Η περίοδος των εκπτώσεων ξεκινά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας στα μέσα Ιανουαρίου και διαρκεί για ένα μήνα. Είναι η ευκαιρία σου να κάνεις ψώνια και να καλύψεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου υπεύθυνα και οικονομικά. Είναι και η ευκαιρία σου να αποκτήσεις τα βασικά ρούχα και αξεσουάρ που πρέπει να έχει η ντουλάπα σου για τους επόμενους μήνες. Έτσι, λοιπόν, πριν ξεκινήσεις την αναζήτησή σου στo torouxo.gr, τσέκαρε εδώ τι πρόκειται να χρειαστείς φέτος.

 

Γυναικείο Πανωφόρι

 

Βρες το δικό σου μπουφάν με έκπτωση χωρίς να δώσεις μια περιουσία

 

Μην παραλείψεις να ψάξεις τις προσφορές σε γυναικεία μπουφάν και στα γυναικεία παλτό, γιατί ο χειμώνας θα κρατήσει μέχρι αρχές της άνοιξης. Είναι μια καλή επένδυση μέσα στις εκπτώσεις, καθώς εξοικονομείς χρήματα γιατί τα παλτό και τα μπουφάν κοστίζουν αρκετά στην γκαρνταρόμπα σου. Έπειτα, τα πιο δημοφιλή κομμάτια έχουν ήδη φύγει και σου έχουν απομείνει μοναδικές επιλογές.

 

Τζιν παντελόνι

 

Επένδυσε σε ένα καλό τζιν σε προσφορά τώρα για να το φοράς για πάντα!

 

Ξέρεις ότι το τζιν παντελόνι είναι ένα διαχρονικό κομμάτι της ντουλάπας σου, που όσο κι αν αλλάζει το σώμα σου, δεν το εγκαταλείπεις ποτέ. Γι’ αυτό, αγόρασε ένα καλό τζιν παντελόνι με έκπτωση που θα φοράς όλο το χρόνο. Η μόδα του 2019 επιβάλλει τις πιο σκούρες αποχρώσεις των τζιν, καθώς και τα κολλάζ πολλών τζιν υφασμάτων στο παντελόνι σου σε διάφορα γεωμετρικά σχέδια. Αν αυτό δε σου αρέσει, δοκίμασέ το σε τζιν τζάκετ.

 

Φούστα

 

Είναι ώρα να κάνεις δική σου την πλισέ φούστα σε σούπερ τιμή

 

Η άνοιξη και το καλοκαίρι επιβάλλουν καλές επενδύσεις σε φούστες, οπότε ρίξε μια ματιά στις πιο hot προτάσεις της χρονιάς σε φούστες. Οι κλος φούστες, καθώς και οι πλισέ φούστες, θα έχουν την τιμητική τους φέτος, όπως έδειξαν οι πασαρέλες. Δοκίμασέ τις σε κλασικά χρώματα, όπως μαύρο και μπλε, αλλά και στο λιλά, το χρώμα της λεβάντας. Αν ακόμα δεν έχεις, τότε προτίμησε τη μίνι φούστα, που για ακόμα μία φορά η Donatella Versace έφερε στο προσκήνιο ως το απόλυτο σέξι ρούχο της γκαρνταρόμπας σου!

 

Γυαλιά ηλίου

 

Χειμώνα-καλοκαίρι ένα ζευγάρι οικονομικά γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητο!

 

Σε καλές τιμές θα βρεις και τα γυναικεία γυαλιά ηλίου, οπότε είναι καλό να κοιτάξεις τις βιτρίνες με άλλο μάτι. Επένδυσε σε ‘90s γυαλιά ηλίου, δηλαδή αυτά με τις έντονες άκρες ή τα τεράστια γυαλιά του σκι. Η μόδα μας θέλει x-girls και θα υπακούσουμε!

 

Μαγιό

 

Η καλύτερη εποχή για να αγοράσεις φτηνό μαγιό είναι οι χειμερινές εκπτώσεις!

 

Όπως και κάθε χρονιά, έτσι και φέτος το καινούριο σου μαγιό πρέπει να έχει τα χρώματα του καλοκαιριού. Θα φορεθεί πολύ φέτος το λευκό, το κόκκινο, το ροζ, το πορτοκαλί, το κίτρινο, το μπεζ, το λιλά και τα animal prints, όπως το λεοπάρ και το φίδι, οπότε και το ολόσωμο μαγιό σου πρέπει να ακολουθήσει τις νέες τάσεις. Δοκίμασέ το με σχέδια και πολλά χρώματα, καθώς και με δαντέλα που δίνει μια πιο γλυκιά και boho αίσθηση στην εμφάνισή σου.

 

T-shirt με στάμπες

 

Το must have μπλουζάκι με στάμπα θα σε σώσει όταν δεν έχεις τι να φορέσεις

 

Αφού θα τα φοράς μέσα και έξω από το σπίτι, πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις και ένα t-shirt με στάμπες. Μην κοιτάς απλά για ενδιαφέροντα λογότυπα, αλλά και για κάθε είδους σχέδιο, από λουλούδια και λεοπάρ μέχρι σχήματα και γράμματα. Επίσης, οι ασπρόμαυρες βούλες θα κυριαρχήσουν στα ρούχα σου. Προετοιμάσου!

 

Τσάντες

 

Ξέρουμε πόσο αγαπάς τις τσάντες σε χαμηλή τιμή με καλή ποιότητα, βρες τη δική σου!

 

Μεγάλες αλλαγές έρχονται στις τσάντες για το νέο έτος. Μικροσκοπικές τσάντες που χωρούν μόνο τα κλειδιά σου, xxl τσάντες που χωρούν όλη σου τη μέρα μέσα, δύο τσάντες μαζί που θα κρατάς σε ένα χέρι, τσαντάκι σαν ζώνη που φοράς ειδικά το καλοκαίρι, πλεκτές, με κρόσσια, με δίχτυα και με κάθε είδους σχοινί. Βρες στις γυναικείες τσάντες κάτι που σου αρέσει και ετοιμάσου για τη νέα χρονιά!