Ο Νοέμβριος ήρθε και ήδη τα καταστήματα ετοιμάζονται να συμμετάσχουν στο φετινό Black Friday 2020. Ο θεσμός της « Μαύρης Παρασκευής» που καθιερώθηκε στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, φαίνεται να έχει μεγάλη απήχηση και φέτος αφού προβλέπεται να λάβουν συμμετοχή ακόμη περισσότερα καταστήματα από Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και από επαρχία.

 

Θα αναβληθεί το Black Friday 2020;

 

Αρχίζουν και πληθαίνουν οι φωνές που ζητούν την αναβολή της Μαύρης Παρασκευής, καθώς οι δραματικές συνθήκες που βιώνει η χώρα μας λόγω του Covid-19 δεν επιτρέπει την λειτουργία των καταστημάτων λιανικής, παρά μόνο την πώληση εμπορευμάτων μέσω των ηλεκτρονικών καταστημάτων. 

Την αρχή έκανε το Γαλλικό υπουργείο Οικονομικών, όπου ανακοίνωσε ότι σούπερ μάρκετ αλλά και καταστήματα λιανικής είναι ανοιχτά στην ιδέα της αναβολής. Με την σειρά τους και οι Εμπορικοί Σύλλογοι διάφορων περιοχών της Ελλάδας υποστηρίζουν ότι μια αναβολή του Black Friday θα έδινε την δυνατότητα σε καταστήματα που πωλούν προιόντα, όχι πρώτης ανάγκης, να ανοίξουν και να συμμετέχουν στον θεσμό της Μαύρης Παρασκευής καθώς μέχρι τώρα παραμένουν κλειστά λόγω της επιβολής του πανεθνικού Lockdown.

Με τα έως τώρα δεδομένα και χωρίς να υπάρχει κάποια συντονισμένη ενέργεια, το Black Friday 2020 θα πραγματοποιηθεί κανονικά την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020.
 

 

H Black Friday το 2018 στην Ελλάδα

 

τι είναι το Black Friday;

 

Οι περισσότεροι έχουμε συνδυάσει την ημέρα ως μία γιορτή με τις τιμές να πέφτουν δραματικά, επειδή υπάρχουν οι Black Friday εκπτώσεις και τον κόσμο να μαλλιοτραβιέται για να προλάβει τις προσφορές, αλλά η αλήθεια είναι ότι η Black Friday έχει ιστορία και λόγο ύπαρξης στις ΗΠΑ. Η μαύρη Παρασκευή είναι ένα ανεπίσημο όνομα για την επόμενη από την Ημέρα των Ευχαριστιών στις Ηνωμένες Πολιτείες, την τέταρτη Πέμπτη του Νοεμβρίου, η οποία θεωρείται η αρχή της εποχής Χριστουγέννων της χώρας από το 1952. Οι περισσότεροι καταστηματάρχες ανοίγουν πολύ νωρίς, από τις πρώτες πρωινές ώρες και προσφέρουν τις μεγαλύτερες προσφορές του χρόνου!

 

Ξεκίνησαν τα BLACK PRICES, δες τιμές εδώ...

 

Black Friday πότε είναι;

 

Η Black Friday στην Ελλάδα το 2020 θα πραγματοποιηθεί στις 27 Νοεμβρίου και εννοείται ημέρα Παρασκευή, από τα ξημερώματα τουλάχιστον για τα ηλεκτρονικά καταστήματα που θα κατεβάσουν τις τιμές πολλών προϊόντων στο κόστος!

 

Εννοείται ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα www.toRouxo.gr θα έχει ξεκινήσει τις Black Friday εκπτώσεις από την Πέμπτη 27 Νοέμβρη το απόγευμα, για να προλάβετε ολοι να ψωνίσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα στις χαμηλότερες τιμές!

 

 

Προσφορές Black Friday σε ρουχα και παπουτσια

 

Ποια καταστήματα θα πάρουν μέρος στη Black Friday 2020;

 

Αναμένεται μεγάλη συμμετοχή από μικρότερα καταστήματα λιανικής, μέχρι και μεγαλύτερες αλυσίδες στη φετινή « Μαύρη Παρασκευή». Αν και παλαιότερα το σύνηθες στην Ελλάδα ήταν να παίρνουν μέρος μόνο μεγαλύτερες εταιρείες που ίσως είχαν έδρα και στο εξωτερικό, πλέον η απήχηση είναι τεράστια σε όλα τα είδη των καταστημάτων!

 

 

Πώς μπορεί toRouxo.gr να σε βοηθήσει με τις αγορές σου;

 

Για ακόμη μία χρονιά, το ηλεκτρονικό κατάστημα www.torouxo.gr θα πάρει μέρος στο Black Friday 2020 με τις μεγαλύτερες προσφορές σε ρούχα, παπούτσια και τσάντες για να ψωνίσετε σε τιμές κόστους! Εκτός από κάθε κατηγορία ξεχωριστά που θα περιλαμβάνει τις προσφορές, θα υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία με Black Friday προσφορές μόνο για εκείνη την ημέρα, για να εντοπίσετε αυτές που ενδιαφέρουν.

Μείνετε συντονισμένοι !