Μπορεί τόσο καιρό να κυκλοφορούσες με παντόφλες, με κάλτσες ή με γυμνά πόδια στο σπίτι σου, αλλά οι σχεδιαστές αισιοδοξούν ότι την άνοιξη 2021 επιτέλους θα βάλεις παπούτσια για να βγεις έξω!

Η νέα σεζόν φέρνει απλές κλασικές γραμμές και κυρίως άνετες για τα πόδια μας που έχουν συνηθίσει τόσο καιρό να μένουν σπίτι. Τα γυναικεία παπούτσια φέρουν γραμμές, σχοινιά και αλυσίδες. Οι αλυσίδες που σίγουρα έχεις στην κοσμηματοθήκη σου γίνονται trendy στολίδι και στα παπούτσι προσφέροντας λάμψη και δράμα. Οι σχεδιαστές είχαν στο νου τους ότι το βασικό κριτήριο επιλογής των γυναικών θα είναι η άνεση και τα χρώματα. Γι’ αυτό το λόγο προτείνουν κλασικά βολικά κομμάτια που σίγουρα θα λατρέψεις.

Οι 11 τάσεις της σεζόν άνοιξη / καλοκαίρι 2021 στα γυναικεία παπούτσια θα κρατήσουν τα πόδια σου ικανοποιημένα και έτοιμα για απεριόριστες πλέον εξορμήσεις.

 

#1. Γυναικεία σανδάλια

 

Must Γυναικεία Σανδάλια μονοχρωμα ή φλοράλ

 

Το πρώτο must της σεζόν είναι τα σανδάλια με δέρμα και λαστιχένια σόλα που έχει την αίσθηση του μαξιλαριού. Μονόχρωμα ή φλοράλ, θα τα φοράς με τζιν, μπλούζα με τιράντες και το μαγιό σου. Κατά βάση, όλα τα σανδάλια θα έχουν μια επιπλέον επένδυση στη σόλα, ώστε να είναι βολικά για πολύωρο περπάτημα. Τα σανδάλια θα έχουν ζωνάκια, κλασικές αρχαιοελληνικές γραμμές, μαντήλια για κομψό περπάτημα και σχοινιά. Μερικά θα έχουν τη δυνατότητα να τα δένεις ως gladiator, ένα στυλ που δίνει έμφαση στα πόδια και τα δείχνει πιο σοφιστικέ. Σανδάλια με σχοινιά μπορείς να βρεις και σε κόκκινες αποχρώσεις για να φοράς με bohemian εμφανίσεις και στην παραλία. Τέλος, οι σχεδιαστές καινοτόμησαν στα σανδάλια δημιουργώντας περίεργες κατευθύνσεις και διαχωρισμούς στα δάχτυλα.

 

#2. Γυναικείες Μπότες

 

Χαμηλές Γυναικείες Μπότες με τριγωνική μύτη

 

Ξεχνάμε τις δερμάτινες μαύρες μπότες μέχρι το γόνατο και κατεβαίνουμε στις χαμηλές καουμπόικες μπότες μέχρι τη γάμπα με την τριγωνική μύτη. Κυκλοφορούν σε λευκό, τζιν και μωβ. Τις φοράς με μακρύ φόρεμα α λα ‘80s και σουέντ τζάκετ, με φλοράλ midi φούστα ή με μακρύ φόρεμα με φουσκωτά μανίκια. Θα βρεις και μποτάκια σε μαύρο λουστρίνι με αλυσίδες, όπως επίσης και μποτάκια που φοριούνται ως κάλτσα σε πολλά φωτεινά χρώματα.

 

 Δείτε εδώ τα πιο hot ΠΕΔΙΛΑ του καλοκαιριού 

 

#3. Γυναικεία Μοκασίνια

 

Γυναικεία Μοκασίνια για ανδρόγυνο στυλ

 

Το ανδρόγυνο στυλ δε φεύγει από τη μόδα. Τα μοκασίνια γίνονται χαμηλά, φλατ, κλασικά και μαύρα. Σε βοηθούν να προσαρμοστείς εύκολα στις θερινές θερμοκρασίες. Τα μοκασίνια με τετράγωνη μύτη είναι άψογα για μια επαγγελματική εμφάνιση. Φόρεσέ τα με nylon κάλτσες και είσαι έτοιμη.

 

#4. Γυναικεία Clogs

 

Clogs άνετα και φαρδιά, ξύλινα παπούτσια

 

Τα clogs, τα παπούτσια που αγαπάμε να μισούμε, είναι άνετα, φαρδιά, με ξύλινη πλατφόρμα και κυκλοφορούν σε πολλά σχήματα και χρώματα για να διαλέξεις. Τα περισσότερα σχέδια κατασκευάζονται με δέρμα. Μπορείς να τα φοράς με χαλαρό παντελόνι και oversized ρούχα για να μην ρίξεις όλα τα βλέμματα πάνω τους και να διαλέξεις ένα ζευγάρι σε ουδέτερη απόχρωση για να τα ταιριάξεις με όλα. Θα τα βρεις και σε animal print.

#5. Γυναικεία Πέδιλα

 

Γυναικεία Πέδιλα για να φοριούνται με τζιν και t-shirt

 

Το ‘90s δέσιμο με αλυσίδες πρωτοεμφανίστηκε τη χειμερινή σεζόν και απ’ ότι φαίνεται, επιμένει να μείνει και το καλοκαίρι στα μυαλά των σχεδιαστών. Πέδιλα με δέρμα και αλυσίδες, peep toes με μαλακό δέρμα που δένονται μπροστά σε κόμπο, κομψά μεταξωτά μαντήλια και δέσιμο τύπου gladiator είναι ονομαστικά μερικά από τα πέδιλα που θα επιλέξεις να φορέσεις στις καλοκαιρινές σου εξόδους. Θα τα βρεις σε neon αποχρώσεις, σε μαύρο και μεταλλικό, ενώ θα τα φοράς άνετα με τζιν παντελόνι και t-shirt.

#6. Γυναικείες πλατφόρμες και γόβες

 

Πλατφόρμες σε παστελ αποχρώσεις

 

Η σεζόν άνοιξη / καλοκαίρι 2021 φέρνει όλα τα χρώματα του καλοκαιριού στα πόδια μας. Παστέλ αποχρώσεις, μπλε, ουδέτερα και άλλα αμέτρητα χρώματα θα ταιριάξουν με ό,τι αποφασίσεις να φορέσεις στα καλοκαιρινά πάρτι. Μην ξεχάσεις να τσεκάρεις τις 12 τάσεις στα γυναικεία ρούχα της νέας σεζόν . Διώξε το διχτυωτό καλσόν σου, διότι έρχονται πέδιλα με δίχτυ, όπως και με χρυσές και ασημί λεπτομέρειες, τις αλυσίδες.

 

Συνδύασε πλατφόρμες με φορέματα και χαλαρά παντελόνια

 

Οι πλατφόρμες της δεκαετίας του ‘90 γίνονται πιο άνετες ως φλατφόρμες, ενώ παράλληλα σου δίνουν το ύψος που θέλεις. Έχουν κι αυτές αλυσίδες και μαντήλια. Θα σε ταξιδέψουν σε τροπικά μέρη σε συνδυασμό με φορέματα και χαλαρά παντελόνια.

 

#7. Γυναικείες Μπαλαρίνες

 

Διαχρονικές Μπαλαρίνες στο χρώμα του δέρματός

 

Οι μπαλαρίνες παραμένουν διαχρονικές και έρχονται αυτή την άνοιξη με ελαστικό δέρμα και χοντρή σόλα. Θα τις βρεις με δίχτυ, με καλυμμένο ολόκληρο το πόδι ή το μισό ώστε να αποκαλύπτει μόνο τα δάχτυλα. Ίσως τις βρεις και με ζώνες και σχοινιά. Διάλεξέ τις στο χρώμα του δέρματός σου , ώστε να προεκτείνει το πόδι σου και να φαίνεσαι ψηλότερη. Συνδυάζονται ιδανικά με φορέματα.

 

#8. Γυναικείες Παντόφλες

 

Παντόφλα παπούτσι,να τις φοράς παντού

 

Επειδή η μετάβαση από το σπίτι στο καθημερινό τρέξιμο έξω στους δρόμους δε θα είναι εύκολη, οι σχεδιαστές αποφάσισαν να κάνουν την παντόφλα παπούτσι! Με γούνα, τρίχωμα, σουέντ δέρμα και γούνα προβάτου, οι παντόφλες γίνονται σοφιστικέ και στιλάτες. Είναι άνετες, ανοιχτές ή κλειστές στο πέλμα, με τετράγωνη μύτη ή στρογγυλή, για να τις διαλέξεις όπως θέλεις. Κυκλοφορούν και σε animal print. Θα δεις ότι θα τις φοράς παντού.

 

#9. Γυναικεία Baby heels

 

Baby heels, ντελικάτο Must-have της νέας σεζόν

 

Ένα γλυκό, ντελικάτο και θηλυκό σχέδιο, ως ποικιλία του Kitten heel, είναι το baby heel. Το ακόμα πιο μικρό τακούνι, σύμφωνα με τον Valentino, είναι το Must-have της νέας σεζόν. Θα μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλά χρώματα: λεβάντα, ροζ, λεμονί, αλλά και σε διχρωμίες. Το τακούνι είναι πολύ υποστηρικτικό, καθώς είναι τετράγωνο. Είναι ένα απλό ζευγάρι παπούτσια που θα λατρεύεις όλο το καλοκαίρι.

 

#10. Γυναικεία Oxfords

 

Δίχρωμα Oxfords για ανδρόγυνο στυλ

 

Το ανδρόγυνο στυλ έρχεται και με τα Oxfords, αυτή τη φορά με διπλά χρώματα για μια ενδιαφέρουσα ποικιλία στην γκαρνταρόμπα σου. Είναι δερμάτινα και θα εκπροσωπήσουν τα casual φλατ σου, ως διέξοδο από τις καθημερινές πλατφόρμες σου. Με ή χωρίς τακούνι, επένδυσε σε ένα ζευγάρι, καθώς αυτά θα είναι στη μόδα και του χρόνου.

 

#11. Γυναικεία sneakers

 

Ρετρό sneakers με βαση το λευκό

 

Τα γυναικεία sneakers της νέας σεζόν άνοιξη / καλοκαίρι 2021 βρίσκονται σε μία ρετρό κατάσταση. Με βάση το λευκό, συνδυάζουν πολλά χρώματα, όπως το πορτοκαλί και το μπλε, χωρίς όμως να έχουν την ποικιλία των προηγούμενων ετών. Το βασικό σχήμα τους μοιάζει με παπούτσια του τένις του ‘80, που είναι πιο λεπτά και casual. Είναι δερμάτινα, κατά βάση πάλλευκα και θα τα φοράς με φορέματα με φουσκωτά μανίκια και πλισέ φούστες.

Επιπλέον, υπάρχουν και τα sneakers με τακούνι και κορδόνια. Θα τα βρεις σε φωτεινά και μεταλλικά χρώματα και θα τα φοράς σε κάποιες πιο επίσημες εξόδους, αλλά μάλλον όχι σε γάμους και δεξιώσεις.