Τα φλούο, ή αλλιώς τα neon όπως πιθανόν τα γνωρίζεις καλύτερα, είναι μία από τις ιστορικές τάσεις του 1980. Εμφανίστηκαν το 2009 στα κολάν και το 2013 στα καπέλα και τώρα, το 2019, επέστρεψαν ως φλούο πλεκτά ρούχα και παλτό για να χρωματίσουν το μουντό χειμώνα μας. Όπως καταλαβαίνεις, είναι μία σοβαρή επένδυση για την γκαρνταρόμπα σου γιατί μπορείς να φοράς τα χρωματιστά φλούο χρώματα ακόμα και το φθινόπωρο και την άνοιξη.

Αν απευθυνόμαστε σε μία τολμηρή αναγνώστρια, μπορείς να δοκιμάσεις ένα total φλούο look, με κίτρινο, λεμονί, ροζ ή πορτοκαλί, όπως το έκανε η Blake Lively, αλλιώς προσπάθησέ το σιγά-σιγά και σε μικρές δόσεις ξεκινώντας από αξεσουάρ, όπως οι κάλτσες που προώθησε η Miu Miu στις πασαρέλες της, ή κάνοντας αντιθέσεις με πιο κλασικά χρώματα, όπως άσπρο, μπλε, γκρι και ίσως θερμές αποχρώσεις βατόμουρου και φλοράλ.

 

Τόλμησε να δοκιμάσεις το φλούο στοιχείο στο ντύσιμό σου

 

Αν θες να το πας ένα βήμα παραπάνω, σου προτείνουμε να δοκιμάσεις οπωσδήποτε:

 

Φόρεσε το φλούο πουλόβερ σου με μπότες για σέξι εμφανίσεις

 

Oversized φλούο πλεκτά πουλόβερ

 

Τα φαρδιά oversized φλούο πουλόβερ σου μπορούν να κάνουν θαύματα πάνω σου , δείχνοντάς σε πολύ σέξι ή μπορεί να σε «πνίξουν» σε ένα βουνό πλεκτού υφάσματος. Αγόρασέ το σε ένα ή δύο νούμερα μεγαλύτερο από το κανονικό σου μέγεθος, αλλά πραγματικά πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσεις για να βεβαιωθείς ότι σου ταιριάζει, ειδικά αν είσαι petite. Αν τα μανίκια είναι μακρύτερα απ’ όσο χρειάζεται, γύρνα τα προς τα πάνω. Για να αναδείξεις τη σιλουέτα σου, φόρεσε στενό παντελόνι ή παίξε με τους όγκους φορώντας φόρεμα ή φούστα. Για να απογειώσεις το σεξαπίλ σου, έχουμε δύο επιπλέον συμβουλές για εσένα: 1) φόρεσε το oversized φλούο πλεκτό πουλόβερ σου με ψηλές μπότες και καλσόν ή 2) ίσως άφησε να φαίνεται μέρος του γυμνού ώμου σου ή του ντεκολτέ σου, για να οργιάσει η φαντασία των αντρών!

 

Δοκίμασέ το φλούο φόρεμα σε γραμμή Α ή στενό στη μέση

 

Πλεκτά φορέματα

 

Το έχουν κάνει πολλές διάσημες και μπορείς να το κάνεις κι εσύ. Δε χρειάζεται να φοράς μόνο βελούδινα ή αστραφτερά φορέματα για να κλέψεις τις εντυπώσεις. Για την επόμενη έξοδό σου, ετοίμασε το φλούο πλεκτό φόρεμά σου και ντύσου απλά, με lipbalm, χαλαρά ή μαζεμένα μαλλιά και τις γόβες σου. Δοκίμασέ το σε γραμμή Α ή στενό στη μέση, σε αποχρώσεις του φλούο πράσινου, μπλε και μωβ.

 

Ταίριαξε το φλούο ζιβάγκο σου με ένα αυστηρό σακάκι

 

Πλεκτά ζιβάγκο

Όπως τα κλασικά άσπρα t-shirt ανήκουν σε κάθε εποχή, έτσι και τα ζιβάγκο με ψηλό λαιμό δεν λείπουν από τα συρτάρια μας τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Δες το σαν τα άσπρα t-shirts. Τα κοντομάνικα πλεκτά ζιβάγκο είναι ιδανικά για να τα φοράς μέσα από το παλτό σου και για να μη σε ζεσταίνουν αφόρητα όταν είσαι στο μετρό. Αν ψάχνεις κάτι για να βελτιώσεις την εμφάνισή σου σε μια μουντή μέρα στη δουλειά, φόρεσε ένα φλούο ζιβάγκο και ταίριαξέ το με κλασικό παντελόνι και κρίκους, κάτω από το κοστούμι ή το φόρεμά σου. Ακόμα και σε μια βόλτα για καφέ είναι ιδανικό, καθώς μπορείς να το φορέσεις με το τζιν σου κι ένα ασορτί παλτό, ακολουθώντας τα βήματα των σταρ του Χόλιγουντ. Είτε μακρυμάνικο είτε κοντομάνικο, μην ξεχνάς, είναι ιδανικό δώρο για τις φίλες σου!