

 

Γυναικεία oxfords που λατρεύουμε να φοράμε καθημερινά
 

Μπορεί η αντρική τους όψη αρχικά να ξενίζει γιατί έχει συνδυαστεί κατεξοχήν με αντρικό στιλ και ύφος πανεπιστημίου, δημιουργώντας την εντύπωση πως δεν ενισχύεται η θηλυκότητα σε ένα ντύσιμο με oxford shoes, αλλά αν φορεθούν με τον κατάλληλο τρόπο μπορούν να απογειώσουν την εμφάνισή σας. Εκτός του κομψού στιλ που προσφέρουν είναι άκρως ευκολοφόρετα χάριν στο ίσιο και άνετο σχέδιο τους και το ανδρόγυνο ύφος που χαρίζουν μπορεί να προκαλέσει μια αφόρητα sexy εμφάνιση!

 

Κυκλοφορούν σε δέρμα σε ποικιλία χρωμάτων με απλό σχέδιο ή με διακοσμητικά όπως κρόσια και αγκράφες, καθώς και σε καστόρ ή λουστρίνι. Βρείτε στο eshop ρούχων και υποδημάτων toRouxo το σχέδιο που σας ταιριάζει.

 

Ας δούμε όμως μερικούς τρόπους να τα φορέσετε για να αναδείξετε την θηλυκότητά σας:

 

1. Έχεις oversized πουλόβερ; Mπορείς να το συνδυάσεις άψογα με μια ψηλή κάλτσα, δερμάτινη τσάντα και τα oxfords σου για ακόμα περισσότερο στιλ σε μια απλή καθημερινή βόλτα.

 

2. Το κρύο τσουχτερό και εσύ θες κάτι ζεστό και με στιλ; Φόρεσε τα αγαπημένα σου παπούτσια με μάλλινες κάλτσες πάνω από το καλσόν. Εάν πάλι θέλεις κάτι ζεστό αλλά πιο cute, άσε τα καλτσάκια σου να ξεπροβάλλουν από τα oxfords σου.

 

3. Αν είστε ψηλή τότε μια maxi φούστα μέχρι τον αστράγαλο με μια ωραία κοντή ζακέτα είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός για τα oxford σας.

 

4. Δεν χρειάζεται να περιμένεις το καλοκαίρι για να ξαναφορέσεις το αγαπημένο σου τζιν σορτσάκι που τόσο καρτερικά περιμένει να βγει από την ντουλάπα. Συνδύασε το με ένα οπάκ καλτσόν και είσαι έτοιμη για μια ξεχωριστή εμφάνιση.

 

5. Θες επιστροφή στο ανέμελο και σέξι φοιτητικό στιλ; Συνδύασε τα με ψηλές κάλτσες και μια μεγάλη τσάντα.

 

6. Boyfriend τζιν με blazer και τα αγαπημένα σου oxfords για μια χαλαρή και cool εμφάνιση στο γραφείο, αλλά και καφεδάκι με τις φίλες.

 

7. Η άνοιξε δεν ήρθε αλλά μπορείς να φορέσεις το floral φόρεμά σου με ζακέτα και κολάν για μια άνετη και αέρινη εμφάνιση. Πηγαίνουν επίσης υπέροχα με ένα απλό φορεματάκι συνδυασμένο με jean jacket.

 

8. Ξέφυγε από τα σκουρόχρωμα oxfords και επέλεξε ένα χρωματιστό ζευγάρι για να εντυπωσιάσεις.

 

9. Τα χρωματιστά τζιν είναι αγαπημένα πολλών γυναικών. Αν θέλεις να ξεφύγεις από τον συνδυασμό με τακούνια ή αθλητικά, φόρεσέ το με ένα ζευγάρι oxfords.

 

10. Θέλεις ντύσιμο με διπλή δόση στιλ; Τότε ένα πουλόβερ με στάμπα μαζί με τα αγαπημένα σου oxfords θα σου χαρίσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

 

11. Καρό πουκάμισο ανοιχτό και τζιν με γυρισμένο ρεβέρ για ένα κομψό country look.

 

12. Έχεις τζιν φορεματάκι και θες να πας μια χαλαρή βόλτα; Συνδύασε το με τα oxfords σου. Εάν πάλι έχεις τη δερμάτινη φούστα σου να περιμένει στην ντουλάπα μόνο για βραδινές εμφανίσεις, τι θα έλεγες να την συνδυάσεις με ένα καλσόν με σχέδια;

 

13. Υποδέξου την άνοιξη που σιγά σιγά πλησιάζει με έναν απλό casual συνδυασμό. Ζακέτα, μπλούζα μαρινιέρα, ένα απλό τζιν και τα oxfords σου και έχεις το ιδανικό αποτέλεσμα.

 

14. Για όσες θέλετε και λίγο τακουνάκι θα βρείτε oxfords στο συγκεκριμένο στιλ για να συνδυάσετε άψογα το ωραίο σας τζιν.

 

15. Θέλεις να είσαι αυθόρμητη και stylish; Τότε ένα πουλόβερ με σκισμένο τζιν είναι η εύκολη λύση για ένα ανεπιτήδευτο look!