Με χαρά το www.toRouxo.gr ανακοινώνει την συνεργασία του με την ομάδα του MenOfStyle.gr, ενώνοντας την εμπειρία μας στην ανδρική μόδα με τις γνώσεις των expert στο φλερτ, με σκοπό να βοηθήσουμε τους άντρες να γίνουν ακόμα καλύτεροι στις σχέσεις τους και στην εμφάνιση τους.


Η ομάδα του MenofStyle.gr θα σου μάθει τα πάντα πάνω στην επικοινωνία με τις γυναίκες, ενώ το www.toRouxo.gr θα σου δώσει τις κατάλληλες συμβουλές για να αναβαθμίσεις το στυλ σου και να γίνεις ακαταμάχητος.

 

Στο προηγούμενο βίντεό τους ο Χρήστος εξήγησε τους 3 λόγους που θα πρέπει να της δείξεις απο την αρχή ότι σου αρέσει. Σε αυτό το βίντεο ο Χρήστος επέλεξε ένα χακί μονόχρωμο t-shirt από toRouxo.gr και μπορείς να διαβάσεις περισσότερα και να δεις το βίντεο με τις συμβουλές του Χρήστου πατώντας εδώ.

Το στυλ σου και συγκεριμένα τα ρούχα που φοράς, δίνουν την πρώτη εντύπωση για εσένα σε όποια περίσταση και αν βρεθείς. Από την δουλειά σου μέχρι και τις καθημερινές σου συναναστροφές. Άρα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τα ρούχα που επιλέγεις να φορέσεις και το μήνυμα που θες να περάσεις μέσα απο αυτά.

 

Ο Χρήστος απο το www.menofstyle.gr διαμορφώνει 3 σωστά ανδρικά ντυσίματα, επιλέγοντας διαχρονικά κομμάτια με το προσωπικό του γούστο από την συλλογή μας με ανδρικά ρούχα, με σκοπό να είσαι καλοντυμένος όπου και αν θες να πας. Σου τα παρουσιάζει παράκατω:


 

Ξεκίνησε φορώντας λευκό πουκάμισο με μάο γιακά, γκρι υφασμάτινο παντελόνι με πιέτα και τα συνδύασε με sneakers. «Μην παραμελείς το πουκάμισο», λέει. «Θες να φοράς κάτι χαλαρό όπως ένα tshirt, αλλά δε χρειάζεται να παραμελείς το πουκάμισο». Το ανδρικό πουκάμισο είναι ένα σύμβολο κύρους, είτε το φοράς σε μια χαλαρή έξοδο, είτε σε μια πιο επίσημη περίσταση.

 

Ο Θέμης απο το MenofStyle σου προτείνει γκρι υφασμάτινο παντελόνι με λευκό πουκάμισο με κοντό γιακά


Γι’ αυτό, δείχνει το πρώτο outfit ως πιο χαλαρό και casual για να το βάλεις ακόμα και στο μπαρ! Έτσι, με έναν κομψό συνδυασμό, κατάφερε να ταιριάξει καλοκαιρινά υφάσματα με πιο «επίσημα» κοψίματα, ώστε να το φοράει παντού. Το φοράς με μαύρα παπούτσια, με sneakers και όταν ο καιρός κρυτώσει, ίσως και με μποτάκια.

 

Στον δεύτερο συνδυασμό, επέλεξε ένα γαλάζιο πουκάμισο με μπεζ υφασμάτινο παντελόνι. Όπως και με τον πρώτο συνδυασμό, διάλεξε να κάνει αντίθεση χρωμάτων, δηλαδή άσπρο-γκρι, γαλάζιο-μπεζ, για να μην είναι άτονος και βαρετός. «Προσπάθησε να φοράς διαφορετικά χρώματα και να κάνεις κοντράστ – αυτό είναι το κλειδί», μας συμβουλεύει. Τα παπούτσια που θα διαλέξεις, καλό είναι να είναι ανοιχτόχρωμα, για να μη χάσεις τον καλοκαιρινό σου αέρα.

 

Συνδύασε ένα μπεζ παντελόνι υφασμάτινο με μπλε πουκάμισο για να πετύχεις ένα διαχρονικό ανδρικό ντύσιμο


Μια μικρή λεπτομέρεια που μας τονίζει είναι ότι μπορείς να διαφοροποιήσεις το ντύσιμό σου, επιλέγοντας αν θα φορέσεις το πουκάμισό σου από μέσα από το παντελόνι ή θα το αφήσει απ'έξω για να δώσεις έναν πιο χαλαρό και οικείο τόνο στην εμφάνιση σου. Μην ξεχνάς, φορώντας το πουκάμισο μέσα από το παντελόνι τονίζεις την μέση σου, το οποίο σημαίνει ότι αν θες να κρύψεις λίγο την κοιλίτσα, τότε να προτιμήσεις το πουκάμισο να είναι ριχτό από έξω απο το παντελόνι σου.
Για τον τελευταίο του συνδυασμό, σου παρουσιάζει ένα πιο μοντέρνο ανδρικό ντύσιμο. Φοράει λευκό παντελόνι με σκισίματα στα γόνατα και χακί πουκάμισο. Αυτό το outfit σίγουρα δεν ταιριάζει στο γάμο, όπου θα χρειαστεί να είσαι πιο επίσημος, αλλά μπορείς να το βάλεις όπου αλλού θες. Γι’ αυτό άλλωστε το συνδυάζει με μαύρα all star. Φόρεσε ένα άνετο παπούτσι και θα είσαι άψογος.

 

Αν θες να πετύχεις ένα μοντέρνο και νεανικό σύνολο, επέλεξε λευκό τζιν παντελόνι στενό και συνδύασε το με χακί ή πράσινο πουκάμισο στενό


Σου προτείνουμε να σηκώσεις τα μανίκια, για να ολοκληρωθεί η σπορ εικόνα του συγκεκριμένου ντυσίματος. Πρόσεχε να μην το παρακάνεις γιατι τα σηκωμένα μανίκια πολύ ψηλά στα μπράτσα σου, ενδέχεται να θα σε δυσκολέψουν στις κινήσεις. Το ζητούμενο με αυτό το ντύσιμο είναι να είσαι και να νιώθεις άνετος και χαλαρός και σίγουρα αυτό θα το μεταδώσεις και στις γυναίκες που στέκονται απέναντι σου.

 

Το www.toRouxo.gr έχει γίνει ο αγαπημένος προορισμός του Θέμη όπου επιλέγει ρούχα που τονίζουν τα δυνατά σημεία του σώματος του και του δίνουν αυτοπεποίθηση όταν προσεγγίζει γυναίκες, εσύ ακόμα το σκέφτεσαι;
Μη χάσεις την ευκαιρία να μπεις στο www.toRouxo.gr και να βρεις τις καλύτερες ευκαιρίες και εκπτώσεις στα αντρικά ρούχα, όπως αυτά που φόρεσε ο Θέμης.


Αν σου άρεσε το άρθρο, θες να βελτιώσεις το στυλ σου και χρειάζεσαι συμβουλές σχετικά με το φλερτ τότε ακολούθησε μας σε ένα απο τα παρακάτω social media που έχουν φτιαχτεί αποκλειστικά για τον άνδρα:


Instagram: https://www.instagram.com/torouxo_men/
Facebook: https://www.facebook.com/toRouxoMen/