Η βραδινή έξοδος στην πόλη, είτε για ποτό είτε για δείπνο, είτε για κάποια άλλη επίσημη κοινωνική εκδήλωση είναι η ευκαιρία κάθε γυναίκας να αναδείξει την γοητεία, την κομψότητα και την θηλυκότητάς της. Και ποιος είναι ο πιο πιστός μας σύντροφος σε τέτοιες στιγμές; Μα φυσικά το φόρεμα!

 

Βραδυνά φορέματα, μία σίγουρη επιλογή

 

Κάθε γυναίκα έχει μια επιλεγμένη συλλογή από φορέματα βραδυνά τα οποία με ένα hot ζευγάρι γόβες ή μπότες σας δίνουν μια εύκολη, κομψή και… sexy εμφάνιση στο λεπτό! Λίγο μακιγιάζ, μαλλί και ξεπορτίζετε από το σπίτι έτοιμες να εμφάνιση που θα «μείνει»!

 

Όπως όλοι ξέρουμε η νύχτα είναι μεγάλη και… γεμάτη εκπλήξεις! Τα βραδινά φορέματα εκ των πραγμάτων πάντα επέτρεπαν τις γυναίκες να ντύνονται λιγάκι πιο προκλητικά. Ακόμα και στις παλαιότερες δεκαετίες όπου τα φορέματα ήταν βαριά με πολλαπλές στρώσεις υφάσματος που να καλύπτει όλα τα σημεία του κορμιού, το βράδυ ήταν ανέκαθεν η ώρα όπου επιτρεπόταν να αναδεικνύεται ελαφρώς το στήθος αλλά και οι ώμοι. Βέβαια οι εποχές έχουν αλλάξει και πλέον βλέπουμε τα περισσότερα φορέματα να αφήνουν ελάχιστα περιθώρια φαντασίας –κορίτσια προσοχή μην το παρακάνετε!

 

Αλλά δεν είναι μόνο η έκθεση του δέρματος που κάνει τα βραδινά φορέματα να διαφέρουν από τα υπόλοιπα, αλλά και το γεγονός ότι το βράδυ εξ ορισμού μας μεταφέρει σε μια άλλη διάθεση. Μια δόση glamour και υπερβολής θα λέγαμε μας κατακλύζει! Ιδιαίτερα υφάσματα, στρας, διακοσμητικές πινελιές ή και τολμηρές σχισμές είναι τα χαρακτηριστικά των φορεμάτων που ταιριάζουν στη νυχτερινή έξοδο και την ψυχολογία μας. Ωστόσο ανάλογα με το ύφος της βραδινής σας εξόδου, πρέπει να επιλέγετε και το αντίστοιχο φόρεμα.

 

Φορέματα βραδινά με εντυπωσιακά αξεσουάρ είναι σίγουρα ένας συνδυασμός ακαταμάχητος. Βαριά αξεσουάρ, μεγάλα σκουλαρίκια, περιδέραια αλλά και λαμπερά βραχιόλια είναι από τα must για να απογειώσετε την εμφάνισή σας. Ένα καλό σκούρο μακιγιάζ επίσης, είναι από μόνο του ένα αξεσουάρ θα λέγαμε, το οποίο θα σας κάνει να ξεχωρίσετε, συμπληρώνοντας και ενισχύοντας τη λάμψη του βραδινού σας φορέματος. To smoky eye συνδυαστικά με ένα κόκκινο κραγιόν και ένα υπέροχο φόρεμα είναι οι τέλειοι σύντροφοι για μια βραδιά με στιλ και… πολλά βλέμματα στραμμένα επάνω σας!

 

Ψάξτε για ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες πριν επιλέξετε ένα φόρεμα, εάν θέλετε πραγματικά να μην περνάτε απαρατήρητες. Ένα φόρεμα υπερβολικά προκλητικό σίγουρα δεν εγγυάται ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Αντιθέτως φορέματα με ιδιαιτερότητες και stylish πινελιές ξέρουν να κλέβουν την παράσταση. Ασύμμετρα φορέματα με ένα μανίκι ή λουρί, μεταλλιζέ υφάσματα ή με στρας, όλα είναι λεπτομέρειες που αν είναι στη σωστή ισορροπία και φορεθούν κατάλληλα θα κάνετε μια εμφάνιση που πέτυχε τον σκοπό της.

 

Βραδυνά φορέματα, μία σίγουρη επιλογή

 

Ωστόσο πέρα από τις νυχτερινές εξόδους για διασκέδαση, πολλές είναι οι περιπτώσεις που απαιτούν να παρευρεθούμε σε μια επίσημη, βραδινή κοινωνική εκδήλωση. Ένας γαμήλιο πάρτι, ένα networking event, η απονομή βραβείων στην εταιρεία και πολλές άλλες έξοδοι, απαιτούν εκλεπτυσμένα φορέματα βραδυνά που χαρακτηρίζονται από κομψότητα και glamour. Βελούδο, lurex λάμψη, φλοράλ μοτίβα και σαγηνευτικές γραμμές χαρακτηρίζουν τα επίσημα βραδινά φορέματα. Φορέματα σε ίσια γραμμή, κάτω από το γόνατο με υπέροχο κέντημα, ή σικάτα μακριά φορέματα με σκίσιμο στο πλάι είναι μερικές ιδανικές επιλογές.

 

Για τις επίσημες βραδινές εξόδους το ασφαλέστερο χρώμα δεν είναι άλλο από το all time classics μαύρο, το οποίο έχει ταυτιστεί με την κομψότητα και αναδεικνύει όσο κανένα άλλο τη γυναικεία σιλουέτα. Μπορείτε να το συνδυάσετε με τα πάντα ανά πάσα στιγμή, αλλά το πιο ευχάριστο είναι πως ακόμη και ένα μόνο υπέροχο ζευγάρι σκουλαρίκια μπορεί να το απογειώσει, χαρίζοντάς σας μια εμφάνιση άκρως επιτυχημένη! Στο toRouxo.gr μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα από σικάτα βραδυνά φορέματα για όλες τις περιστάσεις.

 

Κλείνοντας, μην ξεχνάτε πως φυσικά και όλες οφείλουμε να έχουμε ένα φόρεμα, πιο σαγηνευτικό θα λέγαμε, για τις βραδινές μας εξόδους. Ένα φόρεμα με βαθύ σκίσιμο ή ντεκολτέ, πρέπει να υπάρχει στην ντουλάπα κάθε γυναίκας. Είναι ένα κομμάτι που μαζί με λίγο κόκκινο κραγιόν σε κάνει να νιώθεις απόλυτα θηλυκή εύκολα και γρήγορα. Ωστόσο να θυμάσαι πάντα πως τέτοιους είδους φορέματα προτιμώνται για έξοδο με φιλική παρέα. Εάν πρόκειται για επαγγελματική ή επίσημη έξοδο, προτίμησε ένα φόρεμα ανάλογο της περίστασης με extra δόση κομψότητας.