Το καλοκαίρι κορίτσια πλησιάζει και όλες μας το αναμένουμε πως και πως! Μαγιό, μπάνια, παιχνίδια, ατελείωτο clubbing, τσιπουράκια με την παρέα δίπλα στο κύμα… Όλες οι ωραίες αναμνήσεις σύντομα θα χτυπήσουν την πόρτα! Και τι κάνουμε για αυτό;

 

Φυσικά θα τις αποθανατίσουμε με κάθε ευκαιρία. Ξέρουμε όλες πως ειδικά στην παραλία, κάπου ανάμεσα στις βουτιές και τα δροσιστικά κοκτέιλ, οι κάμερες του κινητού θα «χτυπήσουν» κόκκινο όπως και οι αναρτήσεις στα social media!

 

Γι’ αυτό εκτός από το να φοράτε τα καλύτερα μαγιό μπικίνι 2020 πρέπει να ξέρετε πως να τα αναδείξετε και μέσα από αυτά να αναδειχτείτε και εσείς, ώστε και οι φετινές καλοκαιρινές πόζες να αφήσουν… ιστορία! Για να δούμε λοιπόν από τώρα κάποια χρήσιμα tips ώστε να βρείτε από τώρα την πόζα σας και να είστε πανέτοιμες για τον «φακό»!

 

Πως θα βγάλεις την τέλεια φωτογραφία με μαγιό
 

Για τις περισσότερες γυναίκες το να βγάλουν φωτογραφία είναι ένα πράγμα που εκ των πραγμάτων τις αγχώνει! Πως να στηθείς; Τι να φορέσεις; Πώς να ποζάρεις; Να χαμογελάσεις ή μήπως να το παίξεις πιο σοβαρή;

 

Δεκάδες πως και τι στριφογυρίζουν ασυναίσθητα -και μη- στο μυαλό σου ώστε να βγεις ωραία. Τώρα σε όλη αυτήν την σκέψη βάλε και το επιπρόσθετο άγχος της εμφάνισης με μαγιό. Για αυτόν τον λόγο συμβουλέψου τον οδηγό αγοράς για μαγιό 2020 περνώντας πολλές ιδέες για το πώς θα πρέπει να εμφανιστείς στην παραλία αναλόγως του στυλ και της προσωπικότητας σου

 

Όπως καταλαβαίνεις αν το να βγάλεις μια καλή πόζα με ρούχα είναι μπελάς πόσο μάλλον να καταφέρεις το ίδιο με το μαγιό, κάτω από το φως του καυτού ήλιου που λίγα αφήνει στην αφάνεια!

 

Και επειδή το καλοκαιράκι είναι προ των πυλών, διάβασε τις παρακάτω πρακτικές συμβουλές για να βγάλεις φέτος τις πιο καλές photos χωρίς άγχος!

 

 Δες Εδώ Μπικίνι με €13,9 

 

Απελευθερώσου από το άγχος της πόζας!

 

Όπως σε όλα έτσι και στην φωτογραφία η ψυχολογία είναι το παν! Ένα καλό κόλπο για να βγάλεις ωραίες, φυσικές φωτογραφίες είναι να το κάνεις όπως λέει και η φράση… φυσικά! Προσπάθησε να μην κάνεις στημένες κινήσεις.

 

Απόλαυσε την παραλία και πες στην κολλητή να έχει το νου της ώστε να σε βγάλει σε στιγμή που δεν θα το περιμένεις, ενώ πλατσουρίζεις ανέμελη στην παραλία! Εάν δεν το έχεις δοκιμάσει ήδη, θα ξαφνιαστείς με το πόσο καλύτερες βγαίνουν οι αυθόρμητες photo εν αντιθέσει με τις επιτηδευμένες πόζες.

 

 

Χέρια… Ψηλά!

 

Πως να τραβήξω την τέλεια φωτογραφία με μαγιό

 

Το λέει και ο Χατζηγιάννης στο προτείνουμε και εμείς! Πόζαρε με τα χέρια ψηλά. Πρόκειται για μια πολύ κολακευτική πόζα τόσο για το στήθος όσο και για τους κοιλιακούς σου, άσχετα αν δεν είναι και στην καλύτερη τους κατάσταση. Έχοντας τα χέρια ψηλά αποπνέεις μια ακαταμάχητη θηλυκότητα και τονίζεις το στήθος όπως ακριβώς πρέπει! Να την τολμήσεις ακόμα και αν φοράς ολόσωμο μαγιό.

 

 

Πες την κολλητή να αναλάβει δράση!

 

Η κολλητή σου θα τραβήξει τις πιο ωραίες φωτογραφίες σου με μαγιό

 

Ωραίες οι selfies αλλά ακόμα καλύτερη μια φώτο μαζί με την κολλητή! 2 σε 1, και τα likes αναμένεται να πέσουν φωτιά! Κάντο εικόνα: Δυο χαρούμενες φίλες με μπικίνι στην παραλία, απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες τις διακοπές τους είναι πολύ πιο natural και προτάσσει έξυπνα το summer mood.

 

Εξάλλου τι είναι το καλοκαίρι; Φίλοι, χαμόγελα και ωραίες στιγμές! Πίστεψέ μας σε μια τέτοια φωτογραφία κανείς δεν θα παρατηρήσει την όποια ατέλεια, καθώς θα τον έχει συνεπάρει ο ενθουσιασμός και το κλίμα της εικόνας! Επίσης, είναι μια πολύ καλή πρόταση για εσένα που ντρέπεσαι να ποζάρεις μόνη και θέλεις την υποστηρικτική συντροφιά της κολλητής. Εξάλλου γι’ αυτό είναι οι φίλοι!

 

 

We love the sand!

 

Συμβουλές για την τέλεις φωτογραφία με ολόσωμο μαγιό στην παραλία

 

Σίγουρα θα έχεις πολλές φώτο όπου ξαπλώνεις αμέριμνη στην άμμο και πολύ καλά κάνεις! Στην συγκεκριμένη πόζα η κοιλιά φαίνεται επίπεδη και τα πόδια πολύ πιο μακριά. Σε απλή γλώσσα, είναι μια πόζα που σε κολακεύει άπειρα καθώς σε κάνει να δείχνεις ψηλόλιγνη.

 

Δείτε εδώ: Πως θα πετύχεις το Τέλειο Μαύρισμα γρήγορα και με ασφάλεια

 

Πόδια.. πόζα… φύγαμε!

 

Πόζες για φωτογραφίες με μαγιό

 

Θα πρέπει να έχεις δει άπειρες φωτογραφίες τόσο από διάσημες όσο και από άλλες φίλες στην συγκεκριμένη πόζα. Φόρεσε το πιο όμορφο μαγιό σου, δίπλωσε τα πόδια σου μπροστά στον κορμό σου και πόζαρε όλο σκέρτσο! Είναι μια πάρα πολύ καλή στάση σώματος αν θέλεις να κρύψεις τους μηρούς ή την κοιλιά σου και να περιορίσεις την έκθεση των ίσως μεγαλύτερων γλουτών σου.

 

Χρησιμοποίησε όλα αυτά τα tips με τον δικό σου τρόπο και ετοιμάσου να κρατήσεις τις ωραιότερες αναμνήσεις από το φετινό καλοκαίρι! Βρες στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.torouxo.gr περισσότερα tips για ότι αφορά τα μαγιό του φετινού καλοκαιριού. Όπως και τα προηγούμενα, έτσι και αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα αναμένεται... καυτό!