Ποια άραγε από εμάς δεν έχει στη συλλογή της μια πληθώρα από γυναικεία φορέματα ; Ας παραδεχτούμε όλοι ότι όπως και οι γόβες, έτσι και τα φορέματα είναι το must σε μια γυναικεία γκαρνταρόμπα. Και πως όχι άλλωστε, αφού αποτελούν την πιο θηλυκή επιλογή για κάθε έξοδο!

 

Πρωί, μεσημέρι, βράδυ, επίσημες έξοδοι, σε όποιο κοινωνικό event και αν θέλετε να εμφανιστείτε, το φόρεμα είναι μια διαχρονική, κομψή και κυρίως ακαταμάχητη θηλυκή επιλογή. Με την επιλογή ενός και μόνο ρούχου, εύκολα και γρήγορα, θα έχετε μια τελική εμφάνιση που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη!

 

Φορέματα, ο καλύτερος σύντροφος της γυναίκας
 

Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία από φορέματα να επιλέξετε, και το μόνο που πρέπει να προσέξετε για να κάνετε μια stylish εμφάνιση είναι αρχικά η επιλογή του σωστού είδους φορέματος βάση του σωματότυπού σας, και στη συνέχεια να το συνδυάσετε με τα σωστά αξεσουάρ και κοσμήματα που θα το αναδείξουν!

 

Όλες μας έχουμε σημεία στο σώμα μας, που είτε θέλουμε να τονίσουμε είτε να καλύψουμε σε μια εμφάνισή μας. Ανακαλύψτε ποια είναι τα δικά σας δυνατά ή αδύναμα σημεία και επιλέξετε το ανάλογο φόρεμα.

 

Πόδια, μπούστο ή μήπως οι θηλυκές σας καμπύλες; Τραβήξτε τα αντρικά βλέμματα πάνω σας με το σωστό φόρεμα! Οι γοφοί θεωρούνται από τα πιο αισθησιακά σημεία στο γυναικείο κορμί και ένα φόρεμα σε στενή γραμμή και σκούρο χρώμα είναι ιδανικό για να το αναδείξετε.

 

Ειδικά αν υπάρχει χρωματικά μια πιο ανοιχτή απόχρωση στο ύψος της μέσης, το τονίζει ακόμα περισσότερο. Όσον αφορά το μπούστο, φορέματα με λεπτομέρειες στο ύψος του στήθους, strapless ή και εξώπλατα θα το αναδείξουν με μια κομψή θηλυκότητα!

 

Όπως το φόρεμα μπορεί να απογειώσει τα δυνατά σας σημεία, έτσι μπορεί εξίσου περίτεχνα και να καλύψει την όποια σας ατέλεια. Ευτυχώς για όλες μας κορίτσια, υπάρχουν απεριόριστα κολακευτικά σχέδια στην αγορά, από διάφορα υφάσματα που ξέρουν πως να αγκαλιάσουν το σώμα μας, καλύπτοντας ότι πρέπει να καλυφθεί! Φορέματα με μεγαλύτερη άνεση στο στρώσιμό τους βοηθάνε στο να μην διαγράφονται τα περιττά κιλά στις πληθωρικές καμπύλες σας.

 

Επίσης, φορέματα που είναι εφαρμοστά στη μέση αλλά πιο χαλαρά προς τους γοφούς βοηθάνε για την περίπτωσή σας. Εάν πάλι νιώθετε άβολα με το μέγεθος του μπούστου σας, τότε επιλέξτε φόρεμα με V λαιμό, καθώς ναι μεν μπορεί να θεωρείται πως προβάλλει το συγκεκριμένο σημείο, αλλά ταυτόχρονα επικεντρώνει την προσοχή στο πρόσωπό σας. Συνδυάστε το με ένα ωραίο μακιγιάζ και θα έχετε ένα σωστό αποτέλεσμα!

 

Υπάρχουν ιδανικά γυναικεία φορέματα για κάθε εποχή για να είστε stylish παντός καιρού. Τον χειμώνα τα πλεκτά φορέματα είναι αδιαμφισβήτητα οι νικητές στην κατηγορία τους. Συνδυάστε τα με μια ωραία ζώνη, ένα στιλάτο κασκόλ, και ένα όμορφο παλτό για ένα σικάτο look που θα ξεφεύγει από το άχαρο ύφος που εκ φύσεως προσδίδει το μαλλί σαν υλικό.

Επιπρόσθετα, ένα καλτσόν με σχέδιο θα δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Από κάτω προτιμήστε χαμηλό μποτάκι για μια casual έξοδο ή μια μπότα μέχρι το γόνατο για μια ακαταμάχητη βραδινή έξοδο.

 

Σε λίγο μπαίνει η άνοιξη και η μόδα δεν έχει παρά να ακολουθήσει τα χρώματα της εποχής. Τα ανοιξιάτικα φορέματα χαρακτηρίζονται από ανάλαφρα και πολύχρωμα χρώματα και υφάσματα.

 

Γυναικείο φόρεμα, αυτός είναι ο καλύτερος σύντροφος της γυναίκας
 

Τα παστέλ και φλοράλ μοτίβα μονοπωλούν στις ανοιξιάτικες βιτρίνες και είναι κομμάτια διαχρονικά που θα φοριούνται και θα φορεθούν για πολλά χρόνια ακόμα. Φέτος η μόδα παίζει αθώα και συνάμα προκλητικά με τις ρίγες και τα animal prints. Επιλέξτε το ανάλογα φόρεμα ανάλογα με την προσωπικότητα, το ύφος και την καθημερινότητά σας.

 

«Το καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά» θα σιγοτραγουδάμε όλοι σε λίγους μήνες και οι επιλογές ένδυσης -ειδικά επιλογής φορέματος- γίνονται ακόμα πιο πολλές! Άπειρα σχέδια, κλασικά, μινιμαλιστικά αλλά και εκκεντρικά θα φιγουράρουν σε όλες τις βιτρίνες των μεγαλουπόλεων και στα νησιώτικα σοκάκια, περιμένοντας σας να τα αγοράσετε για να βάλετε χρώμα, στιλ και λάμψη στους καλοκαιρινούς σας περίπατους και εκδηλώσεις!

 

Ενημερωθείτε μέσα από το blog μας για όλες τις νέες τάσεις στα γυναικεία φορέματα και κάντε επιλογές από φορέματα τα οποία θα σας κάνουν να λάμπετε κάθε εποχή!