Είσαι κι εσύ στη φάση της ανανέωσης; Η γκαρνταρόμπα σου είναι έτοιμη να υποδεχτεί τα καλοκαιρινά φορέματα που θα φορέσεις στη δουλειά και στις βόλτες σου, έτσι δεν είναι; Το ίδιο θα συμβαίνει και με τα πιο επίσημα φορέματα για γάμο και καλοκαιρινά ραντεβού. Κι εμείς είμαστε στην ίδια φάση και ψάχνουμε τις πιο μοδάτες καλοκαιρινές επιλογές για τα ταξίδια σου και τις επίσημες εκδηλώσεις, ώστε να λάμψεις και να εντυπωσιάσεις. Παρακάτω θα διαβάσεις τα 8 καλοκαιρινά φορέματα που θα κυριαρχήσουν στις τάσεις το 2019 και πώς θα τα φορέσεις. Ετοίμασε τα ψάθινα αξεσουάρ σου για τις πιο boho καλοκαιρινές διακοπές!

 

#1. Πουά και polka dots φορέματα

 

Δώσε μια vintage πινελιά στο ντύσιμο σου με πουά μοτίβο

 

Το καλοκαίρι 2019 θα έχει έναν αέρα vintage και αυτός θα αγγίξει και τα φορέματά σου. Το πουά φόρεμα είναι κλασικό, στυλάτο και πολύπλευρο. Φόρεσέ το ειδικά το βράδυ με μανίκι, κοντό ή μακρύ. Συνδύασέ το με σανδάλια και με αξεσουάρ για το πρωί ή με πέδιλα και καλοκαιρινό κραγιόν στον καλοκαιρινό γάμο. Θα σε λατρέψουν!

 

#2. Πράσινο φόρεμα

 
Επένδυσε σε πράσινες αποχρώσεις και για κάθε καλοκαιρινή εξόρμησή σου

 

Το ιδανικό φόρεμα για γάμο φέτος θα είναι το σμαραγδί. Επένδυσε σε πράσινες αποχρώσεις και για κάθε καλοκαιρινή εξόρμησή σου, συνδυάζοντας το πράσινο φόρεμα με χρυσά αξεσουάρ. Είναι ιδανικό για το βράδυ. Το πρωί, βέβαια, στην παραλία μπορείς να το φορέσεις με σανδάλια. Δοκίμασέ το και σε πλισέ ύφασμα που είναι ακόμα στη μόδα. Τέλος, ακόμα και αν έχεις τιμή να είσαι η επιλογη του ζευγαριού, το σμαραγδί φόρεμα είναι η τέλεια επιλογή ως φόρεμα για βάπτιση.

 

#3. Φόρεμα με φουσκωτό μανίκι

 
Το φόρεμα με φαρδύ φουσκωτό μανίκι φέτος σε περιμένει παντού

 

Θα σου θυμίσει πριγκίπισσες από παραμύθια ή τη βάφτισή σου. Το φόρεμα με φαρδύ φουσκωτό μανίκι σε περιμένει παντού, βρεσ το τώρα στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας www.toRouxo.gr ! Υιοθέτησε ένα ρομαντικό look, επιλέγοντας κομμάτια με δαντέλα, πάρε τη διχτυωτή τσάντα σου και στόλισε τα μαλλιά σου με αξεσουάρ πριν βγεις έξω στον ήλιο.

 

#4. Ρομαντικά Φορέματα, περασμένου αιώνα

 
Το φόρεμα με βολάν θα γίνει το αγαπημένο σου

 

Θυμίζουν χωριό και λιβάδια, τα φορέματα prairie, όπως τα λένε στο εξωτερικό, έχουν χαρακτηριστικά βολάν στους ώμους, στα μανίκια και στην ποδιά. Είναι ό,τι πρέπει για τη βραδινή σου έξοδο. Πριν φύγεις, συνδύασέ τα με τα cowboy boots που είναι στη μόδα από την άνοιξη αλλά θα φορεθούν πολύ και το καλοκαίρι 2019!

 

#5. Slip-on φόρεμα

 

Μην ψάχνεις άλλο φόρεμα για γάμο!To slip on είναι αυτό που χρειάζεσαι!

 

Τα είδες, τα απέφυγες, αλλά ξαναέρχονται και πλέον με επισημότερο ρόλο. Είναι ό,τι πιο in θα φορεθεί στους γάμους του 2019! Φόρεσε, λοιπόν, ένα slip-on φόρεμα στο γάμο, με χρώματα ή εμπριμέ, φτιάξε τα μαλλιά σου κότσο, βάλε και τα πιο εκρηκτικά πέδιλά σου και φωτογραφήσου ασταμάτητα! Εάν για κάποιο λόγο δεν έχεις πειστεί ακόμα, φόρεσε το slip-on με σανδάλια και κράτησε μία τσάντα-καλαθάκι στις πιο ανέμελες καλοκαιρινές εκδρομές σου.

 

#6. Ροζ φόρεμα

 
Ενα ροζ φόρεμα θα σε συνοδεύσει σε κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση σου

 

Για εσένα που είσαι πιο αθλητική και λατρεύεις το girly look, η μόδα φέρνει τα ροζ φορέματα στο επίκεντρο. Μακριά φορέματα αέρινα, στενά μίνι φορέματα, με κομψές γραμμές στο μπούστο, ανοιχτό ή κλειστό, με λαιμόκοψη ή και βολάν, θα βρεις αμέτρητες επιλογές που θα ταιριάξεις με τα sneakers σου ή τα δίχρωμα πέδιλά σου. Σκέψου τι ωραία αντίθεση θα κάνει με το μαύρισμά σου στο τέλος του καλοκαιριού.

 

#7. Κίτρινο φόρεμα

 
Θα βρεις κίτρινα φορέματα σε διάφορα σχήματα και σχέδια και κυρίως σε φλοράλ

 

Το κίτρινο χρώμα, το φοράς στο μαγιό σου, δε γίνεται να μην το φορέσεις στο φόρεμά σου. Διάλεξέ το σε κάθε απόχρωση του κίτρινου: λεμονί, ώχρα, μουσταρδί. Θα το φοράς ακόμα και το φθινόπωρο 2019. Είναι ιδανικό για κάθε επίσημη εκδήλωση, καθώς δεν είναι πολύ έντονο, οπότε μπορείς να το συνδυάσεις με αξεσουάρ ψυχρού χρώματος για να κάνεις μια ενδιαφέρουσα αντίθεση. Θα βρεις κίτρινα φορέματα σε διάφορα σχήματα και σχέδια και κυρίως σε φλοράλ και με κουμπιά που θα ταιριάξεις τέλεια με τα αξεσουάρ σου.

 

#8. Animal print φόρεμα

 
Το διαχρονικό animal print θα σε συνοδεύσει και το καλοκαίρι 2019

 

Σου ξέφυγε η ευκαιρία να φορέσεις το λεοπάρ το χειμώνα; Δεν πειράζει! Το λεοπάρ και το σχέδιο φιδιού βρίσκονται και στα καλοκαιρινά φορέματα, κοντά ή μακριά, ή και σε λεπτομέρειες στη ζώνη και στο γιακά. Στο προτείνουμε ως επίσημη επιλογή για το καλοκαίρι, την οποία μπορείς να συνδυάσεις με τις κλασικές μαύρες γόβες σου.