Όπως μπορεί μια γυναίκα να αγαπήσει το κλασσικό μαύρο μίνι φόρεμα, έτσι μπορεί να λατρέψει και κλασικό μαύρο σακάκι ή αλλιώς blazer (μπλείζερ). Το σακάκι έπαψε πλέον να είναι αποκλειστικό προνόμιο των ανδρών και έχει μπει για τα καλά στην γυναικεία γκαρνταρόμπα. Τα γυναικεία σακάκια είναι τα ρούχα που θα σου δώσουν τόσους τρόπους να τα συνδυάσεις που κυριολεκτικά δεν θα τα αποχωρίζεσαι!

Το διαχρονικό αυτό κομμάτι της συλλογής σου, μπορεί να φορεθεί αντί για ένα ελαφρύ εποχιακό μπουφάν ακόμη και με το t-shirt σου στη δουλειά, όμως και ως επίσημο, βραδινό πανοφώρι. Παρακάτω θα δεις κάποια από τα blazer που αγαπάμε και πώς μπορείς να τα συνδυάσεις.

 

Γυναικειο μαύρο σακάκι χωρίς κούμπωμα

 

Ενα ανοιχτό, χωρίς κούμπωμα, μπλείζερ με γιακά είναι ο ευκολότερος τρόπος να συνδυάσεις τόσο για το ντύσιμο στο γραφείο (office look) όσο και με τα καθημερινά σύνολα.

 

Γυναικειο blazer σακάκι με χρυσά κουμπιά

 

Εάν μπορείς να το υποστηρίξεις, ένα μακρύ γυναικείο μπλείζερ (blazer) με διακοσμητικά χρυσά κουμπιά αξίζει πάρει μια θέση στην ντουλάπα σου για την σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2019 που πλησιάζει. Σκέψου το σαν μια μακροπρόθεσμη επένδυση στην γκαρνταρόμπα σου, που θα αξίζει περισσότερο από κάθε τι την θέση του μέσα στην ντουλάπα σου. Συνδύασε το με στενό τζιν παντελόνι και ένα μονόχρωμο νεγλιζέ τοπ με ράντες για να δώσεις ένα casual chic τόνο στην εμφάνιση σου.

 

Oversized σακάκια γυναικεία

 

Για μια πιο χαλαρή εμφάνιση που εξακολουθεί να είναι ιδανική και σωστά επιλεγμένη για τη σιλουέτα σου, προτίμησε ένα oversized σακάκι που μπορείς να το συνδυάσεις με οποιοδήποτε στενό υφασμάτινο παντελόνι έχεις, ακόμη και με το αγαπημένο σου γυναικείο τζιν. Είναι ιδανικό για ένα elegant office look αλλά και για τις βραδυνές σου εμφανίσεις.

 

Το απόλυτο office look με γυναικείο σακάκι και pencil φούστα

 

Ποιος λέει ότι τα γυναικεία μπλειζερ δεν είναι άνετα; Επίλεξε ένα σακάκι με διπλό κούμπωμα και απογείωσε κάθε επαγγελματική σου εμφάνιση με χαμηλό προϋπολογισμό. Εμείς σου προτίνουμε να το αφήσεις ανοιχτό όταν θέλεις να φορέσεις κάτι εντυπωσιακό από μέσα, για παράδειγμα ένα γυναικείο πουκάμισο με φραμπαλά ή στρας.

Τα βραδάκια στο νησί ή τις πρώτες μέρες του Φθινοπώρου που χρειάζεσε ένα ελαφρύ πανοφώρι ή εποχιακό μπουφάν, ένα σπορ γυναικείο σακάκι με μαλακό ύφασμα είναι η τέλεια επιλογή. Σκέψου το σαν ένα ελαφρύ μπουφάν/σακάκι που λόγω του αυστηρού του φινιρίσματος δίνει στυλ ακόμα και στις πιο απλές σου εμφανίσεις.

Όσο η θερμοκρασία πέφτει και η ανάγκη για ένα γυναικείο πανωφόρι γίνεται επιτακτική, το γυναικείο σακάκι σε όλες του τις παραλλαγές γίνεται το απαραίτητο κομμάτι στην ντουλάπα σου.