Πολλές από εμάς γνωρίζουν ότι χειμώνας δε σημαίνει μόνο παντελόνια και τζιν. Παρά το κρύο και τα χιόνια, θέλουμε και μπορούμε να φοράμε ακόμα τα άνετα γυναικεία κολάν μας. Είτε σκέτα, είτε με φορέματα και φούστες, τα κολάν είναι απαραίτητο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, καθώς ταιριάζουν με ό,τι φοράμε κάθε εποχή.

 

Τα γυναικεία κολάν είναι η σταθερή επιλογή μας και το χειμώνα!

 

3 λόγοι που προτιμάμε γυναικεία κολάν

 

  1. Τα κολάν μας επιτρέπουν να φοράμε φορέματα και φούστες ακόμα και όταν κάνει κρύο το χειμώνα, καθώς μας ζεσταίνουν και μας προσφέρουν άνεση και κομψότητα
  2. Υπάρχουν σε πολλά σχέδια, χρώματα και υφάσματα, που διευκολύνουν περισσότερο την επιλογή της καθημερινής μας εμφάνισης.
  3. Επίσης, ταιριάζουν τέλεια με τις μπότες και τα μποτάκια μας. Μάλιστα, εάν ξέρουμε να τα συνδυάζουμε σωστά, μας επιτρέπουν να φαινόμαστε πιο ψηλές.

 

Επίλεξε το κολάν για κάθε δραστηριότητα σου

 

3 τρόποι που φοράμε γυναικεία κολάν

 

Υπάρχουν κάποιοι βασικοί τρόποι που επιλέγουμε να φορέσουμε τα κολάν μας για να μας ταιριάζουν.

  1. Εάν θέλεις να συνδυάσεις το κολάν με φούστα ή φόρεμα, να διαλέγεις πάντα κοντές ή στενές φούστες, με στενές μπλούζες, πουλόβερ ή ζιβάγκο. Εάν, μάλιστα, ολοκληρώσεις την εμφάνισή σου με γόβες, τότε έχεις καταφέρει να φαίνεσαι ακόμα πιο ψηλή χωρίς να χάνεσαι μέσα στις στρώσεις των ζεστών ρούχων.
  2. Τα χρωματιστά κολάν, το σμαραγδί, το ναυτικό μπλε και ειδικά το μπορντό κολάν, είναι από τα πιο δημοφιλή αυτήν την εποχή. Εάν τα συνδυάσεις με παπούτσια στην ίδια απόχρωση, πετυχαίνεις να αναδείξεις ψηλότερα τα πόδια σου, χωρίς να τα κρύψεις.
  3. Το μαύρο κολάν είναι το πιο κλασικό και πολυχρηστικό κομμάτι της ντουλάπας μας. Πράγματι, ταιριάζει ακόμα και με σορτς! Ωστόσο, μην ξεχνάς να δοκιμάζεις χρώματα και σχέδια που προσδίδουν ενδιαφέρον στα πόδια σου. Παράλληλα, αν θεωρήσουμε το κολάν ισότιμο του τζιν και τους βασικούς του κανόνες, μπορούμε να το συνδυάσουμε με κάθε τρόπο. Να μην ξεχνάμε, τα κολάν μας μπορούμε να τα συνδυάσουμε με κάθε είδους ύφασμα: βαμβάκι, τζιν, δερμάτινο ή πλεκτά.

 

Το μαύρο κλασσικά ταιριάζει με τα πάντα!

 

4 είδη γυναικείων κολάν και πώς συνδυάζονται

 

  1. Κολάν με διαφάνειες θα προτιμήσεις να φορέσεις κυρίως στην όχι τόσο επίσημη βραδινή σου έξοδο. Για να αποφύγεις το κρύο, συνδύασέ το με χρωματιστά πλεκτά ή βαμβακερά και το παλτό σου με γόβες ή μπότες.
  2. Η εποχή για τα αστραφτερά κολάν ή κολάν με γκλίτερ έφτασε και οι τρόποι που μπορείς να τα συνδυάσεις είναι πολλοί. Φόρεσέ τα με κόκκινο φόρεμα, με κομμένο ή κοντό γυναικείο παντελόνι και γόβες, με βελούδινα υφάσματα ή με «βασικά» ρούχα, όπως απλά λευκά ή μαύρα φορέματα και πουκάμισα που ταιριάζουν με τα αστραφτερά αξεσουάρ σου!
  3. Όσο για τα αθλητικά κολάν, προτίμησε τα ματ και όχι γυαλιστερά κολάν, για να μπορείς να τα φοράς κι εκτός γυμναστηρίου. Δοκίμασέ τα σε διάφορα χρώματα και πάντα να τα φοράς με χαμηλά παπούτσια, όπως sneakers και χαμηλά μποτάκια. Βασική συμβουλή είναι να καλύπτεις πάντα τα άκρα του κολάν σου, δηλαδή τη ζώνη του και τα μπατζάκια του. Αυτό θα το καταφέρεις φορώντας μια μακριά μπλούζα για τη ζώνη και με μποτάκια και κάλτσες για τα μπατζάκια.
  4. Τα δερμάτινα κολάν, ή τα κολάν με δερματίνη, ταιριάζουν με ό,τι έχεις. Φόρεσέ τα με πουλόβερ, με σακάκι, με τακούνια ή μπότες που φτάνουν στο γόνατο, σε ένα total black look ή με χρώματα. Σε κάθε περίπτωση, θα εντυπωσιάσεις.

 

Ακόμη και με παγέτες, το κολάν κολακεύει απόλυτα τη σιλουέτα σου!