Τα γυναικεία χειμωνιάτικά μπουφάν είναι η καλύτερη απάντηση στη πιο κρύα εποχή του χρόνου. Ο χειμώνας γενικότερα και το κρύο ειδικότερα είναι μια μεγάλη δυσκολία για τη μόδα γιατί τα ρούχα που προορίζονται γι’ αυτή την εποχή πρέπει όχι μόνο να είναι στιλάτα, αλλά να προσφέρουν και προστασία από το κρύο για να κρατήσουν μακριά της άσχημες συνέπειες του. Τα μπουφάν και τα πανωφόρια γενικότερα λοιπόν, ανέκαθεν αποτελούσαν το κυριότερο fashion item του χειμώνα, αφού είναι και η πρώτη γραμμή άμυνας ενάντια στο κρύο. Με απλά λόγια, χειμώνας χωρίς μπουφάν δεν γίνεται. Το πρόβλημα με τα γυναικεία χειμωνιάτικα μπουφάν είναι ότι οι τάσεις τους αλλάζουν πάρα πολύ συχνά. Πέρα από το χρώμα και το σχέδιο, υπάρχουν και άλλοι παράμετροι ενός μπουφάν για γυναίκες – όπως το υλικό, το μήκος και το «πάχος» του - που μπορούν να το βγάλουν «εκτός μόδας» κάποιο χειμώνα και να κάνουν όποια γυναίκα το φοράει να είναι τελείως παράταιρη με το πνεύμα της μόδας της συγκεκριμένης εποχής. Με άλλα λόγια, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να βλέπουμε το μπουφάν σαν μία «κουβέρτα με μανίκια», σαν κάτι που απλά μας προσφέρει προστασία από το κρύο. Το πανωφόρι που φοράμε το χειμώνα είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό ρούχο, είναι το απόλυτο fashion item. Κάθε χρονιά λοιπόν, κάθε γυναίκα θα πρέπει να ψάχνει καλά για τα trends κάθε χειμώνα και να προετοιμαστεί κατάλληλα όχι μόνο για τα ψώνια της, αλλά και για το ανέβασμα στο πατάρι των ρούχων που πλέον είναι τουλάχιστον ντεμοντέ. Τι θα πρέπει λοιπόν να προτιμήσετε για τον χειμώνα 2017/2018 και όχι μόνο; Ας δούμε τις πιο σωστές αλλά και διαχρονικές επιλογές για τον χειμώνα που μας έρχεται.

 

Ζεστασιά και άνεση με πάρκα γυναικεία

Τα μπουφάν πάρκα εδώ και μερικά χρόνια αποτελούν σίγουρα το πιο δημοφιλή τύπο πανωφοριού και το βλέπουμε σε γυναίκες όλων των ηλικιών, κυρίως στις καθημερινές τους εμφανίσεις. Τι είναι αυτό που κάνει τα συγκεκριμένα μπουφάν να ξεχωρίζουν; Είναι το γεγονός ότι προσφέρουν πολλή ζεστασιά χωρίς όμως να έχουν πολύ όγκο και σε γενικές γραμμές, είναι από τα πιο άνετα χειμωνιάτικα ρούχα που θα φορέσετε. Εννοείται λοιπόν πάρκα θα κυριαρχήσουν και τον χειμώνα που μας έρχεται.

Γυναικείο παρκά Ροζ με γούνα Γυναικείο παρκά μπορντό με λευκή γούνα Χακί Γυναικείο παρκά με λευκή γούνα

Τα πάρκα 2018 δεν θα κινούνται σχεδόν αποκλειστικά στους τόνους και τις αποχρώσεις του πράσινου όπως αυτά που συνηθίσαμε τις τελευταίες χρονιές. Θα τα δούμε και σε άλλα όμορφα χρώματα, όπως τα μπορντό χακί, μπλε, μαύρο, έτσι ώστε να μπει και λίγο χρώμα στη ζωή μας το χειμώνα αλλά και να μπορείτε να ξεχωρίσετε από όλες τις άλλες κυρίες και δεσποινίδες που θα επιλέξουν κι αυτές ένα πάρκα. Τα πάρκα με γούνα στη κουκούλα θα παραμείνουν και αυτά μέσα στη μόδα και γενικά αποτελούν μια πολύ καλή fashion επένδυση για τους χειμώνες που μας έρχεται. Για τις πιο κρύες μέρες και νύχτες, μπορείτε να στραφείτε σε πάρκα με επένδυση για άριστη προστασία από το κρύο. Με λίγη έρευνα στο διαδίκτυο να είστε σίγουρες ότι θα βρείτε μικρά και μεγάλα μεγέθη πάρκα ιδανικά για τον κάθε σωματότυπο αλλά και φθηνά πάρκα για όσες δεν θέλουν να ξοδέψουν μία περιουσία για να αποκτήσουν το νέο αγαπημένο τους μπουφάν.

 

Δείξτε ψηλότερη με μακριά μπουφάν γυναικεία

Τα μακριά γυναικεία μπουφάν αποτελούν σταθερή αξία στο χρηματιστήριο της χειμωνιάτικης μόδας λόγω της «ευελιξίας» τους καθώς μπορούν να φορεθούν τόσο σε καθημερινές περιστάσεις όσο και στη δουλειά αλλά και σε επίσημες εκδηλώσεις και όχι μόνο. Με άλλα λόγια, μπορούν να φορεθούν άφοβα σχεδόν όλες τις ώρες, δεδομένου πάντα ότι θα συνδυαστούν και με τα σωστά ρούχα και παπούτσια. Επιπλέον, ένα μακρύ μπουφάν μπορεί να διαγράψει όμορφα τη σιλουέτα μιας κοπέλας και να της δώσει και λίγους πόντους στο ύψος αν σεταριστεί σωστά.

 

Μακρύ γυναικείο μπουφάν μπορντό Μπλε Μακρύ μπουφάν Μακρύ μπουφάν μαύρο γυναικείο

Το χειμώνα που μας έρχεται πιστεύουμε ότι τα μακριά μπουφάν με γούνα, κατά προτίμηση πλεκτά, θα αποτελέσουν μια από τις top τάσεις κι επιλογές αφού αποτελούν και την κορυφαία έκφραση όλων των πλεονεκτημάτων και χαρακτηριστικών των μπουφάν αυτού του μήκους. Αν θέλετε μια πιο αθλητική ή πιο ζεστή επιλογή, μπορείτε να στραφείτε προς τα πουπουλένια μπουφάν, αφού το πούπουλο κάνει δυναμικό comeback στη μόδα. Όσον αφορά τα χρώματα, αυτά που αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον θα είναι τα πιο κλασικά, δηλαδή θα δούμε να φοριούνται πολύ μαύρα, χακί , μπλε και άλλα παρόμοια χρώματα και αποχρώσεις.

 

Δερμάτινα γυναικεία μπουφάν: μία διαχρονική αξία

Μπορεί κάποιοι τύποι μπουφάν να παραμένουν δημοφιλείς και trendy για μερικά ή και πολλά χρόνια, ωστόσο μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως ο πιο διαχρονικός και πάντα trendy τύπος είναι σίγουρα τα δερμάτινα γυναικεία μπουφάν. Ο λόγος γι’ αυτό είναι όχι μόνο το γεγονός ότι μπορούν και αυτά να φορεθούν παντού και πάντα, αλλά μπορούν να συμπληρώσουν πολύ θηλυκές και σέξι εμφανίσεις ή ακόμη και να αποτελέσουν ένα από τα κύρια στοιχεία τους. Οπότε όπως μπορείτε να καταλάβετε, τα δερμάτινα θα πρωταγωνιστήσουν και τον χειμώνα του 2018. Γενικά, τα επώνυμα δερμάτινα αποτελούν μία από τις καλύτερες επενδύσεις όσον αφορά τη μόδα αφού δεν πρόκειται ποτέ να βγουν εκτός μόδας ή να μην αποτελούν τάση.

 

Γυναικεία Δερματίνη Λαδί σε στενή γραμμή Γυναικεία Δερματίνη Ταμπά με φερμουάρ Μαύρη Γυναικεία δερματίνη

Όσον αφορά όμως τον χειμώνα που μας έρχεται, τα μπουφανάκια με τρουκς ενδέχεται να είναι αυτά που θα κάνουν τη διαφορά και θα αποτελούν το αντικείμενο πόθου και θαυμασμού κάθε fashionista και κάθε fashion lover που θέλει να ξεχωρίσει με ένα πολύ δυναμικό κι εκκεντρικό rock look. Μια καλή επιλογή είναι επίσης και τα μπουφάν με επένδυση, ειδικά αν πρόκειται να τα φοράτε κάθε μέρα αφού θα σας προσφέρουν και πολύ μεγαλύτερη προστασία από το κρύο. Εννοείται πως το μαύρο αποτελεί τη πιο διαχρονική επιλογή, αλλά μπορείτε να πειραματιστείτε και με άλλα χρώματα όπως το καφέ, το κόκκινο και το μπλε.

 

Ντυθείτε μοδάτα ασχέτως σωματότυπου με μπουφάν σε μεγάλα μεγέθη για γυναίκες

Οι κυρίες που έχουν πιο πλούσια τα ελέη, οι plus sized με άλλα λόγια, η αλήθεια είναι ότι για αρκετά χρόνια δεν βρίσκονταν στις προτεραιότητες των μόδιστρων, των fashion bloggers και του κόσμου της μόδας γενικότερα. Τώρα όμως αυτό έχει αλλάξει άρδην και βλέπουμε plus sized μοντέλα όπως την Ashley Graham να ακριβοπληρώνονται για επιδείξεις στις πασαρέλες αλλά και να φιγουράρουν και σε εξώφυλλα περιοδικών όπως το Sports Illustrated.

 

Γυναικείο μπουφάν χακί σε μεγάλο μέγεθος Γυναικεία δερματίνη μπορντό σε μεγάλο μέγεθος

Αν λοιπόν η παρουσία σας είναι αρκετά πληθωρική, δεν υπάρχει πλέον καμία ανάγκη να κάνετε υποχωρήσεις και συμβιβασμούς σχετικά με τη μόδα, ειδικά στα μπουφάν. Πλέον υπάρχουν πολλά καταστήματα που διαθέτουν όλα τους τα κομμάτια ακόμη και στα πιο μεγάλα μεγέθη έτσι ώστε να μπορούν όλες οι γυναίκες να είναι chic και κομψές, άσχετα από τον τύπο του σώματος τους. Αν σας αρέσει λοιπόν κάποιο μπουφάν που είδατε σε κάποιο site, περιοδικό ή κατάλογο, να είστε σίγουρες ότι θα το βρείτε στο νούμερο σας, όποιο και αν είναι αυτό.

 

Υιοθετείστε το sporty chic trend με αθλητικά μπουφάν γυναικεία

Ο χειμώνας μπορεί να μην είναι και η πιο κατάλληλη εποχή για να ασχοληθεί κανείς με τον αθλητισμό, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το αθλητικό ντύσιμο δεν έχει θέση στη χειμερινή μόδα. Τα τελευταία χρόνια η τάση του sporty chic αποτελεί μία από τις κορυφαίες του χειμώνα και όχι μόνο. Τι είναι το sporty chic? Απλά το απόλυτο casual trend το οποίο προστάζει το ντύσιμο με όμορφα αθλητικά ρούχα όπως κολάν, φόρμες, αθλητικά sneakers και φυσικά αθλητικά μπουφάν.

 

Κόκκινο φουσκωτό αθλητικό μπουφάν Λευκό αθλητικό μπουφάν με επένδυση Γυναικείο Αθλητικό μπουφάν μαύρο

Τα αθλητικά μπουφάν λοιπόν είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις στο χειμερινό casual ντύσιμο και μπορούν να συνδυαστούν με τα πιο sport ρούχα σας για καθημερινές αλλά πολύ μοδάτες εμφανίσεις που σίγουρα θα ξεχειλίζουν στιλ, θα τραβήξουν τα βλέμματα και θα συζητηθούν. Καλό θα ήταν να προτιμήσετε τα sport μπουφάν με λίγο χρώμα και όχι σε μαύρες ή γκρίζες αποχρώσεις. Girly χρώματα όπως το ροζ είναι η καλύτερη επιλογή ειδικά για νεότερες δεσποινίδες και φοιτήτριες.

 

Ψάχνετε το απόλυτο casual look; Προτιμήστε τα γυναικεία αμάνικα μπουφάν

Μπορεί να θέλουμε πάντα να ντυνόμαστε μοδάτα, ωστόσο υπάρχουν και στιγμές και περιστάσεις που το υπερβολικό styling μπορεί να αποτελεί και πρόβλημα ή να χαρακτηριστεί απλά υπερβολή. Για τις πιο απλές περιστάσεις λοιπόν, όπως τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ ή τα καθημερινά «θελήματα» όπως τη πληρωμή λογαριασμών ή και τα μαθήματα στο σχολείο ή το πανεπιστήμιο χρειάζεται κάτι trendy αλλά όχι υπερβολικά μοδάτο. Η καλύτερη λύση γι’ αυτή τη περίπτωση λοιπόν, είναι τα αμάνικα μπουφάν τα οποία και θα αποτελέσουν κορυφαίο casual trend και για φέτος.

 

Τζιν αμάνικο γιλέκο γυναικείο Γυναικείο Μαύρο Φουσκωτό αμάνικο μπουφάν Μπορντό αμάνικο φουσκωτό γιλέκο

Τα αμάνικα μπουφάν έχουν το πλεονέκτημα ότι προσφέρουν αρκετά μεγάλη προστασία από το κρύο, ειδικά τα πουπουλένια, επιτρέποντας μεγάλη ελευθερία κινήσεων στα χέρια. Αυτό τα κάνει ιδανικά για να κουβαλάτε τη τσάντα ή το σακίδιο σας και για να οδηγείτε το αυτοκίνητο σας ή ακόμη και ποδήλατο. Για άλλη μια φορά, θα ήταν καλή ιδέα να προτιμήσετε έντονα και girly χρώματα όπως το ροζ και το μωβ, ενώ λόγω του χειμώνα στραφείτε προς τα αμάνικα με πούπουλο.

 

Μάθατε τα trends; Δείτε τώρα πως θα αγοράσετε μπουφάν σε χαμηλές τιμές!

Το πρόβλημα με τη μόδα και τις τάσεις στα μπουφάν είναι ότι η ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας, ειδικά της χειμερινής, δεν είναι ποτέ ιδιαίτερα οικονομική υπόθεση. Αυτό φυσικά δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν και φθηνά μπουφάν, απλά θα πρέπει να φροντίσετε να πετύχετε έναν καλό συνδυασμό στιλ, υψηλής ποιότητας και σε χαμηλές τιμές. Αυτό μπορεί να ακούγεται ακατόρθωτο ή τουλάχιστον πολύ δύσκολο, αλλά πλέον αυτό δεν ισχύει. Χάρη στο διαδίκτυο τα πράγματα έχουν γίνει πάρα πολύ εύκολα όσον αφορά την έρευνα αγοράς. Με μια απλή έρευνα, θα βρείτε sites και eshops όπως το torouxo.gr στο οποίο θα βρείτε πολύ συχνά ειδικές προσφορές κι εκπτώσεις για να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας trendy μπουφάν στις καλύτερες τιμές της αγοράς, όσο επώνυμα και να είναι.