Τις τελευταίες σεζόν, στην βιομηχανία της μόδας των γυναικείων παπουτσιών τα sneakers έχουν εξελιχθεί από το να είναι ένα κατεξοχήν είδος άθλησης και κυρίως ένα είδος αντρικό, σε ένα απαραίτητο αξεσουάρ της καθημερινής εμφάνισης κάθε γυναίκας και δεν μπορούμε παρά να ευχαριστούμε όποιον έφερε αυτήν την σωτήρια αλλαγή στη μόδα! Σίγουρα τα Stan Smith ήταν από τα πρώτα μοντέλα που έκαναν δυναμική είσοδο στην νέα εποχή για την γυναικεία γκαρνταρόμπα και εισέβαλλαν στις γυναικείες ντουλάπες χαρίζοντας εκατομμύρια στιλάτες casual εμφανίσεις. Ενώ όμως τα Stan Smith αποτελούν πλέον μια κλασσική διαχρονική αξία εξακολουθώντας να πηγαίνουν παντού και με τα πάντα, κάθε χρόνο λαμβάνουμε μια σειρά από νέες μοντέρνες αφίξεις, που αξίζουν μια θέση στην ντουλάπα σας! Από κομψά, μινιμαλιστικά sneakers, σε πιο στολισμένα και θηλυκά, είτε προτιμήσετε το σχέδιο κάποιου σχεδιαστή μόδας είτε κάποιας αθλητικής μάρκας, θα βρείτε σίγουρα αυτό που θέλετε για μια άνετη και μοντέρνα εμφάνιση.

 

Γυναικεία sneakers - Το απόλυτο καθημερινό στυλ συνδυάζεται με την άνεση

Τα sneakers είναι πλέον η καθιερωμένη συντροφιά στη δίψα μας για μοντέρνες εμφανίσεις. Μας συντροφεύουν σε κάθε περίσταση, από το γυμναστήριο και το γραφείο, στο τρέξιμο και κατεξοχήν στη χαλαρή βόλτα με την κολλητή για καφέ και ατελείωτο chatting. Κάθε ένα από τα ατελείωτα σχέδια που πλέον κυκλοφορούν έχουν τη δική τους ιδιαιτερότητα και χρήση χαρίζοντάς μας άπλετη άνεση.

 

toRouxo σας δίνει ένα μίνι οδηγό πως να φορέσετε παπούτσια sneakers για γυναίκες με στυλ από το πρωί μέχρι το βράδυ!

 

Πρωί και ξεκινάμε με… γραφείο. Όλες μας όταν σκεφτούμε τη δουλειά σε γραφείο μια αγχωτική ερώτηση σχηματίζετε αμέσως στο μυαλό μας «Τι θα φορέσω;” . Ασυναίσθητα ανατρέχουμε σε ντυσίματα επίσημα με κοστούμι και ταγέρ αφού διαχρονικά ο χώρος αυτός έχει ταυτιστεί με επίσημο dress code. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια το office look στους περισσότερους εργασιακούς χώρους έχει επαναπροσδιοριστεί στα πλαίσια των νέων τάσεων της μόδας ως πιο χαλαρό και άνετο, παραμένοντας όμως εξίσου στιλάτο. Αυτή η τάση σε συνδυασμό με τα υπέροχα σχέδια sneakers που κυκλοφορούν στην αγορά μπορούν να δημιουργήσουν ένα ιδανικό outfit για τη δουλειά στο γραφείο.

 

Μερικές συμβουλές για να ενσωματώσεις τα αγαπημένα σου sneakers σε μια chic εμφάνιση στη δουλειά είναι οι εξής:

Θα χρειαστείς παντελόνι chinos ή ένα μαύρο ψηλόμεσο σε αντρική γραμμή. Προτιμήστε τα σκούρα χρώματα καθώς δείχνουν πάντα πολύ πιο chic. Από μέσα ένα πουκάμισο ή ζιβάγκο είναι ιδανικός συνδυασμός. Ένα πανωφόρι σε μακριά ζακέτα ή camel coat, μια πινελιά κομψότητας με ένα καλαίσθητο κόσμημα και τέλος μια τσάντα από σταθερό δέρμα και… είσαι έτοιμη για σούπερ άνετη και στιλάτη εμφάνιση!

 

Εάν έχετε να πάτε σε κάποιο meeting φροντίστε τα sneakers σας να δείχνουν πεντακάθαρα και συνδυάστε τα με χρώμα. Ρούχα από καλά υφάσματα σε μοντέρνες γραμμές και ένα μαλλί και μακιγιάζ προσεγμένα natural είναι το μυστικό.

 

Κουστούμια, υφασμάτινα παντελόνια και ζιπ κιλότ μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με διάφορα sneakers, ωστόσο, αν επιλέξετε να φορέσετε midi φούστα τότε πρέπει να έχετε βρει το ιδανικό ζευγάρι. Αν φορέσετε καλσόν, αποφύγετε τα χρώματα και τα έντονα σχέδια και συνδυάστε τα με αθλητικά σκούρου χρώματος.

 

Γενικά αποφύγετε να συνδυάζετε sneakers me casual ρούχα για να πάτε στη δουλειά και να θυμάστε πάντα πως πρέπει να διατηρείται τα αθλητικά σας πεντακάθαρα για να μοιάζουν του κουτιού!

 

Εκτός γραφείου, τα sneakers μπορούν να φορεθούν σχεδόν με τα πάντα. Συνδύασέ τα με τζιν ή ρούχα σε ουδέτερους τόνους και απαλά υφάσματα για ένα κομψό look κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας. Διάλεξε ένα λευκό ή πολύχρωμο ζευγάρι sneakers για να… απογειώσεις ένα total black look.

 

Θέλεις να φορέσεις την vintage φούστα σου σε μια πιο νεανική και μοντέρνα εκδοχή; Συνδύασέ την με casual sneakers.

 

Το καλοκαίρι αργεί ακόμα αλλά εσύ θες να φορέσεις το αγαπημένο σου σορτσάκι; Διάλεξε οπάκ καλσόν με άνετα sneakers για τέλειο αποτέλεσμα!

 

Φόρεσε το καθημερινό σου καρό πουκάμισο αλλά και το αγαπημένο σου μάξι φόρεμα ή ακόμα και το «μπλουζοφόρεμά» σου με ένα jacket και sneakers για απόλυτα θηλυκό και άνετο cool στυλ!

 

Τέλος, οι maxi φούστες με sneakers είναι ένας συνδυασμός που φορέθηκε όσο κανείς άλλος τις τελευταίες σεζον. Αν πάλι θέλεις έναν συνδυασμό που θα αφήσει θύματα στο πέρασμά σου φόρεσε μίνι φούστα με sneakers και… κατακόκκινο κραγιόν!