Αν είσαι γυναίκα, τότε οι πιθανότητες τα συρτάρια σου να είναι γεμάτα παπούτσια για κάθε περίσταση είναι μεγάλη! Ας είμαστε ειλικρινείς, ωραία τα ρούχα και η ανανεωμένη γκαρνταρόμπα αλλά τα παπούτσια για πολλούς ανθρώπους, ειδικά για εμάς τις γυναίκες, είναι ένα φετίχ! Είναι η λεπτομέρεια που μπορεί να απογειώσει μια σωστή εμφάνιση ή να δώσει μια συναρπαστική πινελιά στιλ στο πιο απλό ντύσιμο. Για τον λόγο αυτόν, συγκεντρώσαμε όλα τα trends για τον φετινό χειμώνα, για να μπορείτε να κάνετε αυτό που σας αρέσει: να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά με… στιλ! Για να δούμε λοιπόν τι επιτάσσει η μόδα στα γυναικεία παπούτσια 2018:

 

Γυναικεία παπούτσια 2018: Οδηγός μόδας

Μια νέα τάση της μόδας φέτος, για τις πιο τολμηρές που αρέσκονται να πειραματίζονται με το look τους, είναι τα παπούτσια με γούνα. Θα θυμάστε ήδη από το καλοκαίρι να κάνουν την εμφάνισή τους -κόντρα στον καυτό ήλιο- τα πρώτα παπούτσια αλλά και παντόφλες με γούνα. Αποτέλεσε έναν οιωνό για το τι πρόκειται να επακολουθήσει τον χειμώνα, όπου βλέπουμε πλέον τις βιτρίνες να έχουν κατακλυστεί με μια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων -για κάθε είδος παπουτσιού- με απαλή, eye-catching γούνα.

Για εσάς που αγαπάτε τις εκκεντρικές εμφανίσεις δεν γίνεται να σας έχουν περάσει απαρατήρητα τα ιδιαίτερα καλλιτεχνικά – διαστημικά θα λέγαμε!- τακούνια που υπάρχουν σε πολλά παπούτσια και γόβες της φετινής σεζόν.

Μιλώντας για τολμηρές εμφανίσεις, δεν μπορούμε να παραλείψουμε και τα φετινά παπούτσια με glitter και στρας. Για όσες θέλετε μια glamorous εμφάνιση, μην φοβηθείτε να δώσετε ένα touch λάμψης επιλέγοντάς τα. Εάν πάλι ανήκετε στην κατηγορία που κάθε σας εμφάνιση θέλετε να παραπέμπει σε περιοδικό μόδας δεν έχετε παρά να επιλέξετε κάτι μάρκας. Εν αντιθέσει με τις παλαιότερες σεζόν, πλέον οι μάρκες δηλώνουν κραυγαλέα την παρουσία τους με logos που επισφραγίζουν με την πρώτη ματιά την παρουσία τους.

‘Όπως καταλάβατε ήδη, η μόδα στα γυναικεία παπούτσια 2018, κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις της, οπλίζοντας την φαρέτρα της με μια δόση υπερβολής. Ήρθε μάλλον ο καιρός να αναταράξουμε τα νερά και να πειραματιστούμε στιλιστικά!

Για όσες δεν επιθυμείτε γούνα ή στρας, οι ακαταμάχητα θηλυκές over-the-knee μπότες στην παθιασμένη απόχρωση του κόκκινου –τη γρεναδίνη- θα προκαλέσουν σίγουρα μια… ένταση στο πέρασμά σας! Ωστόσο, πέρα από τις κόκκινες αποχρώσεις που αποτελούν ένα must φέτος σε μια πληθώρα αξεσουάρ, βλέπουμε να κάνει τις πρώτες του χειμερινές εμφανίσεις ένα κατεξοχήν χρώμα του καλοκαιριού, το λευκό. Κάνει αισθητή την απλή και λιτή παρουσία του σε minimal σχέδια δίνοντας μια διακριτική πινελιά στιλ στο ντύσιμό σας.

Μια ακόμα ιδιαιτερότητα της φετινής μόδας είναι τα χειμερινά πέδιλα σε συνδυασμό με εντυπωσιακές κάλτσες, στολισμένες περίτεχνα με στρας για μοναδική λάμψη.

Σίγουρα έχετε διαπιστώσει πως η μόδα πολλές φορές επαναλαμβάνετε. Η πιο περίτρανη απόδειξη; Μα φυσικά οι καουμπόικες μπότες! Ναι, για όσες προλάβατε τη μόδα στη δεκαετία του 90 ήρθε η ώρα να ανοίξετε τα παλιά σας συρτάρια, να της φρεσκάρετε και να ολοκληρώσετε το ροκ ντύσιμό σας εν όψει 2018.

Τέλος, παρατηρείται πως όλα τα κλασσικά σχέδια ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα διαχρονικά χρώματά τους και επαναπροσδιορίζουν την ύπαρξη τους στα πλαίσια της νέας μόδας. Έτσι συναντάμε στις βιτρίνες κλασσικά σχέδια σε διάφορα χρώματα και πολλές φορές εντύπωση προκαλούν οι έντονες διχρωμίες που επιλέγονται από τους σχεδιαστές.

Όπως συνηθίζεται, η μόδα έρχεται και φεύγει. Οι φετινές τάσεις έχουν φέρει τολμηρά παντελώς καινούρια σχέδια, αλλά και εκκεντρική αναβάθμιση κλασσικών σχεδίων που ενώ μας είναι γνωστά, μας προκαλούν πλέον εντύπωση. Άλλα πάλι σχέδια παραμένουν κλασσικά και αναλλοίωτα για τους λάτρεις του διαχρονικού. Σε κάθε περίπτωση, πριν ξεχυθείτε για το αγαπημένο σας σπορ –το shopping- ενημερωθείτε για όλα τα νέα σχέδια στο torouxo.gr, εξερευνήστε όλες τις ντουλάπες σας και συμπληρώστε ότι σας λείπει για να παραμείνετε in-fashion και φέτος τον χειμώνα!