Ίσως τους έχεις ακούσει ξανά, ίσως όχι... στην περίπτωση που δεν τους γνωρίζεις, τότε πρέπει σίγουρα να τους μάθεις!

 

Είναι η παρεα του MenofStyle.gr ή αλλιώς MOS. Με κεντρικό μότο τους το «Οι Άντρες Επέστρεψαν», σου δίνουν τις κατάλληλες συμβουλές και προτάσεις για να βελτιώσεις την επικοινωνία σου με τις γυναίκες!

 

Ο Χρήστος από το Men of Style σε αυτό το βίντεο σου εξηγεί τους 3 λόγους για να της δείξεις απο την αρχή ότι σου αρέσει.

 

Δείτε το video:

 

Για αρχή θα σταθούμε στο στυλ του Χρήστου αλλά και την επιλογή του να αγοράζει ανδρικά ρούχα από το eshop μας. Όπως αναφέρει ο Χρήστος στο βίντεο, όταν επιλέγει να ψωνίσει από ηλεκτρονικά καταστήματα, τον ενδιαφέρει να βρίσκει ποικιλία ανδρικών ρούχων, να έχει την δυνατότητα να διαλέξει τα χρώματα που του αρέσουν καθώς συνηθίζει να φοράει μονόχρωμα μπλουζάκια t-shirt, χωρίς πολλες στάμπες. Επίσης αναζητά ρούχα που να έχουν τέλεια εφαρμογή στο σώμα του καθώς αυτό τον βοηθά να ανεβάζει την εικόνα του στα μάτια των γυναικών και τέλος, να είναι σε καλή τιμή.

 

Δείτε επίσης: Ανδρικά tshirts μόνο με €11,9

 

Όλα αυτά τα κριτήρια που θέτει όταν κάνει τις αγορές του (γιατί όπως αναφερει είναι σημαντικό να έχουμε κριτήρια – με άμεση αναφορα στην στάση σου απέναντι στις γυναίκες) τα ικανοποίησε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.torouxo.gr και έτσι θέλησε να κάνουμε αυτή την συνεργασία.

Εμείς στο www.toRouxo.gr γνωρίζουμε ότι το ανδρικό στυλ είναι το Νο1 για να βελτιώσεις την εικόνα σου και έτσι μαζί με τις συμβουλές των coach απο το MenOfStyle.gr μπορείς να γίνει ακαταμάχητος στο φλερτ!

 

Αν ακόμα αναρωτιέσαι «πως να μιλήσω σε μια κοπέλα» ή σε διακατεχει άγχος, ανασφάλεια και έχεις χαμηλή αυτοπεποίθηση απέναντι στις γυναίκες, τότε διαβάζεις το σωστό άρθρο. toRouxo.gr θα σε βοηθήσει να αναβαθμίσεις την εικόνα σου και τα μυστικά του Men of Style θα σε κάνουν γκουρού στις προσεγγίσεις.

 

Ακολούθησε toRouxo.gr σε ένα απο τα παρακάτω social media που έχουν φτιαχτεί αποκλειστικά για το ανδρικό στυλ και μείνε συντονισμένος για περισσότερα fashion & style tips αλλά και συμβουλές πως να μιλάς άνετα σε κοπέλες.

 

Instagram: https://www.instagram.com/torouxo_men/

Facebook: https://www.facebook.com/toRouxoMen/