Το ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά ίσως πρέπει να δεχτείς, ότι το καυτό καλοκαίρι σιγά-σιγά τελειώνει (αν και όπως έχουμε ξαναπεί στις καρδιές μας δεν τελειώνει ποτέ) και την θέση του, θα πάρει το ρομαντικό φθινόπωρο. To κακό είναι ότι, όσον αφορά την παραλία, οι βουτιές θα μειωθούν. Το καλό είναι ότι, όσον αφορά την μόδα, οι στυλιστικές μας επιλογές μας θα αυξηθούν (όσο πιο πολλά layers, τόσο το καλύτερο).

 

Καιρός λοιπόν, να ξεσκονίσεις το ράφι με τα φθινοπωρινά και να δεις, τι από αυτά θες να βάλεις στην φετινή σου ντουλάπα, αφού πρώτα συμβουλευτείς και εμπνευστείς από τα φετινά trends.

 

Μαύρα γυναικεία σνικερς με λευκή ρίγα στο πλάι

 

Φέτος, αυτό που παρατηρούμε, είναι μια έντονη νοσταλγία για την μόδα των 90’s, που εκδηλώνεται ποικιλοτρόπως. Στα ρούχα, στα αξεσουάρ καθώς και στα παπούτσια, παρατηρείται μια τάση προς το - όχι τόσο μακρινό - παρελθόν (σαν να μην πέρασε μια μέρα), που ξεκίνησε έντονα, από την περσινή χειμωνιάτικη σεζόν και από ότι φαίνεται δεν έχει ακόμα χάσει το ενδιαφέρον της, αφού βρίσκει ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές και με το δίκιο της. Η γυναικεία μόδα, εκείνες τις δεκαετίες βρισκόταν σε έξαρση και σε πλήρης δημιουργική σύγχυση, πράγμα που σημαίνει εκπληκτικά αποτελέσματα που μένουν διαχρονικά.

 

Καθώς όμως οι περισσότερες "εκπλήξεις" παρατηρήθηκαν και αναμένεται να παρατηρηθούν, στα παπούτσια και ειδικότερα στα γυναικεία sneakers ας δουμε πόσο πολύ τα αγαπάς.

 

Είτε φορεμένα με casual ρούχα, είτε με δερμάτινα και ακόμα και με στρας, είτε με αθλητικά ρούχα που τα αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο, τα γυναικεία αθλητικά παπούτσια πάντα θα βρίσκονται μπροστά μπροστά στην ντουλάπα μας και πάντα θα είναι η πρώτη επιλογή μας για άνεση και στυλ.

 

Τα πολύχρωμα Dad sneakers θα φορεθούν πολύ

 

Ένα trend που είδαμε πολύ, φερμένο από τα παλιά, είναι τα chunky sneakers, ή αλλιώς dad sneakers ακόμα και ugly sneakers. Τα θυμάσαι; Σίγουρα τα φόρεσες κάποια μέρα στο σχολείο όταν φοράγαμε ακόμα ρούχα unisex, σίγουρα είδες να τα φοράει ο μπαμπάς ή ο αδερφός σου. Ε τώρα, είναι στην μόδα! Kαι θα παραμείνουν στην μόδα και αυτό το φθινόπωρο!

 

Με τρακτερωτή σόλα ή καμπυλωτή, με χρώμα ή μαύρο και άσπρο, αυτά τα sneakers τα έχουμε αγαπήσει ιδιαιτέρως.

 

Δίπατα snikers σε ροζ χρώμα με στρας

 

Τα επόμενα καθημερινά παπούτσια στην φθινοπωρινή μας λίστα, είναι τα δίπατα sneakers. Ένα ακόμη trend, που δεν λέει να εγκαταλείψει τις τάσεις της μόδας εδώ και περίπου 3 χρόνια.

 

Και άνετα και στυλάτα και σε ψηλώνουν, τι άλλο θες! Τα είδαμε κυρίως σε γήινα χρώματα ή στις αποχρώσεις του μαύρου και του άσπρου, αλλά στην φετινή σεζόν, μην φοβάσαι να πειραματιστείς με πολύχρωμες επιλογές που θα απογειώσουν το σύνολό σου!

 

Σνικερς γυναικεία δερματίνη με χρωματιστή κορδέλα στα κορδόνια

 

Συνεχίζουμε, με τα δερμάτινα sneakers (ή σε δερματίνη που είναι πιο οικονομικά) τα οποία καταφέρνουν να κάνουν ένα αθλητικό παπούτσι να ταιριάζει ακόμα και σε μια βραδινή έξοδο. Αν και συνηθίζουμε να τα βλέπουμε σε μαύρο κυρίως χρώμα, μπορείς να προσθέσεις χρωματιστά κορδόνια ή κορδέλες για κορδόνια, ώστε να προσθέσεις την πινελιά σου και να δώσεις χρώμα.

 

Λευκά γυναικεία sneakers με χρυσό σχέδιο και στρας

 

Τέλος, το νούμερο ένα sneaker που ήταν και θα είναι και αυτόν τον χειμώνα στην μόδα, είναι τα λευκά sneakers.

 

Ίσως το μόνο sneaker, που μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα και να σε βγάλει ασπροπρόσωπη! Κολακεύουν το πόδι και δίνουν φως στο σύνολό σου! Μην ξεχάσεις οπωσδήποτε, να συμπληρώσεις στην ντουλάπα σου, δίπλα από ένα μαύρο δερμάτινο sneaker, ένα λευκό sneaker με καμπυλωτή και χοντρή σόλα. Είναι τα δυο must για το φετινό φθινόπωρο.

 

Αλλά δεν είναι και τα μόνα. Στο www.torouxo.gr υπάρχει μια τεράστια ποικιλία για να επιλέξεις, ανάμεσα σε επώνυμα sneakers αλλά και σε φθηνά σνικερς, οποιουδήποτε χρώματος, σχεδίου ή σχήματος, για να σε κολακεύουν και να είναι το στήριγμά σου, τις κρύες μέρες του φθινοπώρου αλλά και του Χειμώνα 2019.