Το πάντρεμα μποτάκι και τρουκς, ας μη γελιόμαστε, γεννάει μια ροκ διάθεση. Είτε τα ονομάσεις αρβυλάκια, είτε μποτάκια με τρουκς, είτε biker boots, είτε booties με τρουκς, ένα πράγμα περιγράφεις και δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια πιο δυναμική και ίσως πιο «σκληρή» προσέγγιση στο στιλ σου. Θα ήταν απόλυτα θεμιτό, αν και όχι αποκλειστικά απαραίτητο, να έχεις και μια τουλάχιστον ροκ εφηβική αναφορά στα ακούσματά σου. Αν όχι, μην το απορρίψεις από τη στιγμή που σου πάει. Το ροκ άλλωστε είναι πάνω απ’ όλα διάθεση!

 

Γυναικεία αρβυλάκια - Η ροκ πλευρά του εαυτού σου

Τα μποτάκια από μόνα τους αποτελούν μια ενδιαφέρουσα στιλιστική επιλογή αλλά μόνο αυτό δε φτάνει. Έχουν φορεθεί τόσο πολύ, που πια δε μας κάνουν εντύπωση και σε καμία περίπτωση δεν διαφοροποιούν το στιλ μας.

 

Απάντηση και ταυτόχρονα λύση στο τέλμα της αισθητικής έκπληξης που προσφέρει η επιλογή «μποτάκι» ήρθαν να δώσουν τα τρουκς, προσφέροντας μια πιο εκκεντρική νότα και μια πιο ιδιαίτερη χροιά στο καθημερινό look. Με τόσες επιλογές στα σχέδια, τις υφές και τα σχήματα, αυτή η μόδα είτε σε μορφή DIY, είτε σε μορφή σχεδίων όπως αυτά που κυκλοφορούν στο εμπόριο υποδημάτων, ήρθε για να μείνει, κερδίζοντας όλο και περισσότερους fans.

 

Είναι εντυπωσιακό το πώς αυτού του είδους τα γυναικεία υποδήματα μπορούν να γίνουν και πάλι trendy σε συνδυασμό με τα τρουκς, που σαν υλικό υπάρχει πολλά χρόνια και είναι κυρίως μεταλλικό (αν και υπάρχουν και οι πλαστικές εκδοχές του που δίνουν οπτικά την αίσθηση του καρφιού).

 

Ας δούμε λοιπόν πώς τα γυναικεία μποτάκια με τρουκς μπορούν να ενταχθούν στις καθημερινές ενδυματολογικές επιλογές μας.

 

Αρχικά ολοκληρώνουν άψογα το προφανές: το πάντα επίκαιρο, λειτουργικό και chic total black look που όλες έχουμε συνήθως σε περισσότερους από έναν συνδυασμούς στην ντουλάπα μας (ό,τι κι αν περιλαμβάνει, από δερμάτινο κολάν μέχρι ένα απλό skinny μαύρο παντελόνι, το μποτάκι αυτό θα δώσει μια πιο wild εκδοχή του εαυτού σας, κάτι που να είστε σίγουρες δε θα περάσει απαρατήρητο).

 

Μια άλλη γοητευτική επιλογή με το συγκεκριμένο μποτάκι είναι τα skinny jeans (προσοχή στην επιλογή του jean βάσει του σωματότυπού σας). Σε αυτό το look μπορείτε να πειραματιστείτε με το γύρισμα του ρεβέρ για μια πιο casual εμφάνιση, αλλά και με το jean μέσα στο μποτάκι για τις ροκ βραδινές εξόδους.

 

Ίσως μια πιο εναλλακτική και ταυτόχρονα νεανική προσέγγιση για τις πιο τολμηρές από εσάς θα μπορούσε να είναι ένα υφασμάτινο παντελόνι τύπου chino συνδυασμένο με λυτά κορδόνια. Αυτή η πρόταση έχει αυξημένο βαθμό δυσκολίας και θέλει ιδιαίτερη προσοχή!

 

Τα καινούργια σου μποτάκια με τρουκς όμως δεν περιορίζονται σε εμφανίσεις με παντελόνια. Μπορούν άνετα να συνδυαστούν και με το mini φόρεμά σου σε μια πιο αλέγκρο συχνότητα. Σκέψου μόνο πόσο πολύ θα απογειώσεις το φλοράλ φόρεμά σου αν το φορέσεις με δερμάτινο μπουφάν και τα μποτάκια σου! Τέλειο; Και φυσικά δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να περιοριστείς στο mini φόρεμα. Υπάρχει πάντα και αυτή η mini φούστα που είχες ξεχασμένη στην ντουλάπα σου –ναι, αυτή που έπαψες να φοράς γιατί τη βαρέθηκες και δεν είχες με τι άλλο να τη συνδυάσεις για να την ανανεώσεις- (extra tip: φρόντισε να τονίσεις τη μέση σου βάζοντας το μπλουζάκι από μέσα για να πετύχεις πιο λεπτή σιλουέτα, και ξεχώρισε δίνοντας μια πιο σέξι εσάνς φορώντας κάλτσες λίγο πιο πάνω από το γόνατο).

 

Επίσης, μη σνομπάρεις την επιλογή να φορέσεις το μποτάκι με τα τρουκς και στον εργασιακό σου χώρο. Ακόμα κι αν εργάζεσαι σε γραφείο έχεις αυτή την επιλογή. Ένα μαύρο παντελόνι (skinny εννοείται) με ένα λευκό πουκάμισο ή μπλουζάκι κι ένα μαύρο σακάκι (ή ακόμα και γκρι) αποτελούν μια in fashion συμβατή λύση που σίγουρα θα σε αποζημιώσει.

 

Τέλος, μη ξεχνάς πως στο toRouxo eshop μόδας μπορείς πάντα να ενημερώνεσαι και να βρίσκεις όλες τις λύσεις που χρειάζεσαι για να ανανεωθείς έξυπνα και οικονομικά.