Οι μπότες είναι δικαίως το αγαπημένο παπούτσι του χειμώνα για κάθε γυναίκα. Μπότες πάνω από το γόνατο ή λίγο πιο κάτω, με τακούνι αλλά και φλατ είναι ένα παπούτσι που φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας. Υπάρχουν οι ζεστές και άνετες μπότες που σας προφυλάσσουνε τον χειμώνα αλλά και εκείνες που μπορούν να σας κάνουν να δείχνετε απίστευτα sexy με έξυπνους συνδυασμούς. Η επιλογή της κατάλληλης μπότας εξαρτάται από την χρήση της και τον σωματότυπό σας.

 

Και για φέτος οι χειμερινές μπότες αποτελούν ένα από τα hot trends της σεζόν, ειδικά συνδυασμένες με φούστες και φορέματα για ακαταμάχητα θηλυκές εμφανίσεις. Μέχρι πρότινος συνηθίζαμε να φοράμε μπότες κυρίως με μίνι φορέματα αλλά και παντελόνια, πλέον όμως φοριούνται με όλα τα μήκη για πιο κομψές και αυθόρμητες εμφανίσεις! Το μόνο που χρειάζεται για μια super εμφάνιση είναι ένας έξυπνος συνδυασμός και… περίσσια αυτοπεποίθηση σε κάθε σας έξοδο!

 

Τα προσεγμένα παπούτσια είναι το must στο γυναικείο ντύσιμο κάθε σεζόν, όμως όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι μπότες είναι εκείνες που θα κλέψουν την παράσταση.

Οι φετινές τάσεις της μόδας για τις μπότες είναι ανατρεπτικές αλλά και πολύ σικάτες.

Οι μπότες πάνω από το γόνατο με στιλέτο τακούνι έχουν φέτος την τιμητική τους. Σταθερά εντυπωσιακές, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν μπει για τα καλά σε κάθε fashion show. Η επιτυχία τους; Αναδεικνύουν τα πόδια τονίζοντας την καλλίγραμμη σιλουέτα και δημιουργούν ανεπανάληπτα sexy εμφανίσεις.

Οι μπότες - κάλτσα επανεμφανίστηκαν στη μόδα πριν μερικά χρόνια και πολύ διάσημοι οίκοι φρόντισαν φέτος να μας υποδείξουν το πόσο εντυπωσιακές είναι με τον τρόπο που αγκαλιάζουν και κολακεύουν τα γυναικεία πόδια.

Οι φλατ μπότες πάνω από το γόνατο είναι ιδανικές για τις γυναίκες που θέλουν θηλυκότητα και άνεση αποφεύγοντας τα ψηλοτάκουνα. Μας ξετρελαίνουν με τους άπειρους συνδυασμούς που μπορούν να φορεθούν, από ένα απλό δερμάτινο μέχρι μίνι φούστα, ασύμμετρα φορέματα αλλά και ψηλόμεσα παντελόνια.

Οι μπότες λουστρίνι είναι για όσες θέλετε κάτι πιο εξεζητημένο και eye-catching. Όσο κι αν θεωρείται πως η ιδιαίτερη υφή τους τις κάνει δύσκολες για ένα καθημερινό style, η αλήθεια είναι ότι σας διευκολύνουν, καθώς το λαμπερό τους φινίρισμα δίνει αμέσως στυλ σε κάθε ντύσιμο, χαρίζοντας ένα ιδιαίτερο εφέ σε κάθε look.

 

Οι μπότες μέχρι το μέσο της γάμπας είναι ιδανικές για όλες, αλλά κυρίως για όσες δεν έχουμε τα αδύνατα πόδια που ενδείκνυνται για τις μπότες πάνω από το γόνατο. Τα μποτάκια μέχρι την μέση της γάμπας προσφέρουν μια εξίσου στιλάτι εμφάνιση, ειδικά αν επιλέξετε όσα έχουν λεπτομέρειες από στρας, κρόσσια αλλά και κεντήματα. Σκεφτείτε έξυπνους τρόπους να τα συνδυάσετε και αναδειχθείτε.

Μια ακόμα τάση της φετινής μόδας είναι οι φαρδιές μπότες και μποτάκια. Επιλέξτε τις τόσο για ένα casual, όσο και για ένα πιο επίσημο ντύσιμο αν τις συνδυάσετε κομψά με mini και midi φορέματα. Φέτος, είδαμε την collection του Michael Kors να «παίζει» πολύ με το φαρδύ στυλ σε παπούτσια.

Οι μπότες ιππασίας είναι ένα διαχρονικό κομμάτι που φημίζεται για την άνεση που προσφέρει. Κυκλοφορούν σε πολλά εντυπωσιακά, δερμάτινα σχέδια και χρώματα με όμορφες λεπτομέρειες από φερμουάρ, τρουκς και αγκράφες.

 

Οι open toe μπότες βγαίνουν σε βελούδο, δέρμα ή λουστρίνι και είναι ιδανικές για μια ηλιόλουστη χειμερινή μέρα όπου το θερμόμετρο αγγίζει καλές για την εποχή θερμοκρασίες. Επιλέξτε τις στο αγαπημένο σας υλικό και ξεχωρίστε!

Ένα πολύ δυνατό trend για το 2018 είναι οι μπότες με κορδόνια. Κυκλοφορούν σε ψηλοτάκουνες με τετράγωνο ή τακούνι στιλέτο αλλά και σε αθλητικά μποτάκια.

 

Τέλος, οι καουμπόικες μπότες έχουν κάνει φέτος δυναμικό comeback. Χαρακτηριστικό τους είναι η ιδιαίτερή τους μύτη και τα μοναδικά τους prints. Ο οίκος Calvin Klein είναι ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του συγκεκριμένου στιλ.

Βρείτε στο toRouxo.gr μια ποικιλία υποδημάτων για να επιλέξετε αυτό που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε και τη φετινή σεζόν!