Το καλοκαίρι είναι λίγο πριν την θεαματική τους έναρξη και κάποιοι από σας έχουν ήδη κάνει τα πρώτα τους πανάκια ενώ όσοι δεν έχουν ακόμα τολμήσει σίγουρα θα έχουν προμηθευτεί το φετινό τους μαγιό. Όλοι όμως κάπου στο βάθος του μυαλού μας έχουμε την σκέψη ότι ένα και μονό μαγιό δεν φτάνει. Το εντυπωσιακό γυναικείο μαγιό με φινέτσα που επιλέξατε μπορεί να τραβά την προσοχή ωστόσο ένα μονό σίγουρα δεν φτάνει για τους τρεις μήνες του καλοκαιριού.

 

Η ρουτίνα και η μονοτονία στην καλοκαιρινή σας εμφάνιση είναι ότι χειρότερο οπότε πρέπει να την καταπολεμήσετε. Οι δρόμοι που ανοίγονται μπροστά σας λίγοι και μάλιστα πολυέξοδοι. Έκτος βέβαια κι αν σκεφτείτε έξυπνα. Μπορείτε να προμηθευτείτε ένα high waisted μαγιό που μπορεί να σας προσφέρει πολλές διαφορετικές αφανίσεις χωρίς να χρειαστεί να αγοράζετε κάθε τοσο νέο. Για του λογού το αληθές σας παρουσιάζουμε όλες τις διαφορετικές εμφανίσεις που μπορεί να σας εξασφαλίσει μια τέτοια επιλογή.

 

Φόρεσε το μαγιό σου με πολλούς διαφορετικούς τρόπους

 

Εντυπωσιακό γυναικείο μαγιό με φινέτσα για ρετρό εμφανίσεις.

Ένα ψηλόμεσο γυναικείο μαγιό είναι μια εξαιρετικά θηλυκή και προσεγμένη επιλογή για όσες από σας θέλουν να διαφοροποιηθούν από το πλήθος. Αν και δεν είναι τοσο αποκαλυπτικό όσο ένα μπικίνι μπορεί να αποτελέσει την βάση για μια κομψή και όμορφη εμφάνιση που θα σας ανταμείψει σε όλες σας τις καλοκαιρινές εμφανίσεις. Ενδείκνυται τοσο για καλλίγραμμα σώματα όσο και για πιο εύσωμες γυναίκες οπότε μπορείτε να το φορέσετε ανεξάρτητα από το σωματότυπο σας.

 

 

Μετατρέψτε το εντυπωσιακό φινετσάτο μαγιό σε αισθησιακό και σέξι!

Το high waisted μαγιό σας εκτός από τις ρετρό εμφανίσεις που προαναφέραμε μπορεί να σας προσφέρει και πιο αποκαλυπτικές εμφανίσεις! Με λίγες κινήσεις μπορεί να μετατραπεί πανεύκολα σε ένα σέξι μπικίνι που δεν εχει τίποτα να ζηλέψει από τα μπικίνι του εμπορίου.

 

Αρκεί να διπλώσετε προς τα μέσα ή προς τα έξω το μέρος του μαγιό που καλύπτει την κοιλιά. Μπορείτε να το σταθεροποιήσετε με μια παραμάνα ή να το αφήσετε ελεύθερο αν είναι αρκετά σφικτό. Έτσι άπλα το ψηλόμεσο μετατρέπεται σε ένα κανονικό μπικίνι και μια διαφορετική εμφάνιση με το ίδιο ακριβώς μαγιό είναι γεγονός. Δοκιμάστε το!

 

 

Αλλάξτε ένα εντυπωσιακό γυναικείο μαγιό με φινέτσα σε ολόσωμο!

Τα ολόσωμα μαγιό είναι hot trend για το καλοκαίρι του 2018 πράγμα που σημαίνει ότι σίγουρα θα μπείτε στο πειρασμό να αγοράσετε ένα. Αν βέβαια έχετε ήδη προμηθευτεί ένα ψηλόμεσο μπικίνι ίσως δεν χρειαστεί να μπείτε σε επιπλέον έξοδα αφού μπορείτε με ελάχιστες τροποποιήσεις να το αναδείξετε σε ένα έμμορφο ολόσωμο μαγιό που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενώσετε το πάνω με το κάτω μέρος του ψηλόμεσου μπικινιού.

 

Ο τρόπος με τον όποιο θα κάνετε την ένωση είναι στο χέρι σας και μάλιστα είναι ο τρόπος να κάνετε την εμφάνιση σας να ξεχωρίσει. Η ένωση αυτή μπορεί να γίνει με κορδέλες ή με μεταλλικούς κρίκους που θα ράψετε πάνω στο μαγιό. Χρησιμοποιήστε ότι μπορεί να βάλει η φαντασία σας. Μπορείτε να μην ράψετε μόνιμα τις ενώσεις ώστε να μπορείτε να το αλλάξετε οπότε θέλετε και πάλι. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη να δημιουργήσει και δεν θα χάσετε!

 

Αντιλαμβάνεστε με ευκολία μετά από όλα αυτά ότι αν αγοράσετε ένα ψηλόμεσο μπικίνι σίγουρα έχετε να ωφεληθείτε τα μέγιστα. Οι εμφανίσεις σας θα αποκτήσουν την ποικιλία που σας ενδιαφέρει και δεν θα ρουτινιάζετε με κανένα τρόπο από το μαγιό που θα αγοράσετε φέτος. Αν θέλετε να δείτε περισσότερα μαγιό που θα σας εξασφαλίσουν ποικίλες εμφανίσεις μπείτε τώρα a στο site toRouxo.gr και κάντε τις αγορές σας.