Λατρεύουμε τα γυαλιά ηλίου σου και λατρεύουμε να φοράς και να ανεβάζεις φωτογραφίες στο instagram. Λατρεύουμε, επίσης, να σε βλέπουμε να τα συνδυάζεις άψογα με όλα σου τα συνολάκια και να συμπληρώνεις έξυπνα το look σου. Αυτό το καλοκαίρι θα παρατηρήσεις πολλά νέα σχήματα και χρώματα στα γυναικεία γυαλιά ηλίου και θα θες σίγουρα να τα πάρεις όλα για να αυξήσεις την ποικιλία στις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου. Διάβασε παρακάτω ποια θα είναι τα 10 μεγαλύτερα trends του φετινού καλοκαιριού και τρέξε να τα προλάβεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.torouxo.gr γιατί εκεί θα τα βρείς σε τιμές από €15!

 

#1. Διαφανή γυαλιά ηλίου

 
Tα διαφανή γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητο street style αξεσουάρ

 

Τα διαφανή γυαλιά ηλίου, είναι ίσως το μεγαλύτερο trend της χρονιάς. Επιτρέπουν στους γύρω σου να κοιτάζουν τα μάτια σου και ταυτόχρονα επιτρέπουν σε εσένα να βάζεις ένα μικρό φίλτρο στις εικόνες μπροστά σου. Παρόλο που πλέον οι σχεδιαστές επενδύουν σε έξτρα τεχνολογία για προστασία από τον ήλιο, ίσως τα διαφανή γυαλιά ηλίου είναι περισσότερο αξεσουάρ για το street style σου, παρά για την παραλία ή το σκι.

 

#2. Γατίσια μάτια

 
Must have και φέτος τα cat eye γυαλιά

 

Φόρεσες το animal print έξω, αλλά δε φόρεσες τα cat eye γυαλιά ηλίου; Δε γίνεται! Τα πιο μοδάτα γυαλιά της σεζόν κάνουν τα μάτια σου γατίσια και κυκλοφορούν με οπάκ γυαλιά ή και όχι. Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι πια τα γυαλιά της γιαγιάς σου, αλλά δικά σου!

 

#3. Μεγάλου μεγέθους

 
Όσο μεγαλύτερα γυαλιά επιλέξεις τόσο καλύτερα

 

Για να υιοθετήσεις το Vogue-style πρέπει σίγουρα να έχεις στη συλλογή σου γυαλιά μεγάλου μεγέθους. Για παράδειγμα, τα γυαλιά ηλίου με μαύρο σκελετό, σε σχήμα χελώνας ή χρωματιστά είναι μία καλή επιλογή. Όσο μεγαλύτερα είναι, τόσο καλύτερα. Ακόμα και αν το ντύσιμό σου παραπέμπει σε αθλητικό και βασικό, τα μεγάλα γυαλιά σου θα το ανεβάσουν αμέσως!

 

#4. Wayfarer γυαλιά ηλίου

 
Το πιο cool κοριτσίστικο σχέδιο για τη συλλογή σου σε γυαλιά

 

Τα φορούσε η Marilyn Monroe, αλλά μικρότερα. Τα wayfarer γυαλιά ηλίου θυμίζουν τα cat eye αλλά είναι πιο τετραγωνισμένα. Είναι ένα πολύ cool κοριτσίστικο σχέδιο, που βοηθάει πολύ μετά από ξενύχτια, καθώς κρύβει τους μαύρους κύκλους αποτελεσματικά.

 

#5. Σχήμα χελώνας

 
Το σχήμα που κολακεύει όλα τα σχήματα προσώπου

 

Το κλασικό στυλ στα γυναικεία γυαλιά ηλίου επιστρέφει. Πολλές σταρ του κινηματογράφου και fashionistas τα προτιμούν όταν κυκλοφορούν. Έτσι κι εσύ! Θα τα διαλέξεις σε καφέ ή σε καραμελέ χρώμα και μην ανησυχείς για το αν σου ταιριάζει, καθώς κολακεύει όλα τα σχήματα προσώπου.

 

#6. Με κάδρο

 
Επίλεξε γυαλιά με χοντρό σκελετό για εφέ κάδρου γύρω απ' τα μάτια σου

 

Τα νέα σχέδια στα γυαλιά ηλίου θέλουν να τα φοράς με χοντρό σκελετό που δημιουργεί ένα κάδρο γύρω από τα μάτια σου. Θα βρεις μοναδικά σχέδια, καθόλου παραδοσιακά, με πολλά υλικά και χρώματα. Μην ξεχνάς να τα φοράς με αυτοπεποίθηση και θα τραβάς όλα τα βλέμματα.

 

#7. Χωρίς κάδρο

 
Less is more και στα γυαλιά ηλίου!

 

Οι σχεδιαστές αποφάσισαν να παρουσιάσουν μια νέα συλλογή γυαλιών ηλίου αφαιρώντας το κάδρο γύρω από τα μάτια. Αυτό επιτρέπει στα γυαλιά ηλίου να είναι πιο ελαφριά και να χωρούν παντού!

 

#8. Τετράγωνα γυαλιά ηλίου

 
Η νέα μόδα του 2019 θέλει να φοράς τετράγωνα γυαλιά ηλίου

 

Η νέα μόδα του 2019 θέλει να φοράς τετράγωνα γυαλιά ηλίου. Είτε είναι μεγάλα είτε μικρά, είναι πολύ λειτουργικά, καθώς κρύβουν το δέρμα γύρω από τα μάτια για να μην δημιουργούνται ανεπιθύμητες ρυτίδες. Εάν τα βρεις σε οπάκ ή total black, σίγουρα θα είσαι περισσότερο στη μόδα!

 

#9. Ροζ

 
Φέτος πειραματίσου με τις ροζ αποχρώσεις

 

Για πιο casual, αλλά και επίσημες εμφανίσεις, σκέψου διαφορετικά. Τα ροζ γυαλιά ηλίου γίνονται κλασικά, ακόμα και όταν είναι σε πιο αθλητικά σχέδια. Θα τα βρεις παντού: από τουριστικά μαγαζιά, μέχρι ακριβές μάρκες.

 

#10. Οβάλ

 
Ένα σχέδιο που δεν μπορεί να λείπει από τη συλλογή σου

 

Το κλασικό οβάλ σχήμα στα γυαλιά ηλίου δε θα μπορούσε να λείπει και φέτος από τη συλλογή σου. Θα τα βρεις πιο στρογγυλά και θα τα φοράς σε πιο casual και αθλητικές εξορμήσεις κάθε Σαββατοκύριακο.

 

Τώρα πλέον γνωρίζεις τι θα φορεθεί φέτος το καλοκαίρι και δενξ χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να αποκτήσεις τα αγαπημένα σου γυαλιά ηλίου, γιατί στο www.torouxo.gr θα βρεις ποιοτικά και πιστοποιημένα γυαλιά ηλίου με €15, τα οποία έχουν και σκληρή θήκη μεταφοράς αλλά και υφασμάτινο πουγκί που τα προστατεύει και τα καθαρίζει απο την σκόνη. Ακόμα το σκέφτεσαι;