Τα ολόσωμα μαγιό είναι χωρίς καμία αμφιβολία κυρίαρχη τάση για το καλοκαίρι του 2018. Η εμφάνιση τους μας παραπέμπει σε άλλη εποχή. Ακριβώς αυτός είναι και ο λόγος που πολλές γυναίκες τα θεωρούν πολλή συντηρητικά για την σύγχρονη εποχή και προτιμούν να αγοράσουν τα πιο αποκαλυπτικά και σέξι μπικίνι που κυκλοφορούν.

 

Τα ολόσωμα μαγιό είναι τόσο για γεματούλες οσο και για sexy εμφανίσεις

 

Ένας άλλος μύθος που συνοδεύει τα ολόσωμα μαγιό διαχρονικά είναι ότι ταιριάζουν απολυτά μόνο σε αφράτες γυναίκες με πλούσιες καμπύλες και για αυτό δεν κολακεύουν επαρκώς γυναίκες με καλλίγραμμη σιλουέτα. Το σημερινό άρθρο δημιουργήθηκε για να καταρρίψει και τις δυο αυτές ανακρίβειες.

 

Τα ολόσωμα μαγιό δεν είναι ούτε συντηρητικά και φυσικά δεν απευθύνονται μόνο σε παχουλές. Ίσα – ίσα που τα ολόσωμα μαγιό 2018 είναι έτσι φτιαγμένα που μπορούν να κολακεύσουν κάθε τύπο γυναικείας σιλουέτας αρκεί να προσέξουμε ώστε να επιλέξουμε το κατάλληλο ολόσωμο μαγιό.

 

 

Γιατί τα ολόσωμα μαγιό είναι κατάλληλα για παχουλές

 

Επί σειρά ετών τα ολόσωμα μαγιό ήταν η αναγκαστική λύση για εκείνες που ήθελαν να κρύψουν τα περιττά κιλά, τις ατέλειες και την κοιλίτσα από τα αδιάκριτα βλέμματα στην παραλία. Και όχι άδικα. Τα ολόσωμα μαγιό 2018 μπορούν να γίνουν άνετα ο καλύτερος σας σύμμαχος στην παραλία καθώς αδυνατίζουν αρκετά την σιλουέτα που περιβάλουν. Ειδικά αν επιλέξετε μονόχρωμο ολόσωμο μαγιό αυτό θα σας κάνει να φαίνεστε πιο ψιλόλιγνη.

 

Δεν είναι όμως ο μόνος λόγος για τον οποίο πρέπει να τα επιλέξετε. Ένα ολόσωμο μαγιό μπορεί να σας χαρίσει απίστευτη θηλυκότητα αναδεικνύοντας το δυνατό σας σημείο που δεν είναι άλλο από τις πλούσιες καμπύλες αλλα και το πληθωρικό ντεκολτέ.

 

Δεν θα έχετε να ζηλέψετε τίποτα από τις σέξι εμφανίσεις με μπικίνι καθώς με το κατάλληλο ολόσωμο μαγιό η εμφάνιση σας θα αποπνέει τον αισθησιασμό που χρειάζεται κάθε γυναικά για να τραβήξει τα βλέμματα στην παράλια χωρίς να προκαλεί και να εκτίθεται τον εαυτό της.

 

 

Γιατί τα ολόσωμα μαγιό είναι ιδανικά για καλλίγραμμες σιλουέτες

 

Αν εσείς τώρα διαθέτετε ένα αδύνατο κορμί που είναι ιδανικό για ένα μικροσκοπικό μπικίνι μην βιαστείτε να καταφύγετε σε αυτό και να απορρίψετε αβασάνιστα ένα ολόσωμο γυναίκειο μαγιό. Μπορεί τελικά να ανακαλύψετε ότι ένα ολόσωμο μαγιό σωστά φορεμένο και με κατάλληλα χαρακτηριστικα μπορεί να ανεβάσει εξίσου με το αγαπημένο σας μπικίνι την θερμοκρασία στα ύψη.

 

Εσείς που δεν έχετε να κρύψετε ατέλειες και να καλύψετε παραπανήσια κιλά έχετε αναμφίβολα ακόμα περισσότερες και πιο σέξι εναλλακτικές σε ολόσωμα μαγιό. Θέλετε ολόσωμα μαγιό σε έντονα χρώματα; Μήπως προτιμάτε Φλώρα για ρομαντικές εμφανίσεις;

 

Αν πάλι θέλετε κάτι πιο ακαταμάχητα γυναίκειο υπάρχουν ολόσωμα μαγιό με αβυσσαλέα κοψίματα και αισθησιακά κορδόνια που σίγουρα δεν θα αφήσουν ασυγκίνητες ούτε εσάς ούτε το αντρικό κοινό. Όσο σέξι κι αν επιλέξετε να είστε φέτος το καλοκαίρι σίγουρα ένα ολόσωμο μαγιό θα σας κάνει να ξεχωρίσετε από το πλήθος και να εντυπωσιάσετε με την κομψότητα και το στυλ σας.

 

Τα ολόσωμα μαγιό λοιπόν γίνεται απολυτά κατανοητό ότι είναι εξίσου κατάλληλο και για αδύνατες και για πιο εύσωμες γυναίκες που θέλουν να αναδείξουν την θηλυκότητα και το στυλ τους. Λάβετε υπόψη σας τις παροτρύνσεις μας και επιλέξτε έξυπνα το ολόσωμο μαγιό που θα καλύψει τις ατέλειες σας και θα τονίσει τα πιο δυνατά σας στοιχεία. Μην φοβηθείτε να επιλέξετε ένα πρωτότυπο σχέδιο ή ένα έντονο χρώμα.

 

Η φετινή μόδα επιτρέπει τον εκκεντρικό στοιχειό χωρίς περιορισμούς. Αν λοιπόν δεν βρίσκετε το ολόσωμο που σας ταιριάζει στα τοπικά σας καταστήματα, μην ανησυχείτε. Υπάρχουν ηλεκτρονικά καταστήματα που μπορείτε να απευθυνθείτε με πρώτη και καλύτερη την ιστοσελίδα μόδας toRouxo. Μπείτε τώρα και κάνετε τις αγορές σας!