Μπορεί ο χειμώνας να προμηνύεται σκληρός, αλλά εμείς πάντα θέλουμε να ακολουθούμε τη μόδα και να γεμίζουμε την γκαρνταρόμπα μας με νέα χρώματα και σχέδια.Ετσι και φέτος, την ώρα που θα διαλέγουμε τα καινούρια γυναικεία μποτάκια μας και τις ψηλές γυναικείες μπότες που πάντα ονειρευόμασταν, θα θυμόμαστε τους παρακάτω ιδανικούς συνδυασμούς που μπορούμε να κάνουμε στις στυλιστικές μας επιλογές.

 

Γυναικεία Αρβυλάκια και πως να τα συνδυάσεις φετος το χειμώνα

 

Γυναικεία αρβυλάκια

 

Ξεκινάμε αμέσως με τα γυναικεία αρβυλάκια, που από την εποχή των Dr. Martens δεν έχουν φύγει από την ντουλάπα μας. Θα επιλέξουμε σίγουρα μαύρες αρβύλες και φέτος για τις καθημερινές μας εξόδους. Τα μαύρα αρβυλάκια με κορδόνια ταιριάζουν τέλεια με στενά τζιν παντελόνια και μπουφάν ή με φόρεμα / φούστα και καλσόν με μεγάλες τρύπες για πιο punk look. Αν πρόκειται για δερμάτινα αρβυλάκια, ταιριάζουν και με φούστα με δαντέλα, με παλτό και σκουφάκι κόντρα στο κρύο. Σε ό,τι χρώμα κι αν τις διαλέξουμε, τα αρβυλάκια και ειδικά τα τύπου Dr. Martens αρβυλάκια συνδυάζονται εύκολα και με κοτλέ παντελόνια σε φαρδιά γραμμή, καθώς δίνουν ένα κλασικό smart casual look για το γραφείο, είναι άνετες και ταιριάζουν με όλα!

 

Trend Alert: Φόρεσε μποτάκια γυναικεία σε όλες σου τις εξόδους

 

Γυναικεία μποτάκια

 

Τα μποτάκια θα φορεθούν πολύ και φέτος, γιατί είναι η πιο απλή κλασική επιλογή που όμως, με τον κατάλληλο συνδυασμό, μπορεί να δώσει άλλο στυλ και αέρα στο περπάτημά μας. Φοράμε τα δερμάτινα γυναικεία μποτάκια μας με στενό παντελόνι και φαρδύ γυναικείο πουλόβερ ή με τζιν και μπλούζα ζιβάγκο και γυναικείο σακάκι. Οι βιτρίνες έχουν γεμίσει με μποτάκια με μύτη, τα οποία μπορούμε να βρούμε και σε φλατ ή με μικρό τακούνι. Συνδυάζονται ιδανικά με μακριές πουκαμίσες και κάλτσες μέχρι τη γάμπα. Δεν ξεχνάμε τη ζώνη στη μέση για να πετύχουμε το εφέ κλεψύδρας, που αντιπροσωπεύει το γυναικείο σώμα. Τα μποτάκια με κορδόνια μπορούμε να τα συνδυάσουμε με μακριά φορέματα για πιο χίπικο bohemian look ή και με στενό φόρεμα για τις βραδινές μας εξόδους. Όσο για τα δυσκολοφόρετα γυναικεία ankle boots, τα γνωστά μποτάκια αστραγάλου, ο κανόνας επιβάλλει να δείχνουμε λίγο δέρμα, οπότε επιλέγουμε παντελόνια που τελειώνουν στον αστράγαλο ή γυρνάμε τα μπατζάκια προς τα πάνω. Τέλος, επειδή αγαπάμε τα μποτάκια με γούνα, μπορούμε να κάνουμε τους παραπάνω συνδυασμούς έχοντας όμως στο μυαλό μας να μη φορέσουμε και κάτι άλλο με γούνα επάνω μας.

Trend Alert: τα πρωτοεμφανιζόμενα μποτάκια με γεωμετρικό τακούνι θα πρέπει να συνδυαστούν με ρούχα λιγοτερο έντονα καθώς 

 

Συνδύασε τις μπότες πάνω απο το γόνατο με κοντό φόρεμα

Γυναικείες μπότες

Ο καιρός γίνεται όλο και πιο κρύος, γεγονός που επιβάλλει τις ψηλές μπότες, έτσι δεν είναι; Προτείνουμε τις γυναικείες μπότες πάνω από το γόνατο, ή αλλιώς over knee μπότες, που θα κυριαρχήσουν στους ελληνικούς δρόμους σε όλα τα χρώματα. Εννοείται πως θα τις δοκιμάσουμε και στις πιο ανοιχτές αποχρώσεις, χωρίς όμως να το παρακάνουμε με το χρυσό και το κίτρινο στην εμφάνισή μας. Μπορούμε να τις συνδυάσουμε άνετα με σορτς, καλσόν και φουτεράκι, με μακριές πουκαμίσες και γούνες, με γυναικεία φορέματα, με μακριά σακάκια, με οτιδήποτε χειμωνιάτικο φλοράλ έχουμε και ταιριάζει με τις μπότες και την απόχρωσή τους. Για πιο ‘90s στυλ, μπορούμε να φορέσουμε ολόσωμη φόρμα σορτς με τις ψηλές μπότες ή μίνι γυναικεία φούστα με τοπάκι και μπουφάν για τις εξόδους μας. Αν έχουμε λίγο πιο χαμηλές μπότες με γούνα ή χωρίς, στο ύψος της γάμπας δηλαδή, μπορούμε να υιοθετήσουμε το cowboy στυλ και να φορέσουμε μακριά φούστα, στενό παντελόνι ή παντελόνι καμπάνα. Προσοχή σε ό,τι φοράμε: να μην είναι πολύ μακριές οι φούστες ή οι καμπάνες με αποτέλεσμα να πνίγουν τη γραμμή της μπότας.